Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ci co mają to nie wyobrażają sobie świata bez nich.

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja tam nie narzekam. Nie ukrywam, że widząc dzieci u siebie od razu mam nerwa i najchętniej to bym im dał do zrozumienia żeby poszły i nie wracały więcej. 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

No tym bez dzietnym tym bardziej 

Może kobieta 🤔 eee to za duże wyzwanie

A może ze szwagrem nad jakimś Perkinsem się tasować. Odpuść chłopu. 

2 minuty temu, Łolek napisał:

@Ursus932zetor major to padaka  jak mu założysz tura i coś podniesiesz to brak oleju żeby z tyłu na tuzie coś podnieść no i to zetor jest

Darme gadanie i tak nie kupi. 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

@Ursus932zetor major to padaka  jak mu założysz tura i coś podniesiesz to brak oleju żeby z tyłu na tuzie coś podnieść no i to zetor jest

czemu tak Zetora nie lubisz?

Opublikowano
12 minut temu, Baks00 napisał:

Na szczęście "swoje" to mnie nigdy nie spotkają. Przyjdzie takie z opiekunem, wszędzie by wlazło, o wszystko się pyta, okrutnie mnie takie coś denerwuje. Dobrze, że choć sąsiedzki czterolatek wyrósł z królików i już nie przychodzi do nich.

Opublikowano

Rysiek był rano mróz?

bo u mnie już widać nie było jak wyszedłem z domu, ale tak jakoś chłodno było.

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

A może ze szwagrem nad jakimś Perkinsem się tasować. Odpuść chłopu. 

Darme gadanie i tak nie kupi. 

Człowieku przecież to ja kupuje🙆‍♂️

18 minut temu, Łolek napisał:

No możliwe

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Człowieku przecież to ja kupuje🙆‍♂️

I temu większy kabaret tu jest z Ciebie niż z Piotera i jego niechęci do kobiet i dzieci. Tłumaczył tu dlaczego i chyba każdy przyswoił i zaakceptował. Nie pasuje Ci to ignoruj go jak mnie i będzie baja. 

Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Na szczęście "swoje" to mnie nigdy nie spotkają. Przyjdzie takie z opiekunem, wszędzie by wlazło, o wszystko się pyta, okrutnie mnie takie coś denerwuje. Dobrze, że choć sąsiedzki czterolatek wyrósł z królików i już nie przychodzi do nich.

Ja jebe, ale musisz być za***iście smutnym człowiekiem. Ja dla dzieci kuzynostwa króliki kupiłem, żeby radochę miały jak przyjdą. A pytając młodego(3latek) czym będzie jeździł, samochodem czy motocyklem to odpowiada "tjaktoiem" :D.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Ja tam nie narzekam. Nie ukrywam, że widząc dzieci u siebie od razu mam nerwa i najchętniej to bym im dał do zrozumienia żeby poszły i nie wracały więcej. 

też kiedyś byłeś małym dzieckiem ....

Opublikowano
32 minuty temu, Baks00 napisał:

Gregor nie pozwala nam rozmawiać z @chloporobotnik o dzieciach albo kobiecie 

Opublikowano
10 godzin temu, DANDYS napisał:

dla synka 1.5roku kurtka 200 buty 150i to nie najlepsze, chociaż kebaba dobrego zjadłem na pocieszenie...

Weź nie strasz bo dzisiaj tez jadę kupić dla syna i kurła żony buty 😱😱

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Gregor nie pozwala nam rozmawiać z @chloporobotnik o dzieciach albo kobiecie 

Za to z Tobą o zakupach mogą rozmawiać do woli, może czegoś się nauczą. To tak jak Ty nie mógłbyś z jakichś powodów mieć dzieci a ktoś by Ci wkoło pier**lił jakie to łał i że wkoncu powinieneś zostać ojcem. 

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

I temu większy kabaret tu jest z Ciebie niż z Piotera i jego niechęci do kobiet i dzieci. Tłumaczył tu dlaczego i chyba każdy przyswoił i zaakceptował. Nie pasuje Ci to ignoruj go jak mnie i będzie baja. 

Sam ten kabaret tworzę , bo życie wirtualne to moja odskocznia , i często specjalnie pisze pierdoły 😛

Opublikowano
gregor1284 napisał:

@sadownik12Smutne to jest narzucanie komuś swoich racji. Narzekacie na wegan, homoseksualistow a sami robicie to co oni kurla. Każdy ma do pewnych spraw inny pogląd i tyle. Jak by wszyscy mieli taki sam to za nudno by było 

a czy nie zauważyłeś co pioter ciągle powtarza i nam narzuca ? to gorsze od komuny 👿

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Sam ten kabaret tworzę , bo życie wirtualne to moja odskocznia , i często specjalnie pisze pierdoły 😛

To mamy takie same nastawienie do forum 🙊 mnie to jeszcze bawi bida intelektualna niektórych 😂 bez urazy, nie mam Ciebie na myśli 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

a czy nie zauważyłeś co pioter ciągle powtarza i nam narzuca ? to gorsze od komuny 👿

On mentalnie się czuje starym kawalerem to co zrobisz. Ale z każdej strony te przytyki o dzieciach i kobiecie  to nieeleganckie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v