Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ulman czarne i ciapate bydlo nigdy nie wezmie sie za robote tak samo jak cygan. ile ty masz lat ze tego nie wiesz? tylko utylizacja calkowita a nie sprowadzanie do europu . to wlasnie tak nielubiani przez ciebie socjalisci to bydlo sprowadzaja a nie partie takie jak pis

8 minut temu, mikad napisał:

@Rolnik1973 Ale miałeś radochę przy oglądaniu, nie dość że sprzęt niemiecki to jeszcze niemcowi się spalił.

@szmergiel PZPR też miała rządzić po wsze czasy.

komuno precz!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
29 minut temu, szmergiel napisał:

hubertuss . pis na wieki!!!!!!!!!!! patrzaj i placz hahaahahahahhaahhahahaahahahahahhhahahahaha

Co mam płakać serce się raduje co chwila jakiś problem. Już szczury z tonącego okrętu zaczynają uciekać. Zaraz zacznie się ucieczka na większą skalę. A za nią złodziejstwo jeszcze większe bo zajrzy widmo w oczy utraty koryta i zacznie się równia pochyła.

28 minut temu, mikad napisał:

@Rolnik1973 Ale miałeś radochę przy oglądaniu, nie dość że sprzęt niemiecki to jeszcze niemcowi się spalił.

@szmergiel PZPR też miała rządzić po wsze czasy.

O tysiącletniej rzeszy to już nie ma co wspominać

Opublikowano (edytowane)

a dlaczego sprzedsaje? moze wystarczy dbac o narod a nie tylko o siebie jak porzednicy.ot cala prawda.nie zyje z 500 a  stoje za tym murem .dziwne co wg twojej teorji

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

Jaką godność, za pińcset plusów, inflacja rośnie szybciej niż zarobki, ale hoy tam ważne że pińcset jest i rozrywka np. można bezkarnie nastukać kogoś na ulicy w imię patriotyzmu. Wkładają tym baranom do łba jakieś gówniane teorie o wstaniu z kolan a państwo pada na ryj.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

dbaja o naród dajac 500+ by na nich głosowali i straszą że inni im to odbiorą. Na prosty lud to wystarcza 

podaj fakt ze opozycja utrzyma swiadczenie. to nie zadne straszenie a czyste fakty

Opublikowano

tak tak, socjal tylko od PISu który nie jest socjalistyczny. 

Nikt po przejeciu władzy nie zabierze socjalu (choć powinni) bo da tym lewakom  z PISu paliwo i argumenty do krytyki. Przyjdą następni i dalej będą zadłużac i podnosic podatki byle byc przy korycie.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

to zrobię wreszcie coś dobrego dla ludzi. Ty jedz do Ameryki południowej tam jest tak jak Ci się marzy.

Chcesz mi mówić gdzie ma jechać? Bbbuuuchaaachaaaaa! Nienaszość jest nie do zniesienia?🤣

Opublikowano

czkowieku przeviez ty nigdy nie masz argumentu. za cienki jestes. nadajesz tylko na pis a nie potrafisz pokazac gfzue tak super sie ludziom zwyklym zyje gdzie jest prowadzona polityka taka jaką próbujesz tu wmówić że jest super.cienki jesteś i tyle jak przysłowiowa d*pa węża

Opublikowano

tak, tak tak i dlatego Chiny przez ostatnie 20 lat wyrosło na druga gospodarke świata a za chwilę będzie pierwszą. Wierz w ten socjalistyczny lewacko narodowy kurwidołek

Opublikowano

paranoiku jeden. jak żyje ludzie w chinach? tam człowiek mniej wart niż worek kartofli . Ty jednak chory jesteś naprawdę. pooglądaj sobie jak się ludzi tam traktuje i wyjedź w pizdu. o bańkę bym się założył żebyś uciekał po miesiącu. nie bądź śmieszy z takimi krajami bo byle dziecko cię wyśmiewa i wypunktuje warunki w jakich żyje statystyczny chińczyk

Opublikowano (edytowane)

A ile długu jest z tej wspaniałości pisu... I czemu to już się wali na łeb skoro to takie cuda dla gospodarki ponoć miały być.. 😋

A czemu te emeryty tera umierają w smrodzie i głodzie w szpitalach.... Nie jeden chce oddać te zesrane trzynastki... 😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Żyjesz stereotypami jak kazdy kto nie ma pojęcia co sie na świecie dzieje. Maja gigantyczne PKB i pewnie ludzie nic z tego nie maja a państwo cała kase zgarnia z wszystkich biznesów prywatnych. Ale nie martw sie  - koledzy też myśla że bogactwo społeczeństw bierze się z wysokich podatków. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v