Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Strongman napisał:

W sportach drużynowych Polaki są słabe.

a siatkowka

35 minut temu, stempos1980 napisał:

Tępak to chyba ty bo on w twoim wieku wylewał 7 poty żeby osiągnąć to co ma tzn tytuły najsilniejszego człowiek a świata 

niech wylewa mnie to najnizsza starczy

Opublikowano (edytowane)

Wiem ale w siatkówce trzeba 3 razy odbić lub za raz,i to inny sport bo jak ktoś sieknie to da się tylko odebrać i wystawić piłkę komuś ze swojej drużyny i potem są 2 dotkniecia,a w piłce ten co strzeli to wart miliony dla innych klubów i każdy chce strzelić aby być wiencej wart,i kasa niszczy ten sport bo tam płacą dobrze, i dla tego wyników niema, bo każdy chce strzelić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
6465 napisał:

Nie do końca,  widziałem pojedynek dwóch takich co różnicy w wadze było z 50kg i ten chudy kabana obskoczył.

Przeważnie tak jest. NIK mi nie powie że jaka 100+ to jest guru i wymiata, tak wymiata ale z talerza. Owszem znam i takich. Brat mój ma 56 lat że 110 kg ale jak jej nie to łeb urywa. Myślę że to zależy od charakteru człowieka i tyle

Opublikowano
16 minut temu, stempos1980 napisał:

W Rowiskach to parę razy byłem.

Dyskoteki były u nas w Wilkowie.

Na tam obijałem się bardziej W Przesławicach na dyskotece jakieś wypady do Łodzi Wawy  potem wypady do Protektora do Woli Krzysztoporskiej

Te przęsławice koło dk 50? To tam disco mieliście? W sumie tam to mieliście spore pole manewru. Wszędzie że tak powiem blisko. Do woli dziś to godzina drogi dziś. Tylko u mnie wszędzie daleko 😃 ja to i tak zawsze jakoś najbardziej dożynki itp wioskowe lubił 

Opublikowano

ja to musze powiedzieć ze chciałbym mieć panne bo brakuje bara bara. Ale jakbym miał to by był ojeszcze gorzej bo ja lubię w domu siedzieć a one latac i na dyskoteki i bym musiał wyjść ze strefy komfortu

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Te przęsławice koło dk 50? To tam disco mieliście? W sumie tam to mieliście spore pole manewru. Wszędzie że tak powiem blisko. Do woli dziś to godzina drogi dziś. Tylko u mnie wszędzie daleko 😃 ja to i tak zawsze jakoś najbardziej dożynki itp wioskowe lubił 

Tak przy 50.

Do Wilgi też się jeździło 😁

Opublikowano (edytowane)

@Uziu92A ja się dziś trochę rozerwał. Poganiane po stolicy było 😁

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Tak przy 50.

Do Wilgi też się jeździło 😁

Ja tego clubu nie trawię. Zdecydowanie wolę strony @Karol6130 Wylezin tam to fajnie się zawsze bawiłem 😁

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

@Uziu92A ja się dziś trochę rozerwał. Poganiane po stolicy było 😁

Ja tego clubu nie trawię. Zdecydowanie wolę strony @Karol6130 Wylezin tam to fajnie się zawsze bawiłem 😁

Ale najdalej to 4 razy był wypad do Klubu legendy Manieczki😁

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

@Cebulj jaki ty powiat jesteś?  Zaraz ci tu pannę znajdę albo powiem gdzie szukać. 

Powiedz na głos. Też mam nie daleko. A zawsze to nowe wrażenia 😁

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ale najdalej to 4 razy był wypad do Klubu legendy Manieczki😁

To ty imprezowy gość 😃

Opublikowano
7 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Ja za swoich czasów bujał się Białobrzegach w Okeju

Te coś mojego ziomka nie widzę, Agrest@🤔

Dziś go widziałem w jęczmieniu 

Opublikowano
33 minuty temu, Cebulj napisał:

ja to musze powiedzieć ze chciałbym mieć panne bo brakuje bara bara. Ale jakbym miał to by był ojeszcze gorzej bo ja lubię w domu siedzieć a one latac i na dyskoteki i bym musiał wyjść ze strefy komfortu

Znajdź taką jak ja. W domu jej najlepiej. 

I skąd wgl wiesz co one wolą jak z nimi nie gadasz ?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, szczypka napisał:

a jaki tam jest próg ekonomiczny?

13000SO.

8 godzin temu, szczypka napisał:

a jaki tam jest próg ekonomiczny?

13000SO.

9 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Da się zrobić że się załapię

Mogę sprawdzić czy się zalapiesz.

Poniżej masz kalkulator. 

https://www.arimr.gov.pl/pomoc-unijna/prow-2014-2020/kalkulator-obliczania-wielkosci-ekonomicznej-gospodarstw-so.html

Edytowane przez robert55555
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v