Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dsbh łon sam jeszcze nie wie czego szuka 😁, narazie publicznie użala się nad własnym losem 

Opublikowano

@pedro2 nadal nie wiem gdzie kogoś oplułam. A jeśli chodzi o księzniczkę to już skrajność. Jak ktoś chce ksiezniczki to sobie bierze 🤷‍♀️ co za problem, tylko niech się liczy z niezrozumieniem jak wróci do domu w gnoju po pachy 😁 albo bedzie w nocy leciał odbierać poród a potem wroci  spać 😁 itp. 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Był tutaj kolega, jego żona pracowała poza gospodarką

Pisał ze jego żona nawet nie wie ile ciągników ma

Czasami to może i lepiej, nie będzie truła po co Ci kolejny 🤔

Opublikowano

Co innego jak cinek napisal, ze sadownik. Albo jak samą ziemię obrabiają. Jakis procent akceptacji i zrozumienia musi być.

Opublikowano

Może nie chcesz widzieć... No i o to chodzi, wziął sobie księżniczke to jego sprawa i upodobania. A to co jak przychodzi do domu chłop śmierdzący i lezie do wyra to dobrze?  ja myślę, że w przypadkach o których mówisz wyjdzie to na plus dla chłopa jeśli zaczyna dbać o siebie przy kobiecie. Spróbuje życia, a nie tylko dom w chlewie i chlew w domu. 

Jeśli się dogadają i jest możliwość żeby kobieta była niezależna w związku, miała swoje pieniądze i robiła to co chce to ja jestem za. Dlatego małżeństwo to nie zabawa, że po miesiącu znajomości lecimy się hajtać. Trzeba pobyć ze sobą bo potem czar mija i rozwody

Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

@paulina1985 a jaki jest Twoj ideal faceta

nie ma ideałów. Tak jak pedro gada trzeba kompromisów, ale od początku lepiej nie sciemniać tylko mowić jakie się życie prowadzi.

Opublikowano
30 minut temu, pedro2 napisał:

Tam gdzie Cię zacytowałem. Wrzucilas do jednego wora kobiety, które dbają o siebie, lubią pachnieć i wyglądać. Nikt z nas nie jest alfą i omegą Ty dzisiaj wyskoczyłaś jakbyś zjadła wszystkie rozumy. Każdy wybiera swoją drogę, jeśli oboje się zgadzają na to żeby była jak to nazwalas księżniczka, która lubi leżeć i pachnieć dosłownie to indywidualna sprawa.

Ja woła do roboty nie szukam. Jeśli się ożenię i nie będzie chciała pracować ze mną to żaden problem, sztuka kompromisu. Ja też nie mam zamiaru jebać całe życie za psi grosz przy bydlakach.

Miałeś isc do programu rolnik szuka zony

1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

nie ma ideałów. Tak jak pedro gada trzeba kompromisów, ale od początku lepiej nie sciemniać tylko mowić jakie się życie prowadzi.

Tak uważam ze facet musi sporo zarabiać bo tak jest ze facet więcej zarabiać od kobiety.

29 minut temu, Ursus932 napisał:

@dsbh łon sam jeszcze nie wie czego szuka 😁, narazie publicznie użala się nad własnym losem 

Nie tylko kobiety nie chca na wies. Kolega ma 100 ha i skup zboza i poszedł na inzynierie produkcji. Wątpię że wróci bo jego luba studiuje na kozminskiego gdzie całe studia kosztują 60 tys. Kiedyś poznałem chlopaka co na budownictwo poszedł a ma 100 ha i 70 krow

Opublikowano

No jak kobieta wiecej zarabia to niestety facet często ma kompleksy...🙄🙄🙄🙄 Ale pewnie nie każdy 😁

Opublikowano
23 minuty temu, sabuliga napisał:

Tak uważam ze facet musi sporo zarabiać bo tak jest ze facet więcej zarabiać od kobiety.

Nie tylko kobiety nie chca na wies. Kolega ma 100 ha i skup zboza i poszedł na inzynierie produkcji. Wątpię że wróci bo jego luba studiuje na kozminskiego gdzie całe studia kosztują 60 tys. Kiedyś poznałem chlopaka co na budownictwo poszedł a ma 100 ha i 70 krow

On ma czy rodzice?

Opublikowano
11 minut temu, sabuliga napisał:

🤣 Uwierzyłeś? Jeszcze powiedz, że uwierzyłeś w limit 50ha aby dostać się do programu 😋 akurat wzięło mnie na to wkręcanie z moim zgłoszeniem do rolnika jakoś jak zaczynałem jeździć do dziewczyny, to pamiętam... 

Ja już nie raz mówiłem, wchodzę tu dla zabawy, pocisnac bekę, pożartować, czasami podenerwować kogoś, często wdaję się w ostre dyskusje. A jakim jestem człowiekiem naprawdę, nie wie nikt z tego forum i się nie dowie. Nie no jedna dziewczyna wie bo spotykaliśmy się kilka miesięcy... 

mówię co myślę, nie owijam, jestem bezpośredni, dlatego  znaczna większość mnie tutaj nie trawi i się nie dziwie 😋 ani mnie to nie boli.. nie dbam o to bo nie szukam przyjaciół czy interesów na af. 

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

A jakbys wzial taka dziewczynę na wieś jak Paulina to bys przy niej wyglądał jak Andrzej przy Emilce jak łapali byka 😛

tak na marginesie ja też bylam miastowa do 24-tego roku życia 😁🤣

Opublikowano

Wszystkie miastowe które znam, czy znałem, były lub są lepszymi gospodyniami niż te ze wsi, były, bo teraz może być już różnie w tych czasach.

Opublikowano
21 minut temu, szymon09875 napisał:

On ma czy rodzice?

Rodzice on ma bmw x6

Opublikowano

Który rok tego X6? W tych czasach to nic nadzwyczajnego, zwłaszcza z chu.owym silnikiem to po taniości można nabyć