Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Strongman napisał:

Czas pokaże, ale ile znam nachalnych facetów bez skrupułów ze by się brało i nie biednych i jeżdżą po świecie to tu to tam a z tej wsi chodziło z 7 osób ze mną z klasy bo to duża wieś niemal miasteczko, długa z 5km.

Jakie to okolice? 

Opublikowano

Na kozminskim studiowała pieczarkarka. A tam jest dużo bogatych oskarkow bo studia to koszt 60tys a w polsce niewielu stać na a takie studia. Tam dzieci nawet porsche do szkoły przyjeżdżają i jest tam oskarkowo. Także przebieg ma nie maly

Opublikowano

Może to już nie Polska tylko Białoruś :ph34r: , nic dziwnego że szuka chłopa przez tv 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Cebulj napisał:

Na kozminskim studiowała pieczarkarka. A tam jest dużo bogatych oskarkow bo studia to koszt 60tys a w polsce niewielu stać na a takie studia. Tam dzieci nawet porsche do szkoły przyjeżdżają i jest tam oskarkowo. Także przebieg ma nie maly

Ty chyba trzydniowe skarpetki musisz wąchać zeby takie głupoty pisać

• Like 4
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie to śmieszne żeby nic w okolicy komuś nie pasowało, tylko trzeba przez TV szukać, no chyba mają kolegów koleżanki, ci mają innych znajomych i z kimś się można sparować a nie wymyślać, pokaże majątek, to niektórzy tylko na to czekają, też mi miłość. Albo faktycznie, promocja gospodarstwa, nikt nie pasuje, aż tu nagle jak z kapelusza wyskoczy kandydat, czy kandydatka.  :P  

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Albo ma wszystko i w d*pie się pierdzieli , to może chce jeszcze zostać cekebrytką 

Opublikowano (edytowane)

Ja w każdym razie takiej bogatej nigdy bym sobie nie wziął, no chyba żeby sikała za mną, no to może może   :P  bo to nic dobrego z tego by nie wyszło.  Nie lubię się mordować w luksusie.    xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Zobaczymy pooglądamy, ale jak by nie było to reklama pieczarek była prowadząca zjadła surową, tam jest taka grupa z 30 producentów pieczarek i kiedyś mieli ruszać z gotowymi produktami bo tak to wszystko idzie na zachód.

Opublikowano

Jak by nie było ale za promowaniem polskiej żywności jestem,w Polsce ludzie bardzo mało pieczarki jedzą, wszystką pieczarkę prawie do angli wożą, teraz swirus i było by dobrze wejść na polski rynek a przede wszystkim zapromowć.

Opublikowano

Zwyczajna dziewczyna z tej pieczarkarki. A że pieniądze ma to dobrze

ale żeby się tam wzenic to tez trzeba mieć jakiś biznes bo by siedział jak mysz pod miotla

Opublikowano
14 minut temu, akooo napisał:

Zwyczajna dziewczyna z tej pieczarkarki. A że pieniądze ma to dobrze

ale żeby się tam wzenic to tez trzeba mieć jakiś biznes bo by siedział jak mysz pod miotla

Czyli małżeństwo z rozsądku, albo z wyrachowania.

Opublikowano

No to się nie dziwmy że nic z tego nie wychodzi później.

Opublikowano
2 godziny temu, deSilva napisał:

Ja w każdym razie takiej bogatej nigdy bym sobie nie wziął, no chyba żeby sikała za mną, no to może może   :P  bo to nic dobrego z tego by nie wyszło.  Nie lubię się mordować w luksusie.    xD

No no 😊

Opublikowano
2 godziny temu, deSilva napisał:

Ja w każdym razie takiej bogatej nigdy bym sobie nie wziął, no chyba żeby sikała za mną, 

Dziwne masz fantazje ale każdy ma jakiś fetysz. 

To też jest pokazanie miastowym jakie są luksusy na wsi. A potem miastowy mówi jak się rolnikom powodzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Jak by nie było ale za promowaniem polskiej żywności jestem,w Polsce ludzie bardzo mało pieczarki jedzą, wszystką pieczarkę prawie do angli wożą, teraz swirus i było by dobrze wejść na polski rynek a przede wszystkim zapromowć.

A po co wpierniczać 🤔 przecież lepsza kurka albo borowik 

Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ty chyba trzydniowe skarpetki musisz wąchać zeby takie głupoty pisać

Ty też taki dziwny jesteś. Brat cioteczny tez tak myślał dopóki zona go nie zaczęła zdradzać z lekarzen