Skocz do zawartości

Rozdzielacz MX podłączenie

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Od lewej:

a1 z tyłu to jest zasilanie olejem,

z przodu pod a1 to do hydroakumulatora,

b1 linka

ls - dodatkowy na zasilanie olejowe

b2 linka

a2 powrót zasilania oleju

Opublikowano

Z tego co się orientuję i u siebie patrzyłem to LS musi być w ciągniku w sekcjach z tylu. Ja mam podłączone do rozdzielacza z tyłu ale ciągnik jest wyposażony w LS. Mój kuzyn ma DF Agrotrona 135 i zamówił tura z LS ale okazało się że nie ma w ciągniku LS i jest w turze zaślepione

Opublikowano

Witam. 

Chce się dołączyć do temat, a mianowicie czy wiecie jakiej wielkości jest ta bańka od oryginalnego amortyzatora? Gdyż kupiłem ciągnik z czołówką mx i amortyzator jest wyjęty. U korbanka powiedziano, że ten amortyzator powinien mieć 20bar. Ale nie wiem czy 0,5 czy większy oraz czy montować z jedna bańką, czy jak w polskich czołówkach z 2 bańkami w których jest większe i mniejsze ciśnienie. Oby to dobrze działało

Z góry dziękuje za rady

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to ja mam 0,5 litra sztuk 2, jeden nabity na 20 a drugi na 70 barów i robią robotę. Oryginalnie jest jeden 0,5l jak dobrze pamiętam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Arturo1610
      kupię ładowacz czołowy mx t10 lub t12 do ciągnika mccormick imc albo od case mx c. moze ktoś wie gdzie mógłbym coś takiego dostać bo na olx ani nigdzie indziej nie mogę znaleźć takie adaptacji pod ten ciągnik
    • Przez MałyRolas
      Mam problem z szybkim zakresem biegów w fadrome. A konkretnie to z jego brakiem. Chodzi o te biegi przy fotelu nie te przy kierownicy. Kojarzy ktoś co może być tego przyczyną? I czy da się coś zrobić bez wyjmowania skrzyni?
    • Przez panmino
      Hej, czy myślicie że da radę pracować łyżką na takiej ramce na przednim tuzie? Chciałbym tym robić jakieś roboty ziemne, korytowanie przesuwanie skarpy itp,  dla których trochę szkoda ładowacza bo delikatny mam. Ma ktoś doświadczenie z pracy z taką ramką?
      Ramka: adapter euro ramka przejściówka TUZ  z siłownikiem.

• Przez Rider
      Jak w temacie, co sądzicie o ładowaczach Agromasz z Mrągowa, planuje zakup nowego ładowacza do MF3070 i za Agromasz (1600kg udźwigu, joystick)dealer ceni 14000, pierwotnie miał być Hydramet, ale on wyjdzie około 17000. Tak więc co by było lepszym wyborem
    • Przez IZIOWLMAN
      Czy w ramce MX wystarczy odciąć tylko uszy i będzie jak EURO ramka czy trzeba przerabiać coś więcej? (tur mailleux 120)
  • Dodaj nową pozycję...
v