Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, przemek28_28 napisał:

A poszły w dol czy nie? U kuzyna był jego stały odbiorca i 2 tygodnie temu dał mu po 7.40 i 7.80 netto a w środę proponował po 6.40 i 6.80 netto. Złotówkę w dol

2 zł na wbca na pewno nie spadły, żeby 1 zł z żywej schodzić. Handlarzynie się chyba turbo zarobek włączył wykorzystując spadki. 

Opublikowano

Jałówka stabilna od x lat.a z bykiem to wiadomo.

Zaraz się zacznie wysyp byczków zakupionych po Kalinowskiej aferze.przecie polska wołowina beeee.nie wolno płacić powyżej 14 na wbc bo się wszyscy zorientują jaki to był przekręt 

Opublikowano
20 godzin temu, piotrc330 napisał:

Jakie ceny za jałówki mm na Mazowszu,wiek 20-22miesiecy

Po 8 brutto ostatnio moje pojechały. Ładne mm

11 godzin temu, daroo9876 napisał:

Dokladnie, na getmorze byki spadly 40 gr na kazdej klasie wbc. Jalowka bez zmian podobno ma sie trzymac bo brakuje. 

Getmor przed obniżka miał słabe ceny

Opublikowano

A 13.2 3 tygodnie temu kuzyn za o dostał w tykocinie a handlarzyny okoliczne 0,5 do złotówki zjechali z ceny a ludzie dzwonili panie zabierz aby szybko bo gargamedon będzie 😆.efekt lawiny się udało wywołać kolejny raz. 

Opublikowano

Nastroje ostudzone, cielaki się rodzą, zapaleńców za miliony monet brak na cielaki zwłaszcza hfy

Opublikowano
1 godzinę temu, karol091193 napisał:

Pedro2 niedawno chyba pierwszy raz sprzedawałeś poubojowo trochę sztuk do Tykocina? Jak Ci to wszystko wyszło? Ważyłeś auto na wadze ogólnej? 

No pierwszy raz, jeden poszedł na próbę. Pisałem super wyszedł, wg tego co na żywo oferowali 1600 jestem do przodu. Aczkolwiek O klasa 520kg mięsa, wybicie 60% (wg żywej wagi u mnie bez odliczania skitki) powinien pójść w R tak jak chłopaki pisali... 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, soltys48 napisał:

Nie zgodzę się z Tobą.... wszędzie trzeba być człowiekiem. 

Ja tam wolę spokojnie a małą łyżka jeść

Sołtys bo Ty jestes z wielkopolski, ale uwierz że są ludzie, sąsiedzi 3 domy dalej co potrafią oszukać a pozniej udają że Cie nie znają. 

Edytowane przez przemek28_28
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v