Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

zje taką marchewkę? 🙆‍♂️

Powoli próbują coś gryźć. Po niedzieli muszę im zrobić lekką zmianę i dać jakieś korytko zamiast kafla bo zaczną już jeść na całego.

Opublikowano
5 minut temu, cinek1808 napisał:

V ładnie idą z dołu bez problemu robią dużo mocniejsze motocykle że staru. Np taka honda vfr 800 do 100 jest pierwsza od Yamahy r1

O tym właśnie mowie. Ogólnie czy to w moturze czy w aucie wole mieć dobry start  przyspieszenie niż duże v-max 

5 minut temu, jacek1296 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ktm-duke-690-abs-w-idealnym-stanie-austria-2012r-CID5-IDH7ckc.html#28911bebc7

Zobacz takie cuś. Kolega ma. Zajekurwabisty. Drugi ma kawe 1000 i zanim kawa pomyśli to ten już daleko z przodu.

Nie stać mnie

A może inaczej, stać, ale musiałbym z nim spać w garażu

• Haha 1
Opublikowano

no to ładnie stadko się odchowało. 👍

1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Powoli próbują coś gryźć. Po niedzieli muszę im zrobić lekką zmianę i dać jakieś korytko zamiast kafla bo zaczną już jeść na całego.

Opublikowano

Sam jestem w szoku, są niektóre bardzo małe ale jak zaczną jeść to nadrobią. To nie przemysłowa hodowla, tu o każdą sztukę się dba i walczy.

Na piątek kolejna ma termin.

1 minutę temu, pafnucy napisał:

no to ładnie stadko się odchowało. 👍

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

@Agrest nie rób sobie ze mnie żartów🤔

Ale co w tym zdrożnego? Na danielu  chyba można zarobić?🤭

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Wiesz czym się rozni daniel od jelenia???

literami? 🤔

Opublikowano

Czyli nie zarobisz na danielu. Nie taki z niego jeleń🤪

1 minutę temu, Zapracowany napisał:

Będziemy pływać.

Spokojnie, mi to nie grozi bo nie umiem😁

Opublikowano
2 godziny temu, pafnucy napisał:

nie udaję. doceniam podpowiedź, ale tak przypadkiem dziś padło na to.

jednakże dziękuję za zaangażowanie w poszukiwania. 👍

To mamy tem sam gust 😂😂😂

Opublikowano

Taki rozkład temperatury to recepta na wolne roztopy i wsiąkanie wody. Dzień plus noc lekki minus

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Czyli nie zarobisz na danielu. Nie taki z niego jeleń🤪

Spokojnie, mi to nie grozi bo nie umiem😁

a ja umiem,.....ale w wodzie mi nie wychodzi. :/

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

a ja umiem,.....ale w wodzie mi nie wychodzi. :/

Pływanie w luksusie się nie liczy😁🤪

Opublikowano (edytowane)

Ty to masz zawsze kudłate myśli... @Bananek

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Taki rozkład temperatury to recepta na wolne roztopy i wsiąkanie wody. Dzień plus noc lekki minus

Nie wiem czy to wolne roztopy

20210213_184833.jpg

Opublikowano
35 minut temu, Strongman napisał:

Jedna ma duzą dziurkę a młoda jeszcze malutką.:D

Którą porponetkę byś wybrał.

Z tych to żadna mi się nie podoba. Widać że tam gromada grubych pieniędzy przez to przeszła 🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v