Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie po to na studia jedna z drugą szła żeby teraz przy oborze chodzić niestety czy tam jabłka zbierać.

Opublikowano
kris91 napisał:

Przecież mogą w zawodzie swoim pracować, w moim przypadku gdyby jakaś dziewczyna się trafiła to nie musiałaby pracować na gospodarce.....

to co by robiła. chlopie

Opublikowano

Nie wiem jaki zawód będzie miała moja przyszła niedoszła, to nie będę na siłę trzymał na gospodarce, u nas wielu chłopów sami robią, a żony sobie do pracy chodzą....

Opublikowano
15 minut temu, misio3p napisał:

Ten gościu od highlandów jest żenujący.

chyba po prostu zestresowany, wygląda jakby mial zawał dostać 🤔 

co za edycja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ chyba zadnej pary nie będzie. 

Opublikowano (edytowane)

to nie cyrki. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

ojej...biedny 😳😳😳😳 co tam się wyprawia...

Może chociaz Paweł pozytywnie zakończy odcinek 😳

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Drugą próbuje zatrzymać płaczem, ale takiego 💪 wała 😂

myslalam, że wymuszanie placzem jest zarezerwowane dla nas (kobiet)..., albo mu zaplacili za "show", albo naprawdę to przeżył. Ciężki odcinek 😳😳😳😳😳

Opublikowano

Ja myslę, ze wszystkich przerosł ten program, jego ogladalnośc i oczekiwania publiczności. Przestali się naturalnie zachowywać i wyszła kaszana. 

Opublikowano

Teraz mnie olśniło, on zawodowym płaczkiem jest na pogrzebach i za bardzo się wczuł w rolę. Z domu bym nie wyszedł po takim odcinku, o tak bym się zapadł pod ziemię 🦱

Opublikowano

Aż skomentuję.

Rolnicy-porażka. W moich oczach najwięcej szacunku mają Emilka i gospodarz co mu zbiornik wymieniali. Reszta celebryci którym pomysły się kończą

Rolnik szuka..no sorry po za nielicznymi wyjątkami to nie rozumiem tego show. A Dawid widzę nie bez powodu ma osobliwą ksywkę  w okolicy

Opublikowano

Magdę, to może tutaj na forum zaprosić. Kawalerów tu nie brakuje a czytając komentarze, to można odnieść wrażenie, że wiedzą jak dotrzeć do "serca" kobiety.

P.S. do serca albo do czegoś innego😉. Jak tam kto woli😁😁😁

7 minut temu, Bartek933 napisał:

Aż skomentuję.

A Dawid widzę nie bez powodu ma osobliwą ksywkę  w okolicy

Jaką ksywkę🤔

Opublikowano

Uczuciowy chłopak, zostanie mu ta z wielkim kichadłem, tylko jak to pocałować mu się uda to nie wiem, może mu ktoś pokaże, najprędzej prowadząca. 

Swoim drogą nogi to ona ma długie, tylko nie pokazali gdzie się kończą. 

Ich to chyba z dżentelmenów i wieśniaków wzięli. 

Zero chłopa, same beksy i erotomany. 

Andrzej z Plutycz ma więcej do powiedzenia niż ci z rolnika. 

To dziewczę jak by który przeorał to by też nie bylo zadowolone. 

Tak się kończy miłość w telewizji że ludzie się śmieją i dodatkowo później po programie kandydaci na Połówki na podwórko się pchają, tylko nie to przychodzi czego się oczekuje. 

Tak prawdę mówiąc to zakonnice były by pewnie bardziej rozmowne niż te kandydatki. 

Jednym slowem gniot zrobiony za nasze pieniądze, wyłudzane pieniądze.