Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Ja je kupię 🤣

No jak jednak z weterynarką, to tyż?

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Już ja w imadlo wkładał i prostował i w imadle prosty a po wyjęciu się zagina spowrotem.

Musi ścięgno wyciagneło się i nie odbija.

A widzisz. Ogladał "Terminatora 2"? Skórę naciąć, śrubokrętem wyregulować ścięgna i gotowe.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, robert55555 napisał:

Prosty przykład zabawy Ryśka z żoną:

Seks "na rodeo"
Pozycja wyjściowa - na pieska, łapiesz swoją kobietę za biodra i akcja trwa aż do orgazmu. W momencie orgazmu wymawiasz głośno imię inne niż swojej partnerki (najlepiej ex o której ona wie). Następnie trzymasz się z całych sił i starasz nie spaść z byka!

Ja wole na żabkę, ewentualnie ślizgi gekon 

Opublikowano (edytowane)

Podryw weterynarki:

Nastap sie

Edytowane przez robert55555
Opublikowano
17 minut temu, deSilva napisał:

To w końcu kto się latował, krowa, żona czy weterynarka i kto kogo zapłodnił?

Weterynarka zaplodnila krowę a gospodarz bzyknal wdterynarke proste. Żona na kryła meza na zdradzie z panią weterynarz

Opublikowano
1 minutę temu, Cebulj napisał:

Weterynarka zaplodnila krowę a gospodarz bzyknal wdterynarke proste. Żona na kryła meza na zdradzie z panią weterynarz

Jeszcze nie do końca, jeszcze jedna zagadka, kto krył męża? żona? czy nakryła go żeby nie zmarzł?

Opublikowano
24 minuty temu, Uziu92 napisał:

chce kupić coś i nie wydać nie wiadomo ile i zastanawiam się nad holenderskimi czy tam niemieckimi używkami , bo nowe w tej cenie to delikatnie mówiąc badziew

W Miedzyrzecu gość handluje zagranicznymi rowerami, nie wiem coma teraz ale do 1500 można coś ładnego u niego trafić. Najtańsze w naprawie i dobre piasty   na zebatkach i aparatach szimano, biegi w grubej piaście fajne ale drogie w naprawie. Mam treka i batawusa kilka lat zero awari i dość lekkie.

Opublikowano
2 minuty temu, cinek1808 napisał:

a żona nakryła męża.

ale czym?

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

W Miedzyrzecu gość handluje zagranicznymi rowerami, nie wiem coma teraz ale do 1500 można coś ładnego u niego trafić. Najtańsze w naprawie i dobre piasty   na zebatkach i aparatach szimano, biegi w grubej piaście fajne ale drogie w naprawie. Mam treka i batawusa kilka lat zero awari i dość lekkie.

masz jakiś namiar albo adres ?

a taki ?

https://www.olx.pl/oferta/rower-batavus-shoshone-trekkingowy-deore-xt-hamulce-tarczowe-holender-CID767-IDIsdHj.html#3ec6b825af

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, bratrolnika napisał:

No i czy krowa nie była zazdrosna

Raczej nie, weterynarka ją posuwała namiętnie do taktu.    :P Pytanie czy się obie darły z rozkoszy, skoro ni z gruszki ni z pietruszki zjawiła się tam żona    :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

@Uziu92 ten co podałeś jest ok, coś  z ceny jeszcze urwij. Jak znajdę to wyśle Ci namiar, adres zapomnialem ale jadąc od ciastkarni dr.gerard to na pierwszych światłach w lewo i zaraz pierwsza uliczka po lewej i tam jest szyld ,,rowery"

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v