Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, AdamRo napisał:

Starczy.

Ok dzięki , 

Niebawem będę miał niespodzianke dla handlarzy 🤭

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)

Bingo☺️

A do kompletu groźnego psa  😜

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Niebezpieczne czasy nastały dla handlarzy. Zaraz co podwórko to waga .jeszcze moment i będzie promocja na używane wagi samochodowe 😆

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ok dzięki , 

Niebawem będę miał niespodzianke dla handlarzy 🤭

To mówisz że nie mieszkasz tam gdzie stoi nieraz autokar na podwórku tylko gdzieś po drugiej stronie drogi ? :-) :-) :-)

Opublikowano
3 godziny temu, HF86 napisał:

Niebezpieczne czasy nastały dla handlarzy. Zaraz co podwórko to waga .jeszcze moment i będzie promocja na używane wagi samochodowe 😆

Szkoda ze ceny spadną 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, AdamRo napisał:

To mówisz że nie mieszkasz tam gdzie stoi nieraz autokar na podwórku tylko gdzieś po drugiej stronie drogi ? 🙂 🙂 🙂

Adam , po pierwsze myślisz że jestem tak naiwny i od razu napisałem nie znanej osobie  dokładną miejscowość gdzie mieszkam ☺️.  Tak nakreśliłem tylko mniej więcej lokalizację 😉. Po drugie w tej wsi  chyba nie znajdziesz byka , a tam gdzie autokar to już nie mają bydła . Po trzecie moje troche większe gospodarstwo 😉

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Niebawem będę miał niespodzianke dla handlarzy

Tylko wytrzymaj do końca. Mi taki jeden obiecał 9 zeta i miał nawet po drodze. To mnie kuźwa zaćmiło umysł i zapytałem się kiedy przyjedzie to dzień wcześniej przeważę . Chyba w lasach okolicznych zaginął bo trzeci miesiąc jedzie i dojechać nie może.

• Haha 2
Opublikowano

Tak jako ciekawostkę powiem.  Wrzuciłem te hfy  na giełdę bydła z zaznaczeniem , że tylko od 8 netto będę brał pod uwagę i kasa gotówką lub przelew na miejscu 😁 iii zgłosiło się 6 śmiałków w tym wuja 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Cybulek17 napisał:

Tak jako ciekawostkę powiem.  Wrzuciłem te hfy  na giełdę bydła z zaznaczeniem , że tylko od 8 netto będę brał pod uwagę i kasa gotówką lub przelew na miejscu 😁 iii zgłosiło się 6 śmiałków w tym wuja 

Wuja też 🤦a jeszcze pół jałówki nie wypłacili z 24.03  

Edytowane przez ab23
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v