Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Najwięcej kłapią Ci co nie mają 

A tak naprawdę jeden drugiego nakręca,sami budują panikę 

Ci co mają też cwaniakują

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
30 minut temu, Baks00 napisał:

Najwięcej kłapią Ci co nie mają 

A tak naprawdę jeden drugiego nakręca,sami budują panikę 

Ci co mają też cwaniakują

Dla mnie może być nawóz po 10tys i tak na niego nie mam teraz kasy to po co mam się przejmować cenami 😁

A z tym nakręcaniem paniki to masz rację. Grupa azoty specjalnie wystrzeliła z ceną aby zrobić panikę i od razu po świętach cennik mocno skorygowała aby nawozy zaczęły schodzić z produkcji. Magazyny na pewno pełne a trzeba towaru sie pozbyć. Moim zdaniem nawozy azotowe jak mogą być jeszcze poniżej 2tys złotych i mówię tu o moczniku, tylko zakład nie może sprzedać wyprodukowanego nawozu taniej niż wynosił koszt ich produkcji. Co się okaże to jeszcze zobaczymy. 

Mnie najbardziej interesuje to co będzie się działo po 20 stycznia tak jak wspominał w jednym z dużo wcześniejszych postów  użytkownik który handluje bydłem 🤔

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, karol091193 napisał:

Dla mnie może być nawóz po 10tys i tak na niego nie mam teraz kasy to po co mam się przejmować cenami 😁

A z tym nakręcaniem paniki to masz rację. Grupa azoty specjalnie wystrzeliła z ceną aby zrobić panikę i od razu po świętach cennik mocno skorygowała aby nawozy zaczęły schodzić z produkcji. Magazyny na pewno pełne a trzeba towaru sie pozbyć. Moim zdaniem nawozy azotowe jak mogą być jeszcze poniżej 2tys złotych i mówię tu o moczniku, tylko zakład nie może sprzedać wyprodukowanego nawozu taniej niż wynosił koszt ich produkcji. Co się okaże to jeszcze zobaczymy. 

Mnie najbardziej interesuje to co będzie się działo po 20 stycznia tak jak wspominał w jednym z dużo wcześniejszych postów  użytkownik który handluje bydłem 🤔

Myśle ze większość co ma jakieś bydło to ciekawi….

pewne jest jedno skoro tak pisał, że bedzie jakieś zamieszanie tylko pytanie czy na ,,+” czy na -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v