Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, wiecie coś na temat firmy Stok-Pol ze świętokrzyskiego? Oferują cenę dużo wyższą niż lokalni handlarze, nawet aż za dobrą. Wypłacalni są? 

Opublikowano
1 godzinę temu, orient napisał:

Panowie, wiecie coś na temat firmy Stok-Pol ze świętokrzyskiego? Oferują cenę dużo wyższą niż lokalni handlarze, nawet aż za dobrą. Wypłacalni są? 

A z czyjej wagi ?

Opublikowano
25 minut temu, orient napisał:

Z mojej. Tylko zastanawiam się czy zobaczę kasę.

Popros o przelew natychmiastowy na podworku, 95% bankow obsluguje, pieniadze w minute.

Opublikowano
4 minuty temu, Kentar napisał:

Popros o przelew natychmiastowy na podworku,

Albo kasa do ręki ,dopiero ładujemy.Nigdy obcemu nie znajomemu nie dałbym towaru za obietnicę zapłaty.

34 minuty temu, orient napisał:

Tylko zastanawiam się czy zobaczę kasę.

hmm,chyba towar już pojechał a kasa...?

Opublikowano

Nie, nie pojechał. Jutro pojedzie do kogoś sprawdzonego. Sporo taniej, ale głowa będzie spokojna.

Zresztą kojarzy mi się, że już lata temu byliśmy  umówieni. Przez telefon wszystko pięknie, swoja waga im nie przeszkadzała a potem w ogóle nie dojechali. Pewnie teraz byłoby tak samo.

Opublikowano
2 godziny temu, orient napisał:

Nie, nie pojechał. Jutro pojedzie do kogoś sprawdzonego. Sporo taniej, ale głowa będzie spokojna.

Zresztą kojarzy mi się, że już lata temu byliśmy  umówieni. Przez telefon wszystko pięknie, swoja waga im nie przeszkadzała a potem w ogóle nie dojechali. Pewnie teraz byłoby tak samo.

To ile proponowali i za co?

Opublikowano
5 godzin temu, jarecki napisał:

8,5 zł za hf , aż sie boje do sklepu po mięsko wołowe iść  bo pewnie dość drogo będzie 

Więcej sprzedaż niż zjesz więc każda podwyżka byka działa na twoją korzyść

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v