Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

pokaż.

Nie wołaj go bo koszmary w nocy będą się śnić, tak jak po zdjęciu w temacie o koronawirusie...

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Nie wołaj go bo koszmary w nocy będą się śnić, tak jak po zdjęciu w temacie o koronawirusie...

Pokaż to straszne zdjęcie. 

• Confused 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Lepiej prywaciarzem zostać, no stara nadal chce gospodarzyć i rozwijać hodowle a ja potrzebuje jakiejś odskoczni 

Jak martwy sezon i z miesiąc na dobrą fuche za łatwy grosz się nie wybiorę to z automatu już mnie nosi. Kto pozna łatwy grosz ten już w cuda gospodarki nie wieży. 

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Lepiej prywaciarzem zostać, no stara nadal chce gospodarzyć i rozwijać hodowle a ja potrzebuje jakiejś odskoczni 

Bez wkładu ogromnego kapitału to jedynie budowlanke byle jaka można robić. Na całą resztę trzeba mnóstwo kasy. 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

O matko po co ty mi to pokazał na żyganie mnie zebrało. 

No to mówię, że koszmary po nocach się będą śnić.

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

Jak martwy sezon i z miesiąc na dobrą fuche za łatwy grosz się nie wybiorę to z automatu już mnie nosi. Kto pozna łatwy grosz ten już w cuda gospodarki nie wieży. 

Łatwy grosz trafia się raz na x czasu. Cała reszta to długoterminowa ciężka praca i ogrom nerwów. Niestety łatwej kasy nie ma. Chyba że ma się wszędzie wtyki

Opublikowano

no nie jest dobrze. język biały, gardło czerwone.     miło było Cię znać........

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

tylko nie dawaj zdjęcia z drugiego końca układu pokarmowego

Toś mu pomysł podsunął 

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Ale mogłeś nie odsyłać ich do mnie. I to jeszcze dzwonią automatem. ewidentnie po drugiej stronie słuchawki sztuczna "inteligencja"

Tych co dzwonia a potem każą na siebie czekać to od razu rozłączam

Opublikowano

a właśnie. jak boli Cię gardło Cebulj, to d*pa przestaje?

Opublikowano

Mi się raz trafiło zdobyć dobry pieniądz,ale niestety wylosowałem kopertę z 10 tysiącami. W głowie już miałem myśli że minimum 20 będzie a najlepiej 50. Już by człowiek trochę odżył. A tak prawie 15 tys wygrane i 5 dni w Gołębiewskim na mazurach 

Opublikowano
4 minuty temu, Cebulj napisał:

I co ja mam robic biorę 6 dzień antybiotyk. To nie jest angina

a ile jest tabletek? bierze się do końca opakowania. wyzdrowieć masz.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

19 minut temu, Bananek napisał:

Ale mogłeś nie odsyłać ich do mnie. I to jeszcze dzwonią automatem. ewidentnie po drugiej stronie słuchawki sztuczna "inteligencja"

Tych co dzwonia a potem każą na siebie czekać to od razu rozłączam

ja tak samo. jak po moim "halo" leci muzyczka to czerwony klawisz. Ale powiem Ci, że coraz mocniej zastanawiam się nad instalacją. liczyliśmy z małżonką to jakby w kredyt pójść to w 4 lata bym spłacił i raptem 100zl więcej bym płacił za ratę niż teraz za rachunek. moim zdaniem warto się zastanowić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v