Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ah no może i mało, ale na to są tabletki jak nie dajesz rady kobiety zaspokoić. 

Osobista rekomendacja to musi masz doświadczenie z tymi tabletkami 😋 dzięki za info jak będę potrzebował to się zgłoszę 😂

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

walentynki Cię tak zmęczyły? Merlin dała popalić?

szczerze mówiąc to i ja bardziej umęczony po niedzieli niż zwykłym dniu. W tygodniu się człowiek namacha pacą czy wałkiem, bydłu żreć da, połazi trochę. A dziś leżing, obijanie się i żarcie.

Przeszkodził mi jeden użytkownik forum jak zacząłem się do niej brać 🤔 to jeszczemnie charowka czeka 🤷‍♂️

4 minuty temu, pafnucy napisał:

zupy se zrób.

To przed snem 🤔

Opublikowano
15 minut temu, lukasz20 napisał:

Poszedł facet ze swoim małym synkiem na basen. Jak to na basenie, przez godzinę bawili się wyśmienicie. Pływali, ścigali się i wygłupiali. Po basenie przyszedł czas na prysznic, gdzie mały przeżył chwilę grozy, ponieważ pośliznął się na mokrych kaflach. Do nieszczęścia jednak nie doszło, gdyż synek w ostatniej chwili złapał ojca za fiuta, unikając upadku. Po zdarzeniu ojciec patrzy na małego synka i mówi:
- Widzisz synu? Poszedłbyś z matką, to byś się wy***rdolił...

Korzystaj po ślubie lubi się dużo zmienić😐

Spokojnie, pośmiać się nie można? 😉

Opublikowano
30 minut temu, deSilva napisał:

Próbuj, o niczym innym pewnie nie marzy.   :P Tylko uważaj, taka klacz może szarżować.    xD

A ja co gorszy? W starym fergusonie wyglądam jak wójt, co ja mówię jak wójt, jak sam prezydent RP😂

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Osobista rekomendacja to musi masz doświadczenie z tymi tabletkami 😋 dzięki za info jak będę potrzebował to się zgłoszę 😂

To mam prośbę 🤔 daj prezent od wujka Gregora tej niewyzytej pani 🤫

FB_IMG_1613084121766.jpg

• Haha 1
Opublikowano

koniec lutego będzie można siać bo na plusie ma być trzeba po niedzieli zboża naszykować co po 25 lutego ziarna w ziemie, z wielkich mrozów nici wyszły

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A ja co gorszy? W starym fergusonie wyglądam jak wójt, co ja mówię jak wójt, jak sam prezydent RP😂

To Ty taki "królewicz"🤔

Opublikowano

No ja też gumofilce, kufajka, uszanka i portki z dresu to posturą i wyglądem z daleka może byśmy się tak nie różnili...

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

To mam prośbę 🤔 daj prezent od wujka Gregora tej niewyzytej pani 🤫

FB_IMG_1613084121766.jpg

To Szymonowi podeślij to nie będzie musiał się bidok tabletkami faszerować 😋

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

aby nie rycerz. :D

Na biołym koniu?😅

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

trybuna ludu pod kurtkę i heja.

W zeszłym roku 1 marca juz biłem kilometry

Kurtkę mam dobrą, gorzej kolana na mrozie cierpią

12 minut temu, Bananek napisał:

szczerze mówiąc to i ja bardziej umęczony po niedzieli niż zwykłym dniu. W tygodniu się człowiek namacha pacą czy wałkiem, bydłu żreć da, połazi trochę. A dziś leżing, obijanie się i żarcie.

Mam tak samo, nie lubie niedzieli

Opublikowano

nie, ale mniejsza o to. ;)

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Na biołym koniu?😅

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

No ja też gumofilce, kufajka, uszanka i portki z dresu to posturą i wyglądem z daleka może byśmy się tak nie różnili...

Ja to tak w ogóle to brzydki jestem, łysieje bebzun rośnie a daj pan spokój. I podobny do nikogo 

Opublikowano

Ja tak samo więc spokojnie... Też powoli zaczynam łysieć, basior nie maleje, okulary jak denka od flaszki na nosie...

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Przecinki ważna rzecz...

Będę pamietal. Panie procesorze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v