Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Bo Ciebie brakuje.

Nie było czasu i chęci tu przebywać ostatnio. Nawiązałem ciekawe kontakty biznesowe. Wiecie po ile swiniaki u ruskich? 9.60 jabłka 1.60. Ceny w skupach 

Opublikowano
7 minut temu, leszek1000 napisał:

A nie chcesz spróbować ? ile masz lat ?  

On chyba 98 rocznik. 

Czasami myślę że Piotrowi trzeba podesłać jakąś panią, może to go trochę ruszy. 

Robimy zrzutkę 😂

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie było czasu i chęci tu przebywać ostatnio. Nawiązałem ciekawe kontakty biznesowe. Wiecie po ile swiniaki u ruskich? 9.60 jabłka 1.60. Ceny w skupach 

Masz świnie?

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

On chyba 98 rocznik. 

Czasami myślę że Piotrowi trzeba podesłać jakąś panią, może to go trochę ruszy. 

Robimy zrzutkę 😂

Ja 93, to ja już stary dziad 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Mniej więcej tak. Tyle, że ja dużo jednorazowo nie paruję bo tak koło 25-30kg na raz, dwa razy w tygodniu paruję.

No pamietam jak pisales o ilosci. No ja caly parnik,jakies 1 i 3/4 skrzynki drwnianej. Patrzylem juz zeby nowy kupic to cena x2. Ten to chyba 60l co jest,ale wypadaloby juz wymienić,a ziemniakow na zime sporo.

Opublikowano (edytowane)

Kilka dziewczyn miało mnie na oku. Tylko jest mamy problem, za duża odległość. Panie Piotrze, może założysz konto na lepiej stronie. Wystarczy zdjęcie wstawić i poczekać. Polecam Fotka,com  sam tam urzęduje. 

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano
4 minuty temu, leszek1000 napisał:

Kilka dziewczyn miało mnie na oku. Tylko jest mamy problem, za duża odległość. Panie Piotrze, może założysz konto na lepiej stronie. Wystarczy zdjęcie wstawić i poczekać. Polecam Fotka,com  sam tam urzęduje. 

A nie lepiej do ludzi wyjść? 

Opublikowano
3 minuty temu, leszek1000 napisał:

Młodzieńcy, uszanujcie wolę i wybór Pietrka. Są rzeczy o których tylko on wie, może chciałby inaczej ale życie napisało inny scenariusz. Dziwić się starym babkom, że plotkują, chłopaki po 20, 30 lat a zachowują się jak stare plotkary.

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Jako że zima za oknem a żniwa już tuż tuż ...:P

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
15 minut temu, leszek1000 napisał:

Ja 93, to ja już stary dziad 😂

To Ty młodszy ode mnie myślałem że jesteś starszy

Kawa się skończyła d*pa w auto i do domu 

Opublikowano
25 minut temu, leszek1000 napisał:

A na żywo się nie da? 

Opublikowano
leszek1000 napisał:

e na Badoo załóż szybciej upolujesz

Opublikowano
26 minut temu, leszek1000 napisał:

Tylko jest mamy problem

Jak Ty się mamy będziesz słuchał to na pewno nie znajdziesz kobiety 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Myślisz że uda Ci się tu sprzedać? 😂

nie ogłaszałem go jeszcze , któryś muszę sobie zostawić przecież 

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Belaruss820 napisał:

No pamietam jak pisales o ilosci. No ja caly parnik,jakies 1 i 3/4 skrzynki drwnianej. Patrzylem juz zeby nowy kupic to cena x2. Ten to chyba 60l co jest,ale wypadaloby juz wymienić,a ziemniakow na zime sporo.

Póki co działa ale jak się skończy to nie wiem. Myślałem o elektrycznym ale mnie tu naprowadzili a innej alternatywy nie ma. 

25 minut temu, leszek1000 napisał:

Jakbym miał czas. Wracam o 20 i brak sił i chęci. 

A na portalu spotka się kogoś interesującego, to wtedy można zaplanować wyjazd. 

Gdzie wyjazd, ja za chałupy na dłużej niż 24h nie wybył od 6 lat.

Opublikowano
4 minuty temu, pawel885 napisał:

Jak Ty się mamy będziesz słuchał to na pewno nie znajdziesz kobiety 

nie ogłaszałem go jeszcze , któryś muszę sobie zostawić przecież 

Tu to albo za drogo będzie, albo marny, albo im ciągniki po morduje, ewentualnie będą Ci wmawiać ze krzywy i elementów roboczych już koniec. Daj się na spokój chłopie tu klienta nie znajdziesz. 😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v