Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, tess napisał:

Mi to się najbardziej ten pan Józek spodobał🥰 ale nie mam szans nic nie pasuje

Józef , który pasjonuje się pszczelarstwem. Ma nadzieję znaleźć spokojną partnerkę, która pomoże mu przy gospodarstwie i będzie miłą towarzyszką codzienności. Zaznaczył też, że powinna mieć "kobiece kształty".

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Czemu tak twierdzisz że nie masz szans? jak mu się trafi ze 30 lat młodsza, to pewnie zliberalizuje swoje poglądy co do kształtów ciut ciut. :P

Opublikowano (edytowane)

Do kogo to było?  znudziło ci się na forum?

4 minuty temu, leszek1000 napisał:

Ciasna ale własna o to ci chodzi ty szowinistyczna 🐖

ja tego nie napisałem 

Edytowane przez Sean
Opublikowano
15 minut temu, leszek1000 napisał:

Do samego siebie 😂

Co piwo za mocne? Lemoniadki się napij.

Opublikowano

Do Józka iść to musi być dobra perwersyjna, on tam ze swoimi nawykami z milicji bez gumowej pały pewnie nie podchodzi 😂 

Obejrzałem do końca, u tych braci to faktycznie lepiej żeby obu na łyso dziabnąć.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, pedro2 napisał:

Do Józka iść to musi być dobra perwersyjna, on tam ze swoimi nawykami z milicji bez gumowej pały pewnie nie podchodzi 😂 

Obejrzałem do końca, u tych braci to faktycznie lepiej żeby obu na łyso dziabnąć. 

No gumowa pala to mu się przyda na bank.... 😂😂😂😂😂Tylko żeby posmarowc nie zapomniał.... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Ototo też mi wygląda na takiego Janeczka co za dupkę łapał 😋 

Jadę na lumpy, a tu kurła  już dwa razy milicja mnie zatrzymała "jaki cel podróży?" Poruchać  panie władzo 😋 

Opublikowano
10 minut temu, bergman31 napisał:

Joannę czas mocno posunął 😉

Przynajmniej coś.   :P

32 minuty temu, 6465 napisał:

Po jego minie wnioskuję i po tym że musi być 10l młodsza od niego,  a jak się uśmiechał jak to mówił.  Ale obejrzymy to się dowiemy. 

No normalne że chce jeszcze popitolić, przecież nie będzie jej opowiadał kawały o milicjantach.   :P

Opublikowano
23 minuty temu, bergman31 napisał:

Joannę czas mocno posunął 😉

To  czas żeby wreszcie ktoś Joannę 

Opublikowano
5 godzin temu, soltys48 napisał:

Chiba byś nie sprostał jej wymaganiom🤣

Ś............K.......................

To nie ma co pisać panowie bo tu widzę informacje z pierwszej ręki 😂

Opublikowano

Też mi się zdaje, że sołtys tam zaglądał 😋 u nas jak kawaler za pannami jeździ to jest fajne powiedzenie " niechaj i leleka byle z daleka" żeby nikt nie znał i nie miał do czynienia... Coś w tym jest 🤔

Opublikowano

Jak ta młoda dziewczyna jest przecież kosmetyczka. Tam jeszcze brat jest. Może jej przepisali parę ha żeby się pokazać w tv. Zreszta jakby na gospodarce z mężem była to jestem ciekaw gdzie ten maż by ja zdradził.

Opublikowano
10 godzin temu, Sean napisał:

Kobitki wylansowały się na silne i charakterne, a takich większość spokojnych facetów się boi, zresztą jedna to nawet potwierdziła, za to cwaniaczków im nie zabraknie.

Kobiety same często wybieraja bad boyów tzw silnych samców i mocnych dostarczycieli emocji w podświadomości gardza spokojnymi chłopakami czyli nudziarzami. Często ci bad boye wygrali urodę na loterii kwadratowa szczęka i wzrost powyżej 180 cm. Jest przecież obecnie model pareto 20% chłopów bzyka 80% dziewczyn.

10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Teraz takich rozwódek mlodych to sporo, albo zdrada albo inne cuda i do wzięcia po slubie kilka lat😮 Madzia wydaje sie ok ale kręgosłup przy pyrkach trza  mieć  zdrowy a mnie już dokuczo czasem😉

Ten z Lubelskiego Józef stary policjant szuka takiej 10lat młodszej.🤠

Jeden z Wlkp Profesur mowi zadzwoń a napewno sie dogadamy🤣

A bracia to chyba nie przejdą weryfikacji🙂

Ktory ten ytuper yen z krowkami szkockimi?

No niestety same lataja za wysokimi i przystojnymi czyli około 5 procent populacji a póżniej płacz

Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.04.2020 o 19:28, sabuliga napisał:

Jak ta młoda dziewczyna jest przecież kosmetyczka. Tam jeszcze brat jest. Może jej przepisali parę ha żeby się pokazać w tv. Zreszta jakby na gospodarce z mężem była to jestem ciekaw gdzie ten maż by ja zdradził.

Nie trzeba koniecznie zdradzać w małżeńskim łożu 😂 Ludzie się pier** na potęgę, bez zobowiązań, więc w czym problem.

Edytowane przez toooomaszewski
  • Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy napisał:

Lans . Kto normalny szuka drugiej osoby na oczach milionów ? No kto ?

No niestety nie jeden już może wszystkiego próbował i nic. Może nie jeden siedzi w domu jak jaskiniowiec. Sam wiem po sobie mam 20 pare lat nigdy na dyskotece nie byłem, tindera nie mam aby co na zaoczne się przejade ale tam nikogo nie poznam bo wszyscy maja wszystkich gdzieś

1 minutę temu, toooomaszewski napisał:

Nie trzeba koniecznie zdradzać w małżeńskim łożu 😂 Ludzie się pier** na potęgę, bez zobowiązań, więc w czym problem.

A na facebooku sąsiedzi tej młodszej piszą jej powodzenia, jakby nie mogli krzyknąć przez płot, fb Magdalena Bat0r.

I jaki ma sens ten program, znalazłem dziwuchę w kilka minut. Ona nie szuka w programie miłości, tak jak mówią poprzednicy, zalotników we wsi na pewno pełno, wyłącznie lans, lans, lans. Na instagramie fotki przy BMW 🤦‍♂️

Ja tam nie wiem gdzie się tak pier****. Nigdzie nie bywam przygó nie szukam.

9 godzin temu, Sean napisał:

Mało jest takich i do tego na tyle odważnych żeby ujeździć takie "klacze"   :P  raczej to są cwaniaczki tylko, a ci inteligentni zaradni,  są to zazwyczaj spokojne chłopaki i wolą spokojne i ciche "kobyły"  :P

Nie ma spokojnych kobiet to tylko pozory