Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, szczypka napisał:

co wy się tak czepiacie singli  chyba zazdrościcie? 

A czego tu zazdrościć?

Opublikowano (edytowane)

Dobry żart. Zazdrościć wolności.

Edytowane przez robert55555
Opublikowano

Piotrowi nie przetłumaczy,on musi jakąś spokojną,ogarniętą dziewczynę spotkać.Zakochałby się i inaczej by śpiewał,sam by za nią latał 😜 I depresje by uleczył i życiem by się cieszyć zaczął jakby motyli w brzuchu poczuł.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Spokoju, bez obowiązkowego życia, nie dostosowywania się do innych, nie robienia kompromisów, bycia niezależnym od kogoś. Dla mnie wystarczy, może inni mają jeszcze inne plusy.

rozmnażanie 

Opublikowano
Przed chwilą, robert55555 napisał:

Minusów jest zdecydowanie więcej.

Ja tam nie zazdroszczę tym, którzy są w związku. Obiad ugotowany, posprzątane i wsio a roboty ile więcej.

Przed chwilą, akooo napisał:

Zakochałby

Tacy jak ja nie potrafią się zakochać, zresztą każdy szuka dla siebie korzyści i tyle.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale się skończy beztroska, własne ulubione potrawy, ulubiony nieład i nieporządek w chałupie, nowe zachcianki, obowiązki i zamiast poleżeć to zap*erdalać trzeba będzie.

Ja wiem ? jak będzie dobrze gotować to będziesz miał co jeść, może jakieś nowości Ci zrobi i zasmakuje, a jak nie to sprzedasz zająca i pójdziecie na pizze, albo kebaba. Opcji wiele.  W sumie nie moja sprawa, zrobisz jak zechcesz, ale nie obraź się , po prostu zle się czyta takie depresyjne wypowiedzi, szczególnie że Ty młody, nawet chyba młodszy ode mnie, a podejście smutne do życia.

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale się skończy beztroska, własne ulubione potrawy, ulubiony nieład i nieporządek w chałupie, nowe zachcianki, obowiązki i zamiast poleżeć to zap*erdalać trzeba będzie.

Jak se wychowasz tak będziesz miał 😁

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Jak żyć bez baby? Toż sie nie da, nawet od czasu do czasu pokłócić jest sie z kim

Ja się z sąsiadem kłócę już któryś rok i da się da się, baby nie potrzeba. A na zgodę flaszka.

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Jak se wychowasz tak będziesz miał 😁

No ja i wychowywanie, dobre sobie... Przecież bił jej nie będę.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pisał o tym nie raz... 

To że Ty spędzasz całe dnie w sieci, to nie znaczy że ja też mam tyle czasu. Pisałem o tym nie raz. 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Jak żyć bez baby? Toż sie nie da, nawet od czasu do czasu pokłócić jest sie z kim

normalnie, da się 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ja tam nie zazdroszczę tym, którzy są w związku. Obiad ugotowany, posprzątane i wsio a roboty ile więcej.

Tacy jak ja nie potrafią się zakochać, zresztą każdy szuka dla siebie korzyści i tyle.

Piotrek. 

Usłyszec słowo tata od dziecka a tym bardziej od małego znaczy więcej niż wszystkie pieniądze tego świata. Widzieć jak rośnie, jak się rozwija, jakie ma zainteresowania i problemy. 

Każdy jest kowalem swego losu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v