Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Łolek napisał:

20 minut temu, Bananek napisał:

A którego kwietnia?

17

20 minut temu, Bananek napisał:

A którego kwietnia?

17

Dwa dni starszy. Na politechnice w grupie miałem kumpla bliźniaka. 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Myślisz, ze kurpiok zaprosi? Jak on kombinuje w największe obostrzenia ślub brać.

po jednym przedstawicielu z każdego regionu. I to najbogatszy ma być. nawet się spodziewać może pewnie walka szerokokatnego, albo żyrandol 🤔

was z każdego regionu dużo, to musicie ustalić ktoren najbogatszy. 

Mazur jeden, to i wyboru nie ma, nawet biednego musi zaprosić 😂

Opublikowano
HF86 napisał:

po jednym przedstawicielu z każdego regionu. I to najbogatszy ma być. nawet się spodziewać może pewnie walka szerokokatnego, albo żyrandol 🤔 was z każdego regionu dużo, to musicie ustalić ktoren najbogatszy.  Mazur jeden, to i wyboru nie ma, nawet biednego musi zaprosić 😂

Niby tak, ale ponoć warunki mają być dwa. Najbogatszy i jako taki wygląd, więc nie wiem dlaczego Ty miałbyś tam pojechać. 😉

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

po jednym przedstawicielu z każdego regionu. I to najbogatszy ma być. nawet się spodziewać może pewnie walka szerokokatnego, albo żyrandol 🤔

Nas trochi jest, ja najbidniejszy, same krowiarze kurcza. 

Opublikowano

Moj ojciec 2 lipiec,ja 9 lipiec. Mama 5 maj,moj syn tez 5 maj. Zona z 16 kwietnia to nie ma wiecej nikogo. Teście ze stycznia. Wczoraj szwagierka urodzila corke,a starsza jest z 17,a termin mialy ten sam na 10 grudnia. Moja jest z 18 listopada a szwagier z 19.

Opublikowano
19 minut temu, jahooo napisał:

Demokracja to rządy większosci, od wieków

Skoro większość się zaszczepiła i większość chce obostrzeń i maseczek, trzeba się dostosować. Albo emigrować tam, gdzie nie ma takich problemów. Na przykład do Niemiec - tam nie ma wyboru szczepienia - tylko przymus. Więc cieszmy się z tego co mamy, zawsze może być gorzej.

W państwach demokratycznych działają przecież też mniejszości i nich ich nie dyskryminuje. Może jak większość Polaków chodzi do kościoła to zakazać cierkwi itd. a jeszcze lepszy przyklad mam może jak większość jeździ ursusem to wszyscy mają jeździc? Zrobimy głosowanie.  Ci co się poszczepili to nie powinni się bać niezaszczepionych. Przecież są ,, chronieni'' to czego się boją ? Ludzie mają w d*pie tego wirusika bo ludzie umierali i będą umierać . Jednego zabije kolizja w wypadku, inny umrze na zawał a jeszcze inny na grypę. Rozumiem żeby to był tak śmiercionośny wirus że zabijał by wszystkich zainfekowanych ale umiera coś około 0,5 %. Ludzie chcą normalnie żyć. Nikt już nie przejmuje się ozdrowiencami którzy teraz pewnie stanowią z 60% populacji albo i więcej i mają dużo lepszą ochronę niż te szczepionki. I antyciała zostają z nami już do końca życia bo zapisują się w szpiku. Jak nie usunęli to wstawię w wolnej chwili komunikat ze strony ministerstwa zdrowia gdzie jest to wszystko opisane. Dodam jeszcze że jakby rządzącym tak zależało na zdrowiu obywateli to leczyli by ludzi amanta dyna którą sam hoorban zatwierdził w 2010 roku a teraz nie chce badań prowadzić bo tylko szoryca najlepsza . Kasa kasa i jeszcze raz kasa. To się liczy 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

Czemu wy mojej krzywdy wszyscy chcecie 🙊

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

I dziś 40 lat minęło jak jeden dzień kiedy Jaruzelski wprowadził Stan Wojenny.

