Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, danielursus3p napisał:

Miałem. Ale że tak powiem 75 tyś przy sobie nie noszę. A byłem oglądać w sobotę po południu 

To nawet 5 nie miałeś na zaliczkę?

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, soltys48 napisał:

Od 1 wieje że głowę chce urwać,jak tu przyczepą jechać🤔

Jak to jak? Z wiatrem😁😁

Daj spokój odpocznij, u nas też wieje aż dudni.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
Łolek napisał:

Powiesić głową w dół

Hejka. Zaglądałeś do eko bąbla? Otworzyłeś ją?

6465 napisał:

wieje aż dudni.

A u mnie po wczorajszym śniegu nawet śladu nie ma. Deszcz go skutecznie rozpuścił.

Opublikowano (edytowane)

@Bananek

Michał otworzyłem i że tak powiem h*ja widać niby wszystko dobrze a łona  nie chce współpracowac 

Przyjedzie doktor obada a jak nie to nauka latania ją czeka 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

@Bananek

Michał otworzyłem i że tak powiem h*ja widać niby wszystko dobrze a łona  nie chce współpracowac 

Przyjedzie doktor obada a jak nie to nauka latania ją czeka 

Ale i PLN też poleci z portfela na nową 😁

Opublikowano
Łolek napisał:

nie chce współpracowac 

A dasz zdjęcie panelu sterującego? Samsungi po wciśnięciu odpowiedniej kombinacji przycisków można wprowadzić w tryb samodiagnozy.

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ale i PLN też poleci z portfela na nową 😁

Prała 8lat na 6 osób to że tak powiem swoje zrobiła 

A co będę z kasą robił mleko Zara 2 zeta😉😁

3 minuty temu, Bananek napisał:

A dasz zdjęcie panelu sterującego? Samsungi po wciśnięciu odpowiedniej kombinacji przycisków można wprowadzić w tryb samodiagnozy.

16384266621483672334855265598832.jpg

Opublikowano

3.5 l w nocy opadów.

29 minut temu, Łolek napisał:

Prała 8lat na 6 osób to że tak powiem swoje zrobiła 

A co będę z kasą robił mleko Zara 2 zeta😉😁

16384266621483672334855265598832.jpg

Nawet piszą ekobuble a ludzie kupują🙆🏻‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Bananek napisał:

rutro 😉

jutro to może nie, ale na jaką majówkę???

9 godzin temu, Agrest napisał:

No to ja wolę po staremu. Temu nadal karty do bankomatu i konta internetowego nie mam🤭

jak wolisz po staremu to wsiami jedź, a nie na nowoczesne autostrady się pchasz:D

9 godzin temu, Uziu92 napisał:

no nie wiem, kilka w stolicy oglądałem, zajechane jak kon po  westernie. Moze kwestia modelu, może kwestia człowieka.

pewnie się powtórzę, bo już nie raz pisałem: Fiata kupiłem od warszawiaka, gość po tygodniu od zakupu zadzwonił żeby powiedzieć że ma do niego jeszcze koła zimowe, mówię że chętnie odkupię, a on na to że są w cenie auta. To mówię że podjadę odbiorę, a on na to że mi podwiezie. Przywiózł mi komplet ładnych kół zimowych, do tego 10 l oleju Motul, dwa komplety filtrów Mann, i relingi dachowe oryginalne, nie chciał nawet gorsza za paliwo

Ostatnio kupiłem Suzuki: gość po podpisaniu już umowy, pomógł go załadować na przyczepkę, mówi poczekaj pan, przynosi jakieś gadżety które powymieniał, również bańkę oleju i filtry

a Mondeo z ogłoszenia ładne, choć rocznik już starawy

Opublikowano
bratrolnika napisał:

gość po tygodniu od zakupu zadzwonił żeby powiedzieć że ma do niego jeszcze koła zimowe, mówię że chętnie odkupię, a on na to że są w cenie auta. To mówię że podjadę odbiorę, a on na to że mi podwiezie. Przywiózł mi komplet ładnych kół zimowych, do tego 10 l oleju Motul, dwa komplety filtrów Mann, i relingi dachowe oryginalne, nie chciał nawet gorsza za paliwo Ostatnio kupiłem Suzuki: gość po podpisaniu już umowy, pomógł go załadować na przyczepkę, mówi poczekaj pan, przynosi jakieś gadżety które powymieniał, również bańkę oleju i filtry

Znam gościa co przy wysyłkowej sprzedaży wspomagania zapakował nawet dwie bańki oleju. 😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na wschodzie u nas mówią kupować w Niemczech bo tam drogi dobre i zawieszenie nie stłuczone,serwisy robią w autoryzowanych stacjach a nie w garażach, z większym silnikiem żeby nie był zajeżdżony na autostradach i nawet są wyjazdy ze 1tyś brali i wozili tam po komisach busem co znają wszystkie miejsca język, no i tam wyposażenie przeważnie lepsze.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Znam gościa co przy wysyłkowej sprzedaży wspomagania zapakował nawet dwie bańki oleju. 😉

i podkładki miedziane i opaski na przewody, nie zapominaj o tym:D

Przed chwilą, Łolek napisał:

Darek jeszcze ze mną nie handlowałeś 

mówisz że mogłoby być jak byłem po motor koło Grójca???

Opublikowano
Łolek napisał:

Darek jeszcze ze mną nie handlowałeś 

I teraz pytanie: gorzej czy lepiej niż ci goście z Darka opowieści. 🤔

bratrolnika napisał:

i podkładki miedziane i opaski na przewody, nie zapominaj o tym

I rękaw od bluzy. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v