Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
pafnucy napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

pamiętacie jak pisałem, że mamy zajebistego proboszcza? mamy też zajebistego burmistrza. wiecie co dziś odstawił? cały dzień pracował na smieciarce. żeby poznać te pracę od podszewki, bo gmina będzie sama gospodarowala odpadami. w niedzielę od 4 rano jeździł po drogach gminy sprawdzal czy odsniezyli. to jest dobry gospodarz. A ile się w gminie zmieniło na plus to już ciężko zliczyć.

pogratulować. więcej takich!

na uj mi więcej burmistrzów? jeden dosyć 😉

• Haha 1
Opublikowano

Na Messenger wyświetla mi się

Ta osoba jest niedostępna na Messenger 

Jak się kogoś zablokuje to co innego wyświetla się .

Spotkał się ktoś z takim problemem ??

Opublikowano
6 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Nie było potrzeby, mam dwie dorosłe😎 Ale lepiej Ty to się tu nie dopytuj😉

Piotrek wytłumacz temu amantowi jaką będzie miał teściową to sam zrezygnuje raz dwa. 🤪

Opublikowano
8 minut temu, PRIMO napisał:

Piotrek wytłumacz temu amantowi jaką będzie miał teściową to sam zrezygnuje raz dwa. 🤪

Hoo, jeszcze mogła by z nami odjechać. Ja potrafię kobietę zrozumieć i wysłuchać 🤔 a jak zacznę jej przytakiwać że ma rację to już wogole 

5 minut temu, leszek1000 napisał:

Dopiero doisz 

On krowy to chyba w życiu nie miał 🤔

6 minut temu, pawel885 napisał:

W sprawie Marylin? Potwierdzam , tu macie kieliszki, to macie zakąskę a ja lecę doić :)

Bo babę to trzeba krótko! 😎

Opublikowano
14 minut temu, pawel885 napisał:

W sprawie Marylin? Potwierdzam , tu macie kieliszki, to macie zakąskę a ja lecę doić :)

Nie, w sprawie naszego przyjazdu 🤔 i poczytaj wyżej 

2 minuty temu, slawek74 napisał:

Tak poza tematen już tylko -6 😉 idzie ku dobremu po dzisiejszym dniu mam zimy dosyć 🤪😁

Łe tam, fajny dzień co chcieć 😎

Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 minut temu, PRIMO napisał: Piotrek wytłumacz temu amantowi jaką będzie miał teściową to sam zrezygnuje raz dwa. 🤪 Hoo, jeszcze mogła by z nami odjechać. Ja potrafię kobietę zrozumieć i wysłuchać 🤔 a jak zacznę jej przytakiwać że ma rację to już wogole 

Jeszcze byś odwoził szybko😁😉

Opublikowano
5 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Tak sobie tłumacz, mógł bym dopłacić żebyś trzymał dłużej, jak byś dał rade😁

Przywieź ją i córki na jakieś wakacje 🤔 zobaczymy 😎

5 minut temu, pawel885 napisał:

miałem, no jak nie 

Myślałem że te byski tylko, a kto to doił? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v