Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

permanentna. chyba se zrzutkę na piwo zorganizuję na fejsie...

jak to mówił tu jeden co na kombajn chciał żebrać. co złego w spełnianiu marzeń?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, robert55555 napisał:

To jeszcze nic. Kolega ma 4 córki i jak przyjdzie żonie z córkami szykować na wesele. To cała sobotę okupują łazienkę.  Za potrzebą chodzi do sąsiada. Mieszka w bloku.

Kolega na czwartym piętrze miał żonę i dwie córki, za śmietnik chodził się odlać

• Haha 2
Opublikowano
52 minuty temu, Ursus932 napisał:

Pape termozgrzewalną na dachu lepił

trza być gapą , by kryć papą...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Kolega na czwartym piętrze miał żonę i dwie córki, za śmietnik chodził się odlać

znaczy balkonu nie miał...?

Opublikowano
5 minut temu, robert55555 napisał:

To jeszcze nic. Kolega ma 4 córki i jak przyjdzie żonie z córkami szykować na wesele. To cała sobotę okupują łazienkę.  Za potrzebą chodzi do sąsiada. Mieszka w bloku.

A Wystarczyło sexownym kryć 😂

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

Pewnie nie chciał pokazywać jaką ma sikawkę, żeby zlotu kobiet nie było.

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

W sumie to raz u niego byłem, czy balkon ma nie pamiętam

znaczy tyż Ty do śmietnika??

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

znaczy tyż Ty do śmietnika??

Stal pewnie na czatach i pilnował czy nikt nie idzie do śmietnika

Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

trza być gapą , by kryć papą...

Przy dzisiejszych cenach blachy 🤔

Opublikowano

a po ile papa teraz?

to też drogawe pewno, bo ropopochodne.

ten Twój sfagier to Cię wyprowadzi....

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał:

Zabrał byś dzieci na ten marsz ?

24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Bardzo słusznie prawi. Zwykła hołota w większości i tyle.

A był któryś z was na tym marszu że takie głupoty pieprzycie  ?? Od razu mówię sam też nie byle ale mam osobe w bliskiej  rodzinie co jeździ często i nie potwierdza waszych rewelacji 

Owszem jak wszędzie jakiś ułamek idzie takich co tylko szukają zaczepki , bo to sobie wypiją itd 

1 minutę temu, pafnucy napisał:

a po ile papa teraz?

to też drogawe pewno, bo ropopochodne.

ten Twój sfagier to Cię wyprowadzi....

18  zł brutto m2 5,2 grubość , giętkość  -25 

Śwagier 🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

A był któryś z was na tym marszu że takie głupoty pieprzycie  ?? Od razu mówię sam też nie byle ale mam osobe w bliskiej  rodzinie co jeździ często i nie potwierdza waszych rewelacji 

Owszem jak wszędzie jakiś ułamek idzie takich co tylko szukają zaczepki , bo to sobie wypiją itd 

Ja wychodzę z założenia, że człowiek ma serce po lewej stronie. Do narodowców podchodzę z głęboką rezerwą i unikam takich bo mnie jeszcze sprowadzą na swoją drogę i nie wdaję się z nimi w dyskusje bo i tak nic ich nie naprowadzi tak jak i mnie.

Opublikowano (edytowane)

Kolega mnie namawiał żeby być. Miał nagrane trochę filmów, także ani z TVP ani TVN wiedzy nie czerpie.

Ja nie jechałem bo nie utożsamiam się z hasłami które głoszą organizatorzy. 

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Śwagier 🤦‍♂️

papa jest nic nie warta.

ile polezy? dziś odrobinę blachy zamawiałem. kolor,   niski profil. czterdzieści pare złotych.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
19 minut temu, pafnucy napisał:

jak to mówił tu jeden co na kombajn chciał żebrać. co złego w spełnianiu marzeń?

a któren to ?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A "Godzio" bodajże się nazywał. Jak się mylę to @pafnucy popraw mnie.

być może. aż tak bardzo nie zwróciłem uwagi na nick.

Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

papa jest nic nie warta.

ile polezy? dziś odrobinę blachy zamawiałem. kolor,   niski profil. czterdzieści pare złotych.

Powiem Ci bogatyś, odrazu widać że hodowca producentów obornika,a może jeszcze i dopłaty wziął 😜

Jak długi czas oczekiwania na realizację zamówienia? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v