Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie, że traktorem 130 KM dałoby radę przyciągać popsuty ciągnik siodłowy z ładunkiem, jakieś trzydzieści kilometrów i to w takie warunki jakie są obecnie? Był u nas znajomy ojca i szukał kogoś kto mu syna ściągnie. Mnie nie było, ojciec powiedział od razu, że się tego nie sam podejmie. Jednak jak teraz usłyszałem, to wydaje się nierealne. Nie wiem, co on przewozi, ale taki zestaw to i z 50 t. może ważyć. Śmierć w oczach z takim czymś. 

Opublikowano
Uziu92 napisał:

6 minut temu, donweter1989 napisał:

Ale żeś sprytnie po taniości syna wybudował🙆

metraż prawie taki sam jak na osiedlu u pewnego pana dewelopera w Siedlcach :D 

kto tak buduje Konstanty?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tu brak na już 🤔 a nie go chować jeszcze z pół roku 😎tej krowki zdjęcia masz? 

Jutro Ci wyślę, Jakbyś Chciał takiego już kryjącego też są fajne MO

Opublikowano

Jak w podobnym wieku i kalibrze to bym może coś podumali. Stara chce tego nieudacznika trzymać bo to po jej modelce jest... 

7 minut temu, slawek74 napisał:

nie bo uwiązany 😁 a uwiązany bo zaczynał skakać 😁😉

E to nad wyraz figlarz. 

Opublikowano
22 godziny temu, gregor1284 napisał:

Kiedys jeden nie mógł z butelki zassać bo mysz w środku była 

Dodatek, to tak samo jak z czereśniami. Najlepiej jeść je po ciemku bo nie widzisz czy jest robak czy go niema. Z drugiej strony ja tam nie zaglądam jak są dojrzałe to nic więcej nie potrzeba
.

Ja nie wiem czy audi jest wyczulone na kierowce bo zauważyłem ,ze jak kto inny jedzie to do rowu przyciąga ją

Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

ciche osiedle, czyje to łatwo sprawdzisz :D

SBcja

Opublikowano

gregor stał z rówśniczkami i aż podałem hormony by nie były cielne bo za młode taki aparat i dostał łancuch jak się nie sprzeda to pójdzie w starsze panny 😀

Uziu92 napisał:

tego nie wiem, bohema jest jego, a dokładniej budynek.

nie wiem czy o tego samego nam chodzi ale ten od nas to od galerii tej w mieście

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

gregor stał z rówśniczkami i aż podałem hormony by nie były cielne bo za młode taki aparat i dostał łancuch jak się nie sprzeda to pójdzie w starsze panny 😀

nie wiem czy o tego samego nam chodzi ale ten od nas to od galerii tej w mieście

O to takiego mnie brak, tylko gdzie to tyle wiezc 🤦‍♂️

Opublikowano
gregor1284 napisał:

O to takiego mnie brak, tylko gdzie to tyle wiezc 🤦‍♂️

Miałem jałóki z pod myszyńca jakieś dziwne nazwisko było 😀 ''meluś'' by świata zwiedził 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v