Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry panowie,

Sprawa jest bardzo pilna. Potrzebny mi silnik montowany w new holland tx 34, a dokładniej silnik Ford 678 ht. Czy orientuje się ktoś gdzie można taki znaleźć? Chodzi oczywiście o silnik kompletny.

Niestety przekopałem cały internet, uruchomiłem wszystkie kontakty wśród znajomych handlarzy, ale nikt jak na razie takiego nie ma.

z góry dziękuję za wszelkie informacje :)

Opublikowano
2 godziny temu, Rybak73 napisał:

Dzień dobry panowie,

Sprawa jest bardzo pilna. Potrzebny mi silnik montowany w new holland tx 34, a dokładniej silnik Ford 678 ht. Czy orientuje się ktoś gdzie można taki znaleźć? Chodzi oczywiście o silnik kompletny.

Niestety przekopałem cały internet, uruchomiłem wszystkie kontakty wśród znajomych handlarzy, ale nikt jak na razie takiego nie ma.

z góry dziękuję za wszelkie informacje :)

Przy jakim przebiegu skonał ci silnik ? w nh fordy wytrzymują ponoć do 5 k , fiaty 4,5 k a merce o ile taki siedzi to spokojnie do 6,5 lub nawet 7 k

Opublikowano
daron64 napisał:

Domyśliłem się, że koło Ciebie, skoro to zaproponowałes. Niestety co mi po przyczepce, jak jaka nie mam przy aucie :/

weźmiesz kogoś do bagażnika i przytrzymaj dyszel

Opublikowano
36 minut temu, bratrolnika napisał:

Łyszkowice na olx, zlomowisko kombajnów

dzwoniłem, niestety nie mają

10 minut temu, 5544332211 napisał:

Przy jakim przebiegu skonał ci silnik ? w nh fordy wytrzymują ponoć do 5 k , fiaty 4,5 k a merce o ile taki siedzi to spokojnie do 6,5 lub nawet 7 k

ok 3,5k wiec dosyć szybko

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To przyjedź traktorem

Bez przeglądu. Do tego końcówki drążków mam wyjebane, więc max 3 szosowa, to pewnie ze 20km/h max. Dwa dni bym jechał. No i przyczepa też bez kwitów. Ehh

Opublikowano

Nigdzie nie jeżdżę, najdalej położony od domu róg pola mam max 1000m od garażu. Najdalej od domu ciągnikiem zapuszczam się do sąsiedniej wioski do wujka - 2km polną droga.