Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

dlaczego z wiadra?

U właściciela już tak był nauczony. 

21 minut temu, Azor07 napisał:

Krzyżówka z bbb ?

Niby tak. Dwa co swoje mam to są młodsze i dużo lepiej wyglądają ten pewnie poszedł w matkę bardziej. 

• Like 2
Opublikowano

Ten mniejszy sama się wycielila 9 miesięcy minęło 15.I wycielila się 27I,a ten większy to wet był bo szedł tyłem 9miesiecy było 23.I wycielila się 1.II. Po bb według mnie są lżejsze porody niż czasem po LM. To u Ciebie coś długo się nie ciele. Jak masz pewność że wtedy miała termin to może podaj na wywołanie jak to jeszcze mieszkaniec będzie z SM. 

• Like 1
Opublikowano

witam, Poleci ktoś rzetelnego skupującego bydło na żywa wagę wielkopolska Powiat Słupecki?? najlepiej z przelewem natychmiastowym albo płatnością gotówka. Proszę o poważne podejście do postu i nie polecanie Biernackiego;-)

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, mateuszmtz napisał:

Chodzi o tego Słaby z czarnej scani z bykiem z boku?

Na tablicy rejestracyjnej ma też napis Słaby ? Bo widziałem takiego na Podkarpaciu 

Opublikowano (edytowane)

Jakie opinie na temat SŁABY Paweł żelaźnikowa wielka? Oszukują na wadze? Mają też opcje sprzedaży na WBC, nie oszukują? 

Jakie opinie na temat SŁABY Paweł żelaźnikowa wielka? Oszukują na wadze? Mają też opcje sprzedaży na WBC, nie oszukują?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 minut temu, debrzyna napisał:

Może ktoś chętny na odsadki HH po 3000 z mojego stadka 

20190711_155858.jpg

Wystaw na olx. W mojej okolicy jałowki i byczki hh i angus nie do kupienia takie zainteresowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v