Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Ja jak żyje na swojej Syberii to zimowe zmieniam po majowce potem lato i lato i koniec września wypada znowu na zimowe 😆

Rzuciłem garść owsa pod płotem koniec lutego zamarzło, odmarzlo tak co 3ci dzień i w końcu zgniło nim kielek puscilo 

To u Ciebie jak u ruskich 🤣 dziesiec miesięcy zima, a potem lato i lato 

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Czyli do teściowej w niedziele nie pojedziesz? A tak na marginesie, owies masz czyściutki?ale tak żeby gluchego nie było?

Do siewu już nie mam, zostało trochę zmieszanego bingo z jakimś innym bo wóz był potrzebny na wspno, ale on prawie sprzedany i pszenżyto też, w poniedziałek ma wszystko zabrać a jak wyjdzie to zobaczym, wielu jechało i nie dojechało.

Opublikowano
44 minuty temu, Cebulj napisał:

myślałem że uda  mi się wytrzymać na nofapie parę miesiecy ale nic z tego moje libido jest za wysokie

Sperma na dekiel by Ci zaczęła walić, a kręgosłup jakby bolał 

Opublikowano
7 minut temu, pafnucy napisał:

co to jest chadem?

chad to wysoki przystojny umięśniony kwadratowa linia szczęki 

4 minuty temu, HF86 napisał:

Morawiecki dość lokdawnu. Otwierać szkoły bo cebulj wyda tyle na studia i nawet nie zamoczy!

a ty żona masz

7 minut temu, pafnucy napisał:

co to jest chadem?

4 minuty temu, HF86 napisał:

Morawiecki dość lokdawnu. Otwierać szkoły bo cebulj wyda tyle na studia i nawet nie zamoczy!

a ty żona masz

Opublikowano
1 minutę temu, Cebulj napisał:

aaaaa. no to znaczy jak ja?

Opublikowano
Cebulj napisał:

16 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Pisałeś nieraz , że studiujesz to jak to jest , że nie ruch*sz ? to jakiś katolicki uniwersytet o zaostrzonym celibacie czy jaki uj ?🤔🤔

a gdzie niby. To że studia to co jak nie wychodzisz z piwnicy i nigdy na imprezie nie byłeś. Poza tym nie umiem i nie wiem o czym rozmawiać z dziewczynami a i sam chadem nie jestem. Wręcz przeciwnie to miasto gdzie śą podobno największe imprezy w polsce. Ale od połtora roku z domu studiuje to jak

Do tego niekoniecznie musi być impreza, na wykładach trza było zagadać do jakiejś panny, później wieczorem trochę popisać o tym o tamtym i po niedługim czasie już byś krył.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

a niektórzy popatrz i wytrzymują parę miesięcy ja jakbym miał jakąś laskę to chyba codziennie by było

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Do tego niekoniecznie musi być impreza, na wykładach trza było zagadać do jakiejś panny, później wieczorem trochę popisać o tym o tamtym i po niedługim czasie już byś krył.

ta napewno bo one takie ławe

Opublikowano
12 minut temu, DANDYS napisał:

zachodniopomorskie 

oszalałes  , z łak , chcesz rozetne pokaże ,  

a co mam z tym zrobić mam lezeć i gnić ? czy co 

Przydało by się to do mojego nowego pomysłu 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Cebulj napisał:

a ty żona masz

a ty żona masz

Co Ty jebiesz. Chłop musi mieć kawał brzucha 

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

@Cebulj jak Cie to interesuje ja zony nie mami chadem nie jestem  , ale ide bachory wygonić spać i .... 😇😋

ale ja też poniżej 4/10 bym nie chciał i fajnie jakby miała miseczkę C miimum

Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Co Ty jebiesz. Chłop musi mieć kawał brzucha 

gdzie tam ja tam chce w wieku 50 lat wyglądać jak morawiecki być szczupłym chociaż szkoda że nie mam 180 tylko marne 172

Opublikowano
11 minut temu, Cebulj napisał:

a gdzie niby. To że studia to co jak nie wychodzisz z piwnicy i nigdy na imprezie nie byłeś. Poza tym nie umiem i nie wiem o czym rozmawiać z dziewczynami a i sam chadem nie jestem. Wręcz przeciwnie to miasto gdzie śą podobno największe imprezy w polsce. Ale od połtora roku z domu studiuje to jak

Bierz te stypendium w kieszeń i my Ci pokażemy jak. @pawel885pomożemy koledze? 

Opublikowano
Cebulj napisał:

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

a niektórzy popatrz i wytrzymują parę miesięcy ja jakbym miał jakąś laskę to chyba codziennie by było

Qrwa jak byś wyobracał jedną i się pochwali koleżankom żeś taki ogier to później byś się nie opędził

Opublikowano
12 minut temu, Cebulj napisał:

Poza tym nie umiem i nie wiem o czym rozmawiać z dziewczynami

Trzeba od czegoś zacząć, zagadaj do jakiejś np "hej może obejrzymy razem jakiś horror?"  włącz DZIECI KUKURYDZY , jak będzie zawieziona tym durnym horrorem to powiedz że zaraz pokażesz jej najstraszniejszą kolbę jaką widziała 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

qr** jak byś wyobracał jedną i się pochwali koleżankom żeś taki ogier to później byś się nie opędził

Gorzej jakby się schlapał w 2 sekundy

Opublikowano
6 minut temu, DANDYS napisał:

a przy wzieciu 220 zejde do 25 zł ;) 

Po 20 i przywoź 🤔

5 minut temu, Cebulj napisał:

Tylko raz? 

6 minut temu, DANDYS napisał:

@Cebulj jak Cie to interesuje ja zony nie mami chadem nie jestem  , ale ide bachory wygonić spać i .... 😇😋

Myślisz kryć? 

4 minuty temu, pawel885 napisał:

Trzeba od czegoś zacząć, zagadaj do jakiejś np "hej może obejrzymy razem jakiś horror?"  włącz DZIECI KUKURYDZY , jak będzie zawieziona tym durnym horrorem to powiedz że zaraz pokażesz jej najstraszniejszą kolbę jaką widziała 

Gorzej jakby powiedziała do nie go wypierdol mnie jak świnie, a on na to "wy***rdalaj świnio" 🤣

Napadało i u Ciebie? 

Opublikowano
4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

qr** jak byś wyobracał jedną i się pochwali koleżankom żeś taki ogier to później byś się nie opędził

A no kolega mi opowiadał ze miał znajomego barmana to on własnie leciał na opinii nieraz w klubie 3 laski jednej nocy przeorał. A co ty taką akcję miałeś że poszłą fama że dobry jesteś?

4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Gorzej jakby się schlapał w 2 sekundy

myślę że bym wytzrymał sporo bo czytałem zę ucisk ręki jest znacznie ciaśniejszy aniżeli naturalne środowisko amazonki. 

5 minut temu, pawel885 napisał:

a co ty taki żigolak?

7 minut temu, gregor1284 napisał:

Bierz te stypendium w kieszeń i my Ci pokażemy jak. @pawel885pomożemy koledze? 

ja tam nudziarz jestem my nic nie pomoże

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Po 20 i przywoź 🤔

Tylko raz? 

Myślisz kryć? 

nie , dawaj transport i ładuje 

taa, pewnie wk***i mnie i pojde spać ;D 😅😅

Opublikowano

Dandys dawaj po 30 z transportem. Nie bardzo potrzebne ale uj tam. Co podlaskie zwiedzisz to twoje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v