Podnosić się już z tych łóżek 

Moją ślubna urodzona chwilę przed stanem wojennym w grudniu 81r🙂

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Niby tak, ale ponoć warunki mają być dwa. Najbogatszy i jako taki wygląd, więc nie wiem dlaczego Ty miałbyś tam pojechać. 😉

Trwałą andulacje  zrobi to wcale inny człowiek będzie 😂

Opublikowano
26 minut temu, GRZES1545 napisał:

Do Laszek wiozles? Wyobrażam sobie te dźwięki na parkingu😆

W nasze strony przyjechały

14 minut temu, Bananek napisał:

Dwa dni starszy. Na politechnice w grupie miałem kumpla bliźniaka. 😉

To żeś MŁODSZY ode mnie

12 minut temu, HF86 napisał:

Uuuuuu to ja nie mam szans na zaproszenie. 

Opublikowano
5 minut temu, krzychu121 napisał:

W państwach demokratycznych działają przecież też mniejszości i nich ich nie dyskryminuje. Może jak większość Polaków chodzi do kościoła to zakazać cierkwi itd. a jeszcze lepszy przyklad mam może jak większość jeździ ursusem to wszyscy mają jeździc? Zrobimy głosowanie.  Ci co się poszczepili to nie powinni się bać niezaszczepionych. Przecież są ,, chronieni'' to czego się boją ? Ludzie mają w d*pie tego wirusika bo ludzie umierali i będą umierać . Jednego zabije kolizja w wypadku, inny umrze na zawał a jeszcze inny na grypę. Rozumiem żeby to był tak śmiercionośny wirus że zabijał by wszystkich zainfekowanych ale umiera coś około 0,5 %. Ludzie chcą normalnie żyć. Nikt już nie przejmuje się ozdrowiencami którzy teraz pewnie stanowią z 60% populacji albo i więcej i mają dużo lepszą ochronę niż te szczepionki. I antyciała zostają z nami już do końca życia bo zapisują się w szpiku. Jak nie usunęli to wstawię w wolnej chwili komunikat ze strony ministerstwa zdrowia gdzie jest to wszystko opisane. Dodam jeszcze że jakby rządzącym tak zależało na zdrowiu obywateli to leczyli by ludzi amanta dyna którą sam hoorban zatwierdził w 2010 roku a teraz nie chce badań prowadzić bo tylko szoryca najlepsza . Kasa kasa i jeszcze raz kasa. To się liczy 

Głos rozsądku. Amantadyna już tylko na Parkinsona. 

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, soltys48 napisał:

Sam byłem

Gdzie na którym MOPie nie stanąłem to ludzie śmiali się z ładunku a w zasadzie to z odgłosów z przyczepy. 

Tak se myślę że jakby zajechał do @TheraRolnikbo to po drodze było to by se chłopak poużywał😂

Nie mów że Ty tyż z kwietnia

Nie skorzystał bym ;)

A tak w ogóle to co tam ci takie odgłosy wydawało 

Opublikowano
13 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nie skorzystał bym ;)

A tak w ogóle to co tam ci takie odgłosy wydawało 

17 kóz 😂

14 minut temu, 6465 napisał:

Moja 7.

Dziś pani teściowa ma urodziny jutro matka

Opublikowano
23 minuty temu, Bananek napisał:

Niby tak, ale ponoć warunki mają być dwa. Najbogatszy i jako taki wygląd, więc nie wiem dlaczego Ty miałbyś tam pojechać. 

I psikro mi się strasznie zrobiło 😪

nie każdy piękny jest. 

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

I psikro mi się strasznie zrobiło 😪

nie każdy piękny jest. 

Nie smuć się, fryzurze to masz jak moja św. Pamięci babcia i za to Cie szanuje 🤔 tylko ona nie miała brody 

Opublikowano

jeszcze wczoraj dziada strugales A dziś o fordzie za 40 koła myślisz 🤔

Opublikowano
soltys48 napisał:

Adam za accorda była bardzo dobra cena. Jak go poskładam,wstawię zdjęcie to oficjalnie napiszę ile wyniósł bo trochę go doposażam

Owies raz już siałem w grudniu ale wtedy nie wypaliło bo dziki opier....liły. teraz pole za gospodarstwem to może się uda. Siewu z początku lutego jak najbardziej na plus

Czyli jak by posiać koło 10 lutego to nic mu nie będzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v