Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Ale Rosja planował napaść na Europę rok później niż to uczynił Hitler .

No i kuźwa klops. Widać z jakiegoś powodu utworzyła się nawet kolejka do napaści na Polskę. Ciekawe co to był za powód? 

Opublikowano (edytowane)

Jak z nikim się nie potrafili dogadać , wkoło wrogowie  , niepewni sojusznicy daleko i przeswiadczenie że "za wolność waszą i naszą " warto się masowo zabijac, totak sie skończyło.  Niestety w narodzie nadal ta głupota pokutuje bo gdy  ktoś kombinuje , lawiruje by zostać przy zyciu i jak najmniej ucierpieć  w taka zawieruchę, jest uznawany za powód do wstydu a wręcz haniebny uczynek.  Dać się zabić  - to jest coś.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Mnie to zastanawia tylko jedno z tego forum , na jakiej zasadzie są rozliczani co niektórzy z tego forum ????????? Kiedy bym tu nie zajrzał  ,to  zawsze , ale to ZAWSZE odpisują  Mirro i Ulman 

Opublikowano

Ja mam płacone od postu. Od pon do pt 8 -22 stawka 100% po 22  +30%. W weekendy 8-22 150% po 22  200%. Za posty powyżej 300 znaków dostaje tez punkty które mogę wymienić na obroże dla psa albo przewodnik turystyczny po Żoliborzu.  

• Haha 1
Opublikowano

Kuźwa Witek to jest mowa nienawiści. 🤣

Lepiej by brzmiało "MOP".😉

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Kuźwa Witek to jest mowa nienawiści. 🤣

Lepiej by brzmiało "MOP".😉

🤣dla niego to komplementy🤣

5 minut temu, mirro napisał:

mop Ci w oko

a i pamiętaj żebyś w razie jakiego konfliktu z sąsiadami siedział cicho a nie machał szabelką ,jak radzi ulman

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

tu taka niemoc żę tylko wyzwiska zostały.

jakbym cię chciał  zwyzywać to zaraz dożywotniego banana bym dostał ,a poza tym szkoda palca i farby na klawiaturze na ciebie, i jakie tu argumenty można mieć na takie brednie

Edytowane przez witejus
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

a i pamiętaj żebyś w razie jakiego konfliktu z sąsiadami siedział cicho a nie machał szabelką ,jak radzi ulman

nie ogarniasz różnicy między konfliktem z sąsiadem o miedzę czy hałasującego psa, a konfliktem międzypaństwowym, gdzie w grę wchodzi życie, zdrowie i majątek ludzki? Fajnie tam masz...

Opublikowano (edytowane)

taki jest właśnie poziom percepcji takich tematów w społeczeństwie. Nic dziwnego że potem nieszczęścia mamy

Ostatnio 10 lat temu nasza elita rumakowała Nad Smoleńskiem bo też wiedzieli lepiej i splamili by swój honor gdyby nie wylądowali. No i w wyniku patriotycznego obowiązku uczczenia zbrodniczego systemu sami bohatersko polegli

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, lukasz222 napisał:

nie ogarniasz różnicy między konfliktem z sąsiadem o miedzę czy hałasującego psa,

skąd wiesz o jakim konflikcie pisałem? otóż właśnie o konflikt z sąsiadami z zagranicy mnie chodzi,nie zza miedzy

Opublikowano

O jakimkolwiek byś nie pisał, to bardzo przydatna jest umiejętność mierzenia sił na zamiary, oraz przewidywania konsekwencji, także dla osób postronnych. Od bohatera do głupca droga jest bardzo krótka

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, witejus napisał:

"Przestańmy własną pieścić się boleścią,
Przestańmy ciągłym lamentem się poić:
Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią,
Mężom przystało w milczeniu się zbroić...

Adam Asnyk

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v