Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś potrzebuje części do rozrzutnika fortschritt t 088? Mam nowe fancuchy 4 sztuki, przekładnie, tuleje wózków, sprzęgła gumowe oryginalne oderna i jeszcze jakieś inne klamoty

Może ktoś potrzebuje części do rozrzutnika fortschritt t 088? Mam nowe fancuchy 4 sztuki, przekładnie, tuleje wózków, sprzęgła gumowe oryginalne oderna i jeszcze jakieś inne klamoty

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

Gedore to jakość więc cena dobra. 

Niby jakość jest, ale szczerze to w zwykłej robocie nie dostrzegam różnicy w tym czy odkrece coś Yato, czy gedore. Pewnie w jakimś ekstremalnym użytkowaniu byłaby różnica, ale w zwykłym dłubaniu na gospodarce nie widzę sensu płacić za nowe. Używki też niekiedy mają chore ceny. Kupuje w sumie jeśli znajdę gdzieś dobra używkę w cenie jakiegoś właśnie Yato (z nowych ich mam chyba najwięcej, dlatego do nich porównuje) albo i taniej. Jakbym miał za taki 27 dawać ponad stówę, to moim zdaniem mija się z celem

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

@daron64 te połówki felg to na dużą piastę czy na małą???

Nie mam pojęcia. Przypomnij się w poniedziałek, to posprawdzam

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No jeszcze druga paczka od Mikołaja przyszła. W necie znalazłem, że te indyjskie są z lat 70. W domu jakiś jeden mam taki, tzn made in India. Tutaj za 8-9, 17-19, 27-30 wyszło 40zl z przesylka, wiec myślę, że skad by te gedore nie było (i nawet jeśli ten środkowy to jakaś podróba), to chyba spoko cena.

IMG_20211211_181048782_copy_1040x1850.jpg

@pawel885

IMG_20211211_173227943_copy_1156x650.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)

Nie mówiłeś, że chcesz :) kurcze nie zwazylem w mieszkaniu, bo akurat baterie w wadze padły, ale powiem Ci, że faktycznie parę kg to waży. 

Oooo imadło, dobrze, że mi przypomniałeś - jakiś stolik do tego kowalskiego musze wyrzeźbić :)

Edytowane przez daron64
Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Ty się bój żebyś nasrane do paczki nie miał😉

Za kogo Ty mnie masz? :) W poprzednich wysyłkach to tylko ze styropianem mieli kupcy problem, bo nie miałem zbytnio czym wypełniać paczek. To niektórzy jak niefortunnie otworzyli, to trochę sprzątania mieli

• Haha 1
Opublikowano

Paweł,mnie na olxie na 9,3/10 oceniają, że rewelacyjnie, to jak gówno mogę wysyłać🤣 

11 minut temu, daron64 napisał:

tylko ze styropianem mieli kupcy problem, bo nie miałem zbytnio czym wypełniać paczek.

Trzeba było słomy napchać

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Dla slomy zastosowanie znajdę, a styropian się walał. W momencie pakowania wydawało się to dobrym pomysłem 😅

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Aaaa no to chyba że tak 

@szymon09875 chyba mówił jak jego kolega się części z rozbiórki aut pozbywa. Ktoś zamawia np. Zacisk hamulcowy to dostaje go w pudełku 60*60*60, jako wypełnienie tapicerka samochodowa

No dokładnie i problemu z gąbkami i tapicerka praktycznie nie ma.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Paweł,mnie na olxie na 9,3/10 oceniają, że rewelacyjnie, to jak gówno mogę wysyłać🤣 

11 minut temu, daron64 napisał:

tylko ze styropianem mieli kupcy problem, bo nie miałem zbytnio czym wypełniać paczek.

można to zmienić 🤭😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v