Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Chyba cały rok kolega siedział aby 10 min po 12 dodać nowy temat  zamiast się bawić z rodziną :) 

edit : a tak poza tym co myślicie o kupnie takiej przyczepy ? https://www.olx.pl/oferta/10-przyczepa-rolnicza-hl-hw-3-stronny-wywrot-6011-ladownosc-10-hw-8011-CID757-IDB8wmn.html#566cbec836 

Nową pronar wycenili mi na 70 tyś brutto w takim wyposażeniu jak ta za 40 

Edytowane przez 5544332211
Opublikowano

Przecież @Ursus932 wspominał że jak nie kupi do wiosny wymarzonego to kupi co innego. Ta 912 co wrzucałeś żółta to kilka km ode mnie stoi,to u jednego z największych gospodarzy w okolicy.

Pytanie mam do Was, jakie są mniej więcej ceny usługi ładowarką przegubową (np. striegel) przy wywalaniu obornika z obory?

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Opublikowano
32 minuty temu, stempos1980 napisał:

Na pewno więcej jak 60 spali

Tyle to i ja wiem 😉

Opublikowano
Ursus932 napisał:

11 minut temu, stempos1980 napisał:

Toż już 2 lata minęły jak szuka😁

Jak dwa lata 🤔 dopiero rok przed świętami minoł 🙃

A teraz pytanie do użytkownikow takich zetorów, jak u tych spalanie?? Bo opinie krążą że bardzo dużo, a może takiego w ostateczności, do prasy, transportu i rozrzutnika idealny 

https://m.olx.pl/oferta/zetor-7711-rok1990-zarejestrowany-CID757-IDHOKsx.html?reason=

jak juz taka seria to szukaj 4x4 co do spalania jak bedzie dobrze dobrany sprzet to i spalanie nie bedzie wysokie takie moje zdanie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Jak dwa lata 🤔 dopiero rok przed świętami minoł 🙃

A teraz pytanie do użytkownikow takich zetorów, jak u tych spalanie?? Bo opinie krążą że bardzo dużo, a może takiego w ostateczności, do prasy, transportu i rozrzutnika idealny 

https://m.olx.pl/oferta/zetor-7711-rok1990-zarejestrowany-CID757-IDHOKsx.html?reason=

Jak chcesz główny ciągnik nie kupuj bez napędu.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

pytanko ile byście brali za prasowanie bel 1m szeroka i max 110 średnicy z moim sznurkiem. lepiej od beli czy na godzinę?

Lepiej od belki... Umnie wszyscy  biora od belki

Kupować ciągnik bez przedniego napędu to porażka jakiś i bezmyślność..... 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

pytanko ile byście brali za prasowanie bel 1m szeroka i max 110 średnicy z moim sznurkiem. lepiej od beli czy na godzinę?

co za prasa takie robi?  z 10 od beli

Opublikowano
6 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

poraszka

Adam , a co sądzisz o tym?

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, pafnucy napisał:

Adam , a co sądzisz o tym?

Adam to jest nasz magister od pisowni.... Który sam  swoie imię pisze z małej litery..... Hahaha😄😄😄😄😄😄

Jakoś tego porażającego błędu nikt nie widzi.... 

18 minut temu, adam131 napisał:

😀 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano
4 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Adam to jest nasz magister od pisowni.... Który sam  swoie imię pisze z małej litery..... Hahaha😄😄😄😄😄😄

Jakoś tego porażającego błędu nikt nie widzi.... 

To nie jest moje imię,zwykły nick i nie ma konieczności pisania go z wielkiej litery.Żaden błąd "poraszajacy" czy porażający 😀

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v