Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

socjale nie, najwyższe podwyżki podatków  w wolnej Polsce można sprawdzić w 2012 

5 minut temu, Denwer napisał:

niech  niemcy  teraz  to   wykupią  w końcu   ich   rodak  to   wypuszczał 

3 minuty temu, DTaras napisał:

Aaa obecny rząd wiedząc to wszystko emitował kolejne prowadząc przy tym hulaszczy tryb życia... Kto jest głupszy?

masz dane ?? 

hulaszczy tarcza cowidowa ??

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Aaa obecny rząd wiedząc to wszystko emitował kolejne prowadząc przy tym hulaszczy tryb życia... Kto jest głupszy?

Tusk  i Budka  który  twierdził  że  pandemia  jesienią  zniknie   i można wybory  robić 

Opublikowano
31 minut temu, DTaras napisał:

Stary - kto Cię ze sto procentami matmy ba ekonomię wsadził?

Akurat kierunek sam wybrałem bo jedna siostra zdala to i ja zdam. Składales na technikę rolnicza i leśna ale nie otwarto tego kierunku na uczelni.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

bo w imie walki z tamtą władzą mogłem łamać przepisy

Musisz umieć rozróżniać przepisy od rozporządzeń nie mających podstawy prawnej określonej ustawą.

Opublikowano
38 minut temu, Denwer napisał:

Tusk  i Budka  który  twierdził  że  pandemia  jesienią  zniknie   i można wybory  robić 

przecież wszyscy wiemy ze chodziło ze jak nie wybiorą prezydenta to władze przejmuje marszałek czyli