Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, Mój_ulep napisał:

Panowie wróżowie. Potraficie mi ze zdjęć oszacować płeć perlic? Bo chcę to pozbyć a nie wiem jak tytułować. Jak coś to na priv. 

Postaw miskę z wodą i z piwem, te co będą pić piwo - samce :D

• Haha 2
Opublikowano
jahooo napisał:

7 godzin temu, Mój_ulep napisał:

Panowie wróżowie. Potraficie mi ze zdjęć oszacować płeć perlic? Bo chcę to pozbyć a nie wiem jak tytułować. Jak coś to na priv. 

a jak będzie przegladać się w lustrze to samica 😉😁

Opublikowano
8 godzin temu, slawek74 napisał:

a jak będzie przegladać się w lustrze to samica 😉😁

Mieliśmy w robocie takiego gościa co się na godzinę że dwa razy przeglądał, lusterko na niego teraz mówią 🤣

Opublikowano
47 minut temu, jahooo napisał:

a nie jest przypadkiem tak, że R11 to 12V a R10 to 24V ?

No właśnie tak porównując to rozrusznik r10 jest w bizonie gdzie instalacja 24,ale gdzieś czytałem że większe znaczenie ma stojan do tego czy to 12 czy 24. A w c-902 jest instalacja 24?bo rozrusznik r11 mam jakiś od niego. I dlatego teraz mam zagwostke,coś jeszcze o ilości zwojów czytałem ale średnica jest taka sama w r10 i r11(wirnik)

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

W małych ursusach jest 12. 

Wiem wiem, mi najbardziej zależy jaka jest różnica między tymi wirnikami bo chyba do tego czy 12 czy 24 to chyba stojan ma większe znaczenie,no chyba że w wirniku jest jakaś różnica tych płytek,bo długość jest ta sama więc stąd moje pytanie czym one się dokładniej różnią jeżeli z r10 wejdzie do r11

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

To zdecyduj się, czy wiesz, czy nie wiesz i pytasz :)

Myślałem że piszesz o małych ursusach typu c360(to wiem że 12v), a dla mnie 902 to już duży więc pytam czy to 24 jak w bizonie

Opublikowano
14 godzin temu, stempos1980 napisał:

Do garnka to bez różnicy czy to czy to😁

Wolę z pieniężnyć i na przelew przeznaczyć 😜

15 godzin temu, PRZMAS19821982 napisał:

Najlepiej tytułować ze to są "ONI " na jakas płeć zawsze trafisz. 😉

Tytulowałem, że nie rozpoznam i po 40zł szt to dzwonili, że chcą samice a inni mają samce po 70 a samice po 60. Sam nie wiem po co mi to było... 

13 godzin temu, szymon09875 napisał:

"Sprzedam ptaki widoczne na zdjęciach " i problemie ;)

Sprzedawałem to wszyscy dzwonili, że chcą samice a weteryniarz był przy krowie i widział kątem oka i mówił, że samiec a ponoć to nie tak łatwo rozpoznać.

13 godzin temu, jahooo napisał:

Niby rordarte jak baby ale we trzech mi prawie zaebały koguta (takie sebixy). 

Opublikowano

A dla mnie mały to chodziło o ciężka serie, ale 4 garowe :)

2 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Myślałem że piszesz o małych ursusach typu c360(to wiem że 12v), a dla mnie 902 to już duży więc pytam czy to 24 jak w bizonie

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

A dla mnie mały to chodziło o ciężka serie, ale 4 garowe :)

Juz się doszkolilem😀 to w 6 gwarowych jest rozrusznik jak w bizonie czyli tam idzie rozrusznik r10? No ale wirnik z r10 będzie pasował do rozrusznika r11 bo w sklepie mówi że to samo

Opublikowano

Nowa zagadka. Przyjanuszyłem i zalałem na jesień pod korki paliwa a teraz przyszła ta zima dwulecia i nie chyci. Dolać benzyny czy czekać wiosny? C-330 zapaliła, wypaliła z filtrów i koniec, MF jeden dzień jeździł a dziś nie odpali tylko kopci na biało. W obu przypadkach pompki ręczne chodzą jakby to powiedzieć na pusto, że pompujesz bez efektu. MF ma płyn a 30 wiater.

Opublikowano
15 minut temu, Mój_ulep napisał:

Wolę z pieniężnyć i na przelew przeznaczyć 😜

Tytulowałem, że nie rozpoznam i po 40zł szt to dzwonili, że chcą samice a inni mają samce po 70 a samice po 60. Sam nie wiem po co mi to było... 

Sprzedawałem to wszyscy dzwonili, że chcą samice a weteryniarz był przy krowie i widział kątem oka i mówił, że samiec a ponoć to nie tak łatwo rozpoznać.

Niby rordarte jak baby ale we trzech mi prawie zaebały koguta (takie sebixy). 

Samiec ma uszy inne :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v