Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to był bardzo wygodny samochód.  Miejsca bardzo dużo, wygodne wsiadanie, a nie gimnastyka jak do osobówki

Opublikowano
55 minut temu, Belaruss820 napisał:

No tennkumpel mechanik ma s-maxa jakoś 2010 może nowszy,ale mi sie nie podoba. Jakos touran mi się podoba najbardziej.

Jak mówisz że masz passata, to ciężko jest z VW wysiąść, przyzwyczajenie robi swoje. Tam w każdym modelu masz środek tak samo, światła w tym samym miejscu, panel klimy, radio itp.

Po prostu wsiadasz i czujesz się jak u siebie

• Like 1
Opublikowano
59 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak mówisz że masz passata, to ciężko jest z VW wysiąść, przyzwyczajenie robi swoje. Tam w każdym modelu masz środek tak samo, światła w tym samym miejscu, panel klimy, radio itp.

Po prostu wsiadasz i czujesz się jak u siebie

O to to. Są fajne tourany za dobre pieniądze ale wszystko +300km trzeba jechać a nie ma z kim za bardzo

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

O to to. Są fajne tourany za dobre pieniądze ale wszystko +300km trzeba jechać a nie ma z kim za bardzo

Tez tak miałem, ciężko było przesiąść się na coś innego, VW bardzo przyciągał do siebie

Ten u Tomka niezły, to na jego wiosce, niech Ci wybada temat, jak będzie wart uwagi to wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj

Opublikowano
8 godzin temu, MarcinNH napisał:

Ci z filmu to podobno specyficzni ludzie, tak mi mówił jeden sprzedawca. 

Tak?? A ty nie jesteś specyficzny??

Ja uważam ,ze bardzo

7 godzin temu, 6465 napisał:

Niech kupią ode mnie żadnej im nie przepuści.🙂

a komuś już jej nie obiecałeś??

Jutro swoją babcie wyciagam

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

On chyba szuka czegoś młodszego, ten już swój wiek ma ,przebieg też.

Panie toć to młode jak kupiłem golfa rok 1995 i jezdzi i nawet hamuje

43 minuty temu, soltys48 napisał:

Ja uważam ,ze bardzo

Prasy kostki pan szukasz?

Opublikowano
44 minuty temu, soltys48 napisał:

Ja uważam ,ze bardzo

No stoi i czeka, na prezent ślubny ci ją zawiozę😁😁😁😁

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Nie,bo to ma być samochód dla rodziny czyli 2+2. Tesc to okazjonalnie jak do szwagra byśmy jechali to żeby w bagażniku z teściową siedział 🤣 

To szukaj starego merca, nie pamiętam dokładnie modelu. Były kombiaki z siedzeniami w bagażniku tyłem do kierunku jazdy.

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

W1 KOLEC🤣

Kiedyś miałem Tipo numery 0755. Touran był  07559. 

Mieliście taki zbieg okoliczności?

Uznałem to za dobry omen. Samochód spisywał się rewelacyjnie. 

BMW miało nr 15394,Honda 18394,polonez 22394,rover 39495 

Opublikowano
6 godzin temu, gregor1284 napisał:

BMW miało nr 15394,Honda 18394,polonez 22394,rover 39495 

Bez Twojej ingerencji?

Losowo tak trafiłeś?

No to nieźle. 

W lotto grasz?

Opublikowano
7 godzin temu, jacek1296 napisał:

To szukaj starego merca, nie pamiętam dokładnie modelu. Były kombiaki z siedzeniami w bagażniku tyłem do kierunku jazdy.

Po co ,opel Zafira ,bagażnik płaski ,i równiutki ,a dwa dodatkowe siedzenia w podłodze ,zawsze są ,nikomu nie przeszkadzają w samochodzie jak i w garażu. A co do rejestracji ,w tym czasie jak miałem Nokię 6210 ,tablice 621 ,zawsze coś do czegoś można przylepić;)

Opublikowano

Znaczy że zrozumiałeś że tylko pracą ludzie się bogacą😁

Ciekawe ile w życiu przepuściłeś🤣

Opublikowano
16 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Nie,bo to ma być samochód dla rodziny czyli 2+2. Tesc to okazjonalnie jak do szwagra byśmy jechali to żeby w bagażniku z teściową siedział 🤣 

Kizak, po to.

Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

Ja uważam ,ze bardzo

Skąd wiesz jak nie miałeś ze mną kontaktu? 

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Niewiele. Zagotowalem się jak trafiłem 5 i odebrałem wygrana 

Może się zgotowałeś i od tej pory alko nie ruszasz😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v