Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, robert55555 napisał:

Myślisz że carma wraca?

Raczej nie. Cudów i zbiegów okoliczności nie ma.

3 minuty temu, Piotrek1975 napisał:

Rolnik200598@ przecież Ty młody człowiek jesteś, ja mam córkę w Twoim wieku, wszystko przed Tobą, Ty jakieś rezygnację składasz. Człowieku baw się życie przed Tobą, laska sam Ci się napatoczy. Kurła pamiętam jak miałem Twoje lata, łohoho🙉🙆‍♂️ Teraz jak Bananek@ pół godziny muszę rozriszać🤭

Najlepsze za mną i największe marzenie z dzieciństwa spełnione i to najważniejsze. Zabawa to nie dla mnie, za poważny na to jestem.

Kurła, zimny wiatr z zachodu, wypogodziło się, 0 stopni. 

Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

a propos barku. gdzie to nasz opoj Gregor się podział? 😀😀

Śnieg przewala, bo butelkę schował do schłodzenia, ino zapomniał gdzie🤭

kiedyś mój wujaszek miał do przerzucenia wywrotkę jakiejś ziemi na działce. pojechał pod spółdzielnie i wziął chyba trzech nosów do roboty mówiąc, że pod tą stertą ziemi leżą trzy flaszki. pracowali dzielnie cały dzień, ale butelek nie znaleźli, na koniec dnia wujek przyszedł z połówkami mówiąc, że jednak butelki były gdzie indziej. kasę też dostali oczywiście.

pafnucy napisał:

1 minutę temu, Piotrek1975 napisał:

Rolnik200598@ przecież Ty młody człowiek jesteś, ja mam córkę w Twoim wieku, wszystko przed Tobą, Ty jakieś rezygnację składasz. Człowieku baw się życie przed Tobą, laska sam Ci się napatoczy. Kurła pamiętam jak miałem Twoje lata, łohoho🙉🙆‍♂️ Teraz jak Bananek@ pół godziny muszę rozriszać🤭

jak ja się cieszę że młodość mi nie mija. 👍

to i mi nie mija, ale muszę rano tak z godzinkę na nią poczekać zanim wróci. 😉😀

Opublikowano

Odnośnie skrajnych rzeczy. Kawał:

Mąż i żona oglądają w telewizji program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie.
- Masz największego penisa wśród swoich kumpli

Opublikowano

0*C trochę śnieg prószy 

czepiacie się kawalerów  Wy po prostu zazdrościcie że mamy lepiej😁

Opublikowano

Wy  myślicie że macie lepiej, ale po prostu jeszcze nie wiecie jak dobrze może być😁

Opublikowano
4 minuty temu, szczypka napisał:

0*C trochę śnieg prószy 

czepiacie się kawalerów  Wy po prostu zazdrościcie że mamy lepiej😁

córki mają na wydaniu. :D

Opublikowano (edytowane)

Pewnie, że może być lepiej bo obiad ugotują i chałupę posprzątają a i posprzeczać się można z kimś czego jedyną konsekwencją będzie brak obiadu następnego dnia. Reszta rzeczy mało istotna przynajmniej dla mnie. Choć w sumie, człowiek jest pod względem gotowania i utrzymania domu gotowy na wszystko.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano

Odpowiem tobie kawałem:

Na rynku zebrano mieszkańców, żeby przeprowadzić ankietę na temat seksu. Pada pierwsze pytanie:
- Kto współżyje codziennie proszę podnieść rękę.
Część ludzi podniosła rękę. Ankieter policzył i mówi:
- Kto współżyje raz w tygodniu proszę podnieść rękę.
Następnie podnieśli ręce współżyjący raz na 2 tygodnie, raz na miesiąc, itd.
W końcu ankieter mówi:
- Kto współżyje raz na rok, niech podniesie rękę.
- To ja, to ja - woła radośnie jakiś facet.
To z czego się Pan tak cieszy?
- Bo to już jutro

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Wy  myślicie że macie lepiej, ale po prostu jeszcze nie wiecie jak dobrze może być😁

może. żony nie mam ale mężatki miewałem przez chwilę to z nimi fajnie było 

Opublikowano

Toż jakby ze mną chciała to łóżko na pół pokoju by musiało być, po jednej nocy z chrapaniem i wierceniem się w moim wykonaniu sama by do drugiego pokoju pewnie uciekła spać😁

Opublikowano

Po przeprosinach to 5 dni ze wspólnego łóżka nie wydziecie.😁😁

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

ja tam jak się wqrwię to mogę nie jeść cały dzień, więc argument niezbyt trafiony

Chyba nie tylko TY

4 minuty temu, 6465 napisał:

@Rolnik200598 to że obiadu nie będzie to nic,  gorzej z 5 dni spać w osobnym łóżku. 

o to to

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Toż jakby ze mną chciała to łóżko na pół pokoju by musiało być, po jednej nocy z chrapaniem i wierceniem się w moim wykonaniu sama by do drugiego pokoju pewnie uciekła spać😁

Porządna baba to i norowitego ogiera okiełzna😀 popatrz na Gregora jaki to hulaka był,  a teraz pod pantoflem u Merlin siedzi. 😂

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Masz na to radę 

Pewna kobitka miała problem z mężem - strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach... nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i gdy jej opowiedziała o problemie, ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi: 
- Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy. 
Kobita się wqr..., opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia... stary piłuje już drugą godzinę... kobitka myśli sobie: "Ehh... spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła...". 
Rozszerza staremu nogi i... cisza... Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka... podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta: 
- Pani... ale na czym polega ten trick z tymi nogami?! 
Znachorka: 
- Moja droga... zasada jest prosta - rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma...

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Porządna baba to i norowitego ogiera okiełzna😀 popatrz na Gregora jaki to hulaka był,  a teraz pod pantoflem u Merlin siedzi. 😂

To by mnie linkami przywiązać musiała. Gruby jestem i tyle, jest to prawda, której nawet tvpis by nie przeinaczyło.

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Bzdury pierdaczysz

Chrapie , zgrzytam zębami jak sie obeżrę to pierdzę na dodatek a moja Pani nie narzeka😉 a i jeszcze piwsko chlam w łóżku

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v