Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, soltys48 napisał:

A tobie owies się spalił za to że kosisz germańcem?

Nie pierdacz farmazonów

@6465Tomek poszło

Pewno tak

Ale dlamnie to nie strata bo dostanę kasę bez roboty.

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Pewnie tak

Dlamnie to nie strata bo dostanę kasę bez roboty.

Rysiek, Rysiek, rence mie opadajom...

Opublikowano

A idź Ty, na niektóre rzeczy i całkiem mądrze piszesz ale czasem to szkoda gadać nawet.

Opublikowano

budzić Cię rano?

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jakby kto co 

To ja 🛌🏻

Opublikowano
10 minut temu, pafnucy napisał:

budzić Cię rano?

Przeca mówił że do poniedziałku laba. Kurna trza sobie dzień zaplanować na jutro. Roboty tyle że dajta spokój 

Opublikowano (edytowane)

se urlop weź.

a jak Go wcześniej obudzę, to więcej czasu na labę będzie miał...

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Ale mówił że robili kiedyś w Boże Ciało i spaliła się przyczepa to dziś upamiętnienie rocznicy .

Z całym szacunkiem Rysiek, ale czasami weź się zastanów co piszesz bo z boku to wygląda jakbyś się cieszył z tych tragedii... Za każdym razem to samo

Kuźwa dziwna sytuacja, wracamy z kobitą znad stawu, zajechała siostra cioteczna prosić na imprezę ciotki urodziny 70te i 15 lecie braciaka ślubu z wioski... Impreza niespodzianka, żaden z solenizantów nic nie wie poza mszą w kościele 😋 Zanim podeszliśmy to buch do auta i tylko przez szybę się przywitaliśmy... bardzo dobrze żyjemy, dużo im pomogłem, a tu taka akcja...  jak tak prosić to lepiej wcale nikogo. Ojciec już wnerwiony ostro i mówi, że nie pójdzie... No zawiodłem się

Opublikowano

To pewnie te zaszczepione, nie wiem co im wstrzyknęli, ale boją się bardziej niż przed zaszczepieniem.   :P

Opublikowano (edytowane)

Sorry, źle zrozumiałem, chyba tylko ojców prosili. 

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Z całym szacunkiem Rysiek, ale czasami weź się zastanów co piszesz bo z boku to wygląda jakbyś się cieszył z tych tragedii... Za każdym razem to samo

Kuźwa dziwna sytuacja, wracamy z kobitą znad stawu, zajechała siostra cioteczna prosić na imprezę ciotki urodziny 70te i 15 lecie braciaka ślubu z wioski... Impreza niespodzianka, żaden z solenizantów nic nie wie poza mszą w kościele 😋 Zanim podeszliśmy to buch do auta i tylko przez szybę się przywitaliśmy... bardzo dobrze żyjemy, dużo im pomogłem, a tu taka akcja...  jak tak prosić to lepiej wcale nikogo. Ojciec już wnerwiony ostro i mówi, że nie pójdzie... No zawiodłem się

Wszędzie szukają oszczędności :ph34r: dlatego ja w rodzinie to tylko chrzestnemu już pomagam. Więcej pier**le. Im to ciągle pomóc a oddać pomoc już nie koniecznie 

Opublikowano

Jo tylko rodziców Radek 😋 widać, że miała zamiar nie zaprosić bo uciekła. A zawsze jak się spotykamy to nie możemy się rozstać i koniecznie chciała kobitę moją poznać... Miała okazję metr od niej stała... W d*pie z imprezą, aczkolwiek chętnie bym się spotkał z rodziną, chodzi o rzecz... Pomagałem im bezinteresownie jak dom się spalił, nie oczekuję całowania po nogach, ale kuźwa tak się nie robi

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v