Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, dsbh napisał:

To chyba nie problem. Przynajmniej nie będzie liczyć kalorii.

A idź, ona za wszelką cenę chce utrzymać swój wygląd, babka tylko narzeka, że się popołudniami tłucze u góry, kiedyś włazi na górę a ta pompki i inne ćwiczenia robi żeby wagę utrzymać. Jak ona sama mówi, że waży coś koło 50kg a ma może z 1,6m wzrostu, może ze 1,65. Nie chciałbym takiej.

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

TO chyba jedynie Bartek taki , bo inni tacy lajtowi .

Nie tylko. Się okazuje że są inni. Po co ta cała szopka z reklamą nawozów? A no po to bo jest kasiora z tego, napiszesz coś źle na temat tej firmy - kasuja post. Kiedyś i pewien modek wydał złą opinię na temat ciągnika, modek od szefa dostał zjebke bo nie można mówić źle o reklamowanym ciągniku 🤣   

To po co to forum? Żeby mówić dobrze o tym co się reklamuje??? Cyrk. 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

To na wsi kobita to tylko gruba kierzona z łapą jak u pudziana musi być?🤔

Nie jedna dziewczyna ze wsi ma więcej taktu, subtelności i elegancji jak te miastowe  ;)

No przecież ja dobrze o tym wiem Panie Danielu 😉 , i szczerze mówiąc to te ze wsi w obyciu bardziej elokwentne niż typowe z miasta gdzie zasób słownictwa doprawdy ubogi 😉

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Z tego co pisał to ładna, szczupła i zgrabna

Jedyne co ładne ma to oczy.

czasem tyle starczy 😁 a nie gruba i cyce jak donice 🤭🙊

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A idź, ona za wszelką cenę chce utrzymać swój wygląd, babka tylko narzeka, że się popołudniami tłucze u góry, kiedyś włazi na górę a ta pompki i inne ćwiczenia robi żeby wagę utrzymać. Jak ona sama mówi, że waży coś koło 50kg a ma może z 1,6m wzrostu, może ze 1,65. Nie chciałbym takiej.

co się boisz że będzie piszczec jak wachacze w matizie 🤔🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Nie tylko. Się okazuje że są inni. Po co ta cała szopka z reklamą nawozów? A no po to bo jest kasiora z tego, napiszesz coś źle na temat tej firmy - kasuja post. Kiedyś i pewien modek wydał złą opinię na temat ciągnika, modek od szefa dostał zjebke bo nie można mówić źle o reklamowanym ciągniku 🤣   

no żeby sie zgadzały piniadzę,,i zawsze duże rabaty na produkty.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To ma być fest kobita, żeby się nie wywaliła z wysiłku po dwóch machnięciach motyką albo wyrwaniu trzech marchewek. Tak jak młoda, parę godzin zbierania ziemniaków i ona umiera potem dwa dni.

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

W ty wolisz grube i spocone ?

Patrz wyżej. To ma być strongmen.

@Chłoporobotnik a tak na marginesie to na cholere Ci tyle ziemniaków jak na 3 czy 4 osoby wystarczyły by 4 ary max.

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

no w nawozach to i moje szybko kasowane, bydło też często bywa 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

I ? Ja mam niecałe 170cm i 60kg i co ? To znaczy że też nic nie zrobię ?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

🤦‍♂️ trzeba było zaproponować wspólne spalanie kalori .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

no w nawozach to i moje szybko kasowane, bydło też często bywa 

Dziwi mnie postawa, bo to my im zarabiamy pieniądze, a nie na odwrót. 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Przed chwilą, DANDYS napisał:

TO chyba jedynie Bartek taki , bo inni tacy lajtowi .

weź coś napisz ja cytuję i czekamy na czary 😎🙋‍♂️😁

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

I ? Ja mam niecałe 170cm i 60kg i co ? To znaczy że też nic nie zrobię ?

Brzydka po prostu, taki kościotrup. Kości skórą powleczone. Tak choć żeby 10kg więcej miała to i wygląd jakiś by był.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Jaki temat? Co jest teraz topowo reklamowane ? 

Opublikowano
dsbh napisał:

Patrz wyżej. To ma być strongmen. @Chłoporobotnik a tak na marginesie to na cholere Ci tyle ziemniaków jak na 3 czy 4 osoby wystarczyły by 4 ary max.

by było przy czym ,,babę ganiać,, 🤭😁

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, dsbh napisał:

a tak na marginesie to na cholere Ci tyle ziemniaków jak na 3 czy 4 osoby wystarczyły by 4 ary max.

Handel.

jak byś tego pare ha w detalu rozprowadził to i owszem ale taką ilością nie ma co sobie ,,d,, zawracać

• Haha 1
Opublikowano
danielursus3p napisał:

zbiorniki yacentego są jako reklama

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

jak byś tego pare ha w detalu rozprowadził to i owszem ale taką ilością nie ma co sobie ,,d,, zawracać

Aż bym coś napisał ale nie chcę bana wyłapać...

Opublikowano
danielursus3p napisał:

może później co wymyślim ide krowom żarcie mieszać bo młody nie wiem czy wstanie 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v