Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sladan napisał:

10 minut temu, mariuszd93 napisał:

Pokaż je 🧐

Ile chcesz?

Nie wiem ile za to cenić. Proponuj. Teraz nie są zielone, są umyte 😂

IMG_20211004_214802.jpg

4 minuty temu, PRIMO napisał:

Tak myślałem że to Rawica Nowa. 

Niecałe 10 km ode mnie. 

Sprzęty ma nawet nawet ale trzeba się znać na tym i wiedzieć czego dokładnie się chce. 

Który był, Ojciec czy syn?

Tylko telefonicznie pytałem póki co. Pewnie w weeknd się wybiorę

https://www.olx.pl/d/oferta/obciazniki-john-deree-5620-5720-5820-CID757-IDJj14Z.html ?

Opublikowano
24 minuty temu, PRIMO napisał:

Tak myślałem że to Rawica Nowa. 

Niecałe 10 km ode mnie. 

Sprzęty ma nawet nawet ale trzeba się znać na tym i wiedzieć czego dokładnie się chce. 

Który był, Ojciec czy syn?

Ja tam kupiłem swoją Isarie i kombajn, już kiedyś pisałem. Gość dość marudny,ale sprzęty ok.

Opublikowano
sladan napisał:

Orientujesz się jaki koszt tych "zasłonek"?

Groszowe sprawy, kolega ma nordstena to pszenica ok ale na rzepak narzekał. To coś takiego zobacz ofertę: https://allegro.pl/oferta/nakladka-do-wysiewu-nasion-drobnych-nordsten-6678915274

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

100 koni z agregatem pazurkowym. Ta jest faktycznie taka sobie z wyglądu. A ta ze zdjęć co wcześniej wrzuciłem już chyba przyzwoicie wygląda? Identyko jak Twoja

Edytowane przez sladan
Opublikowano (edytowane)

Daj link jeszcze raz

A juz mam

No podobna

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
7 godzin temu, sladan napisał:

Ale pasują bez żadnych przeróbek. Chyba, że chcesz mieć koniecznie z logiem mf, to już co innego

Te są jeszcze inne

Powiesić się da 😁

No i u Ciebie brakuje ze 2 kilo conajmniej 😁. Napisz ile za nie chcesz i skąd jesteś? 

Opublikowano (edytowane)

Ile taki komplecik kosztuje? Tak tylko z ciekawosci pytam. 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
14 minut temu, pafnucy napisał:

E tam spora. Dobrze wygląda i ma co trzeba

12 minut temu, stempos1980 napisał:

@sladan patrzy żeby taniej wyrwać

Nie musi być koniecznie tak super tanio. Aby nie za 8000 czy 10000. Mam do obsiania 10ha rocznie

30 minut temu, mariuszd93 napisał:

Powiesić się da 😁

No i u Ciebie brakuje ze 2 kilo conajmniej 😁. Napisz ile za nie chcesz i skąd jesteś? 

6 km od Radzynia podlaskiego. Ceny nie wiem, co byś nie był ani Ty ani ja stratny. Patrząc po ogłoszeniach to ceny duże. Nawet 300 za sztukę, ale to kosmos

Opublikowano

Kurna to może ja rozpocznę nową?🤭

Może kosiarka 1,8 do 3,2m hydraulicznie rozkładana z podkaszaczami, czujnikami przeszkody, opryskiwaczem, tanio w stanie bdb blisko mojego domu?😁

Opublikowano
39 minut temu, sladan napisał:

Nie musi być koniecznie tak super tanio. Aby nie za 8000 czy 10000. Mam do obsiania 10ha rocznie

6 km od Radzynia podlaskiego. Ceny nie wiem, co byś nie był ani Ty ani ja stratny. Patrząc po ogłoszeniach to ceny duże. Nawet 300 za sztukę, ale to kosmos

bym ze śwagrem podjechał może...

Opublikowano
15 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale telenowela z tym siewnikiem 🤭

Twojej Mody Na Sukces nikt już w historii tego forum nie pobije chyba

1 minutę temu, Agrest napisał:

Kurna to może ja rozpocznę nową?🤭

Może kosiarka 1,8 do 3,2m hydraulicznie rozkładana z podkaszaczami, czujnikami przeszkody, opryskiwaczem, tanio w stanie bdb blisko mojego domu?😁

Musisz do Marcina na szkolenie pójść. Ale to tak gdzieś za dwa lata dopiero będzie mieć czas 😁

1 minutę temu, pafnucy napisał:

bym ze śwagrem podjechał może...

Nie masz w swoim żadnych?

Opublikowano
11 godzin temu, marian7k napisał:

Co do kowadła tego co napisałeś to jeśli bitnia nie wybita i róg w dobrym stanie to warto warunek że wykorzystasz go bo jeśli od czasu do czasu coś wyprostować czy klepnąć to można kasę inaczej ulokować. Tokarka nie tanio ale podaj parametry i stan techniczny za mało danych, zależy średnica toczenia nad łożem i długość toczenia, przelot wrzeciona , moc silnika, możliwość nacinania gwintów , waga tokarki itp.

Bitnia w miarę, widziałem lepsze, ale i dużo gorsze za te pieniądze. Róg ok. Podstawa metalowa, niska, zrobiona pod te kowadło. Jeszcze jest taka płyta stalowa chyba na oddzielnej podstawie. Dziś jadę po imadło, to pogadam jeszcze o tym kowadle i płycie. Ile bym używał, to ciężko powiedzieć. Do tej pory za kowadło robił większy dwuteownik. Napewno bardziej mi się przyda niż tokarka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v