Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dla mnie jakieś stanowisko przewidujesz? jakiś reprezentant Podlasia by się przydał 🤔

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Sformułowanie płacić sałatę to kiedyś słyszałem ale myślałem że to o pieniądze chodzi.

Jeszcze jest określenie "zielone", "kafle", "patyki", mogą płacić czym tylko chcą 😂😂😂

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

A dla mnie jakieś stanowisko przewidujesz? jakiś reprezentant Podlasia by się przydał 🤔

To dla Ciebie czy dla Bananka? Toć on z Podlasia 🤔 gęsią się nie podzielił a Ty mu miejsce w resorcie szykujesz? Nie zachowuj się jak typowy wyborca pisu z krótka pamięcią! 

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Jeszcze jest określenie "zielone", "kafle", "patyki", mogą płacić czym tylko chcą 😂😂😂

To jednak mają tam handel wymienny. Przynajmniej nie gonią za pieniądzem 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

To dla Ciebie czy dla Bananka? Toć on z Podlasia 🤔 gęsią się nie podzielił a Ty mu miejsce w resorcie szykujesz? Nie zachowuj się jak typowy wyborca pisu z krótka pamięcią! 

sobie .na uj jemu. im jakąś specjalną strefę się założy. 

A za tego wyborcę pisu to uważaj. 

Opublikowano
37 minut temu, gregor1284 napisał:

Kaszankę lubię, byle kawałków wątroby nie było w niej widać 

Bez wątroby to UJ nie kaszanka 🥴

Opublikowano
37 minut temu, HF86 napisał:

sobie .na uj jemu. im jakąś specjalną strefę się założy. 

A za tego wyborcę pisu to uważaj. 

Jesteśmy w punkcie wyjścia z tym ustalaniem czy Ty mazur czy podlasiok... Strefę im? Ja to bym ich białorusom oddał albo kto by tam chciał wziąć 🤔 no na ministra obrony to się nie nadajesz bo znowu mi grozisz 😔 z lubelskiego żebyś był to zamiast czarnka by Cie mianował ministrem edukacji. A tak to Pafnucowi albo Agrestowi ta funkcja musi przypaść 🤷‍♂️ przynajmniej billboardów nie będę zmianiac 

Opublikowano
Agrest napisał:

On ma poważny problem. Krzyż przed domem mu stoi.

Miałem cię za bardziej roztropnego. Cóż... 😒

slawek74 napisał:

Banan na ten paszowóz to kukuryda tylko czy sianokicha też?

Pod spodem trawa z pryzmy jest. Może byk takie karmienie?

Opublikowano
16 minut temu, superfarmer02 napisał:

wreszcie w domu🙄 jak ja nie lubię jeździć po te graty 🤷🏻‍♂️

Co tam żeś młody przytargał?

Ze szkoły?

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/zestaw-2-x-halogen-lampa-robocza-led-240w-12-80v-11149934878?utm_feed=ed1a8ff5-cc8a-4974-b857-1eaaa5c0f5c4&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=ROIHUNTER&utm_campaign=allegro_biznes_warsztaty_samochodowe_remd&utm_content=at1!27465621&utm_id=at1!27465621&fbclid=IwAR23AlX8_B5Xb4Z-6cDQHZbKp6rb7kX12Uu2xNxcdxIaJ55lAPkK_aLgiTA      użytkuje ktoś takie światełka? Albo możecie polecić jakieś bo potrzebuje zamontować pod dach do pracy z ladowaczem. Albo najlepiej podlinkujcie z jakiego linku braliście. Najlepiej żeby radia nie zakłócały i jakby lekko cieplejszą barwę miały to już bajka.

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

Pod spodem trawa z pryzmy jest. Może byk takie karmienie?

a to byka pytaj...

Pytam ciebie, jak to z twojego punktu widzenia wygląda. A wiem, że mając doświadczenie w tej kwestii coś byś mógł ocenić, doradzić, zganić...

Opublikowano
kris91 napisał:

To może chociaż jest takie " /\ "żeby na dwie strony rozsypywało?

No to chyba zrobię.

slawek74 napisał:

ja byków nie ''chowam'' to i nie wiem 😜

I ja nie chowam. Legalnie hoduję. Choć jak przyjdą śniadzi to trzeba będzie chować.

slawek74 napisał:

banan zrób osłonę na adapter i rynny na boki

W tej konfiguracji to może się zawieszać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v