Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, daron64 napisał:

Kurde jeśli to komplet za te pieniądze, to nie opłaca się samemu nic rzeźbić

gdzie to ?

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

te mi się podobają ale trochę do obornika ich by było szkoda. najwyżej pójdą do 60 a Żukowskie do 30 https://ditopony.pl/opona/6-50-16-rosava-tr-101-99a6-tt-detka/

u nas chwalą te jodełki od kosa przy turach , tylko trzeba niespękaną znaleźć 

Opublikowano
4 minuty temu, wlamaj1 napisał:

One chyba 4PR-y miały i to wytrzymuje przy turze?

Kiedyś to była jakość...

zależy jakie płótna, dziś ma ładnie wyglądać na ulotce, a płótna może jak pończocha 

Opublikowano
13 godzin temu, jahooo napisał:

Screenshot 2021-12-05 at 21-07-24 Marketplace – 2010 Deutz-Fahr Agrokid 230 z pługiem śnieżnym, rozsiewaczem soli, napędem [...].png

@jahooo idzie złapać kontakt z tym gościem czy to typ wpłać zaliczkę?

Zapytałbyś czy ma biegi 16x16 czy 12 x12 i czy nr tel udostępni.

Ale na 99% to przekręt

Opublikowano

@Agrest przekręt jak nic , wystarczy przeczytać opisy pod tego typu sprzętami , rolnik / właściciel itp tak nigdy nie opisze "żaden problem" itd 😉

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@Agrest przekręt jak nic , wystarczy przeczytać opisy pod tego typu sprzętami , rolnik / właściciel itp tak nigdy nie opisze "żaden problem" itd 😉

Przede wszystkim cena okazyjna, nawet bardzo😁

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Niedaleko grójca był ursus 3502 ale 60tys chciał 

w jakich pieniądzach szukasz? im taniej tym lepiej i koniecznie 4x4?

Ursus, farmtrack, kioti, kubota  odpada. SDF powyżej 50km też.

Jd też mi nie leży🤭 

Raczej na 90% 4x4, choć ładny, wyposażony bez napędu do rozważenia

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ursus932 napisał:

@Agrest a Zetor 🤗

och*jał? Niech dół w Turowie pepiki zetorem i skodą se zasypią

8 minut temu, igor10246 napisał:

to to samo co ursus tylko na sterydach, ( c360 chyba sadowników nie było ale i tak bez 4x4) 

@Agrest to w końcu czego szsukasz? carraro ciągniki ? 

No to z powyższego na placu boju na pierwszym miejscu zostaje

Landini mistral mccormick GM, nh 3030, 3040,

sdf - R1, agrokid, solaris

MF,  Nh, case, fendt

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

och*jał? Niech dół w Turowie pepiki zetorem i skodą se zasypią

No to z powyższego na placu boju na pierwszym miejscu zostaje

Landini mistral mccormick GM, nh 3030, 3040,

sdf - R1, agrokid, solaris

MF,  Nh, case, fendt

Chyba o fyndzie zapomniałeś

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem, bo dziś to cena około 80tys za tego pierdka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v