Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

byśmy publicznie prali brudy na af 😂

kto więcej lajkow ten wygrywa 🤭

nie mam lexa nawet jednego. ja szczęśliwy mazurski dziad 🥺😟

Przecież wiadomo, że ja bym więcej lajków miała. Takie to równouprawnienie, że jak coś w związku nie tak to i tak wina mężczyzny. 

O widzisz a Daniel ma... i lexa i zawał. 

• Haha 3
Opublikowano
18 minut temu, TheraRolnik napisał:

To wtedy jej powie "no aż tak to cię k**wa nie kocham" 😂

Po takim tekście w zależności od sytuacji w grę wchodzą dwie opcje. Albo spakowane Twoje walizki za drzwiami mieszkania albo słyszysz wiadomość: wracam do mamusi.

Opublikowano
28 minut temu, pawel885 napisał:

ożenisz się będziesz inaczej gadał :ph34r: Zaraz bedzie na facebooku zmiana na Gregor i Marylin XXXXXX . 

A tak na poważnie to przerażają mnie takie związki gdzie para ma wspólne konto 

To że prąd drożeje to rozumiem, ale żeby opłaty za fb wprowadzić to już jest przesada i to pewnie wysokie skoro mają wspólne konta 

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Kallina86 napisał:

A wiesz, że na to to całkiem chętnie poczekam? A im dłużej, tym lepiej! Tylko dbaj o lexa ... naszego :D 

Ja wszystko rozumiem, że ekstrogeny progesterony, że zegar biologiczny itd., ale na litość boską, nie uważasz, że to już przesada? 🤕

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
15 minut temu, Kallina86 napisał:

Hmm... jak "taki stary", to musi być z pokaźnym majątkiem i kilka "leksów" już mieć xD Jak nie, to jednak wolę młodszego, co to jeszcze ma czas żeby się dorobić :P

A tak serio to chyba zauważyłeś, że ja do swatania a tym bardziej forumowego, pozytywnie nastawiona nie jestem. Ale doceniam propozycję :D 

Też kiedyś ceniłem sobie niezobowiązujące relacje. Do czasu... 

15 minut temu, slawek74 napisał:

ostro masz...

Ty tylko po bożemu? 

15 minut temu, HF86 napisał:

byśmy publicznie prali brudy na af 😂

kto więcej lajkow ten wygrywa 🤭

nie mam lexa nawet jednego. ja szczęśliwy mazurski dziad 🥺😟

Już mnie deneewujeta wszyscy. To ja tu jestem dziad i mi w funkcje proszę nie ingerować 

Opublikowano
7 minut temu, Kallina86 napisał:

Przecież wiadomo, że ja bym więcej lajków miała. Takie to równouprawnienie, że jak coś w związku nie tak to i tak wina mężczyzny. 

O widzisz a Daniel ma... i lexa i zawał. 

to fakt lexa nie mam, a co Ty w posagu Masz?

teraz mówią że jakieś równouprawnienie czy jakoś tak 🤔

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał:

Po takim tekście w zależności od sytuacji w grę wchodzą dwie opcje. Albo spakowane Twoje walizki za drzwiami mieszkania albo słyszysz wiadomość: wracam do mamusi.

Mało jeszcze w życiu widziałeś 

Opublikowano
24 minuty temu, Kallina86 napisał:

Hmm... jak "taki stary", to musi być z pokaźnym majątkiem i kilka "leksów" już mieć xD Jak nie, to jednak wolę młodszego, co to jeszcze ma czas żeby się dorobić :P

A tak serio to chyba zauważyłeś, że ja do swatania a tym bardziej forumowego, pozytywnie nastawiona nie jestem. Ale doceniam propozycję :D 

Jak młodszy od @HF86 musi być to jakby nie patrzył, na mnie czekasz😉

• Haha 2
Opublikowano
Kallina86 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Bo Ty czekasz na faceta idealnego. I wiesz, że taki na świecie tylko jeden jestem. 😉

Ja tak myślałam aż do dziś. A tu się okazuje, że Ty rocznik 83... No gdzie to... toż Ty na ideał to za stary jesteś. Zaraz się zacznie tu skrzypi, tu boli, a to do lekarza zapisz... Na koniec do sanatorium spakuj i tyle bym Ciebie widziała xD 

Rozgryzła mnie. Już po mnie.

• Thanks 1
Opublikowano
59 minut temu, Kallina86 napisał:

A wiesz, że na to to całkiem chętnie poczekam? A im dłużej, tym lepiej! Tylko dbaj o lexa ... naszego :D 

Jeszcze z rok pewnie będę dbał 🤣

Opublikowano

Trudno, zostaje z moją małżonką. Nie będę się na nowo przyzwyczajał.

Ostatnio swojej tak opowiadam: Justyna sąsiadka wyszła za mąż, nie poczekała na mnie, brata żony siostra się ostatnio zaręczyła, też na mnie nie czeka,jak tak dalej pójdzie to jak nic będę musiał dalej z tobą siedzieć....

• Haha 4
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie będę się na nowo przyzwyczajał.

Z ciekawości- ile lat już ze sobą wytrzymujecie?

Tak jakby 20 będzie w przyszłym roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v