Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Już to Sławkowi 74 wysyłałem to mi odpisał żebym se krowę kupił😁

A tak przyczepy szwagrowi szukał

Opublikowano (edytowane)

Już nie ma nic za darmo. Tylko 1 część na miesiąc.

Edit. Jedna w kategorii rolnictwo i jedna w motoryzacji a nie dawno było po 3. 

I jak sprzedaż szybko to musisz czekać do końca miesiąca.

Edytowane przez Mój_ulep
Opublikowano (edytowane)

Nie wyświetla mi na tel kategorii ale faktycznie w podobnych są same krowy a w tytule ani opisie nie pada słowo przyczepa by nie wychwycili. Doświadczony zawodnik. 

Edit. Znalazłem na samym dole. Kategoria bydło. 

Edytowane przez Mój_ulep
Opublikowano
Agrest napisał:

Już to Sławkowi 74 wysyłałem to mi odpisał żebym se krowę kupił😁

A tak przyczepy szwagrowi szukał

a faj spokój ze szwagrem 😁 niby światowy na tirach jeździ ale czasem zacofany że hej przedchwilą z nim rozmawiałem 🤪😁

Opublikowano

poutykał dziury i wentylatory w oborze i mówi że byki kaszlą .... nie da se przetlumaczyć że mu nie zamarzną a opowiada że na płuca komuś padly albo chorują ..... no i weź mu przetlumacz....

Opublikowano

Pany potrzebny jakiś bus najlepiej auto laweta, albo skrzynia z dużą skrzynia. Żadna kaczka, stary lt czy lublin. Do +- 20 tysięcy najlepiej z Mazowieckiego chociaż warm-maz, podlaskie też wchodzi w grę. Ktoś coś?

Opublikowano
24 minuty temu, 6465 napisał:

pilarka marzenie, ale nówka kosztuje 6600, z 2letnią gwarancją a w przypadku takich sprzętow to szybko spada na wartości więc max 2 tys bym dał, tym bardziej że ma 3 lata, w okolicznym zulu każdy pilarz ma 3 piły na stanie i te go spuszczania to średnio po 4-5 lat wytrzymują, ale dbane i chodzą 5 dni w tygodniu, pewnie za 2-3 godzinki 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Strongman napisał:

A ja tnę od ci orta 10ha lasu makita dcs 520

też taką mam już 10 lat, nie do zaj....

moja śmiga nawet z prowadnicą 80cm, to tylko 3,8KM

Edytowane przez jahooo
  • Thanks 1
Opublikowano

Te huskwarny i stile dzisiejsze to badziew, moja tez ma z 10lat i tylko prowadnice łańcuchy i zębatki i sznurek do odpalania się do niej kupuje przy nadmiernej eksploatacji,krajzegi nie używam wo gule.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v