Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Te a może to kobita z siusiakiem🤔 Takich nie lubie🙈🙀

To jak takich nie lubisz, to ja wcale sprawdzać nie chce 🙈🙉

12 minut temu, Bananek napisał:

A właśnie, a'propos gdzie twój szanowny zięciu się dziś podziewa? Jakoś go dziś nie widziałem.

O co się rozchodzi? 

Opublikowano
9 godzin temu, Cebulj napisał:

Taka smutna prawda bedzie powtorka jak w tamtym roku 5 antybiotykó i chyba się wykoncze

ja nie piję nic zimnego zawsze herbata i ciepłę jedzenie w tamtym roku wydałęm 1000 na laryngologa i teraz ostanio znowu byłęm i mam goraczke po 4 dniach 37,8. Nwm czy nie złąpałem korony boję sie ze rodzice moga sie zarazic

Korona to takie coś ze pokazuje twoje słabe strony w organizmie, co masz najsłabszego to  się ujawnia,być może ze masz ale to tylko test stwierdzi.

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

A gdzie uchwyty do drutu kolczastego nad bramą?

i napisu?

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

A gdzie uchwyty do drutu kolczastego nad bramą?

Pewnie wieżyczka na rogu stoi , a w niej niebieskooki blondyn z karabinkiem😁

Opublikowano

Pewnie będą grodzic żeby niemcy nie uciekli do Polski pracować u badylarzy i zaznać dobrobytu 😆

Opublikowano (edytowane)

Nikt nie skoczy kom czy głuch , niema co sobie głowy zawracać jeśli by to było prawdą bo to jedyny taki wpis ale swego czasu była pewna rozmowa.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
50 minut temu, robert55555 napisał:

Pisalem serio o lekarstwie na anginę. Znam wiele osób co zastosowało i od tej pory nie mają anginy. Minęło wiele lat. Gdybyś serio chorował to byś zainteresował. Widać wolisz użalać nad sobą niż być zdrowym. Twój wybór. Myślę że jesteś zdrowy tylko lubisz użalanie nad sobą. 

Wycięcie migdalkow rozumiem nwm ostatnio ten lekarz mi pomogl

50 minut temu, robert55555 napisał:

Pisalem serio o lekarstwie na anginę. Znam wiele osób co zastosowało i od tej pory nie mają anginy. Minęło wiele lat. Gdybyś serio chorował to byś zainteresował. Widać wolisz użalać nad sobą niż być zdrowym. Twój wybór. Myślę że jesteś zdrowy tylko lubisz użalanie nad sobą. 

Opublikowano

bym nie wiedział.

a osady z oczyszczalni oki? smród z tego jak cholera, a ludzie wala na pola.

1 minutę temu, Cebulj napisał:

a co cię boli? tylko gorączkę masz? ile kresek do tych 38 brakuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v