Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ah no może i mało, ale na to są tabletki jak nie dajesz rady kobiety zaspokoić. 

Osobista rekomendacja to musi masz doświadczenie z tymi tabletkami 😋 dzięki za info jak będę potrzebował to się zgłoszę 😂

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

walentynki Cię tak zmęczyły? Merlin dała popalić?

szczerze mówiąc to i ja bardziej umęczony po niedzieli niż zwykłym dniu. W tygodniu się człowiek namacha pacą czy wałkiem, bydłu żreć da, połazi trochę. A dziś leżing, obijanie się i żarcie.

Przeszkodził mi jeden użytkownik forum jak zacząłem się do niej brać 🤔 to jeszczemnie charowka czeka 🤷‍♂️

4 minuty temu, pafnucy napisał:

zupy se zrób.

To przed snem 🤔

Opublikowano
15 minut temu, lukasz20 napisał:

Poszedł facet ze swoim małym synkiem na basen. Jak to na basenie, przez godzinę bawili się wyśmienicie. Pływali, ścigali się i wygłupiali. Po basenie przyszedł czas na prysznic, gdzie mały przeżył chwilę grozy, ponieważ pośliznął się na mokrych kaflach. Do nieszczęścia jednak nie doszło, gdyż synek w ostatniej chwili złapał ojca za fiuta, unikając upadku. Po zdarzeniu ojciec patrzy na małego synka i mówi:
- Widzisz synu? Poszedłbyś z matką, to byś się wy***rdolił...

Korzystaj po ślubie lubi się dużo zmienić😐

Spokojnie, pośmiać się nie można? 😉

Opublikowano
30 minut temu, deSilva napisał:

Próbuj, o niczym innym pewnie nie marzy.   :P Tylko uważaj, taka klacz może szarżować.    xD

A ja co gorszy? W starym fergusonie wyglądam jak wójt, co ja mówię jak wójt, jak sam prezydent RP😂

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Osobista rekomendacja to musi masz doświadczenie z tymi tabletkami 😋 dzięki za info jak będę potrzebował to się zgłoszę 😂

To mam prośbę 🤔 daj prezent od wujka Gregora tej niewyzytej pani 🤫

FB_IMG_1613084121766.jpg

• Haha 1
Opublikowano

koniec lutego będzie można siać bo na plusie ma być trzeba po niedzieli zboża naszykować co po 25 lutego ziarna w ziemie, z wielkich mrozów nici wyszły

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A ja co gorszy? W starym fergusonie wyglądam jak wójt, co ja mówię jak wójt, jak sam prezydent RP😂

To Ty taki "królewicz"🤔

Opublikowano

No ja też gumofilce, kufajka, uszanka i portki z dresu to posturą i wyglądem z daleka może byśmy się tak nie różnili...

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

To mam prośbę 🤔 daj prezent od wujka Gregora tej niewyzytej pani 🤫

FB_IMG_1613084121766.jpg

To Szymonowi podeślij to nie będzie musiał się bidok tabletkami faszerować 😋

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

aby nie rycerz. :D

Na biołym koniu?😅

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

trybuna ludu pod kurtkę i heja.

W zeszłym roku 1 marca juz biłem kilometry

Kurtkę mam dobrą, gorzej kolana na mrozie cierpią

12 minut temu, Bananek napisał:

szczerze mówiąc to i ja bardziej umęczony po niedzieli niż zwykłym dniu. W tygodniu się człowiek namacha pacą czy wałkiem, bydłu żreć da, połazi trochę. A dziś leżing, obijanie się i żarcie.

Mam tak samo, nie lubie niedzieli

Opublikowano

nie, ale mniejsza o to. ;)

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Na biołym koniu?😅

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

No ja też gumofilce, kufajka, uszanka i portki z dresu to posturą i wyglądem z daleka może byśmy się tak nie różnili...

Ja to tak w ogóle to brzydki jestem, łysieje bebzun rośnie a daj pan spokój. I podobny do nikogo 

Opublikowano

Ja tak samo więc spokojnie... Też powoli zaczynam łysieć, basior nie maleje, okulary jak denka od flaszki na nosie...

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Przecinki ważna rzecz...

Będę pamietal. Panie procesorze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v