Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał:

Nie jestem w temacie a te krążki to takie same jak filtry oleju do Zetora. 

Dokładnie. 👍

Jeszcze jednasprawa. 

Kuzyn będzie miał szejsiunie na handel i twierdzi że ona ma 72 KM czy to możliwe że ma tyle koni?

Bajki albo silnik od Zetora 

Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał:

może silnik z pompą od zetora 🤔

Gdzie Ci sama pompa da tyle mocy 🙆‍♂️

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak mi się kojarzy że moja była jeszcze made in Japan, a Bartek miał już made in honolulu 

a u Ciebie z tego co zauważyłem to lekko ona nie ma 

Opublikowano
2 minuty temu, renpio napisał:

myślałem też o niej, na udarze mi nie zależy tylko ten kolor coś mi nie pasuje do makity 

bo to Maktec - taka "uboższa wersja" , tak jak Still i Bosch

2 minuty temu, soltys48 napisał:

i 150 by wystarczyły, na lato to i u mnie będą bo u Grzesia chlew rozbierzemy

Masz dla mnie fotki ??

Opublikowano

Moja Makita nie Honolulu tylko Romania albo Hungary. 

Kupiłem ją przed remontem pokoju dzieciaków. Trochę gipsu mieszała, trochę otworów powierciła w ścianach. 

A szlak jak trafił jak kolega przez przypadek na udarze zaczął wiercić stalowy profil. Może z 5 sekund minęło zanim się kapnął, że źle robi. 

Z futerkiem od początku był problem bo lubiło się poluzować. Po drugie pasuje do niego tylko oryginalny klucz z zestawu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@Pomorzanin1222 ty takie sprzęty lubisz

co prawda 2 zafy już wyremontowałem i po doświadczeniu z  ostatnim na handel mogę taki kupić za max 500-600 zł więcej nie warto

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

I przy okazji wpadnij do mnie po poznaniaka, dziś dojechał kolejny chętnie odsprzedam @Pomorzanin1222

przekładnia zwykła czy bezstopniowa

Opublikowano

żebyś miał bezstopniowa byśmy się dogadali one schodzą praktycznie od ręki ostatni sprzedałem w 1 dzień

a wyglądał nieciekawie

87364783_211851740009447_6422498076425977856_n.jpg

87464509_808952406253001_553313159205617664_n.jpg

5 minut temu, soltys48 napisał:

Jakby to była bezstopniowa i za tysiaka to byście pohandlowali

ten niebieski kosztował 500 zł

szymon09875 napisał:

Zwykła. 

Pokaż jakieś fotki obejrzymy pomyślimy coś muszę kupić na handel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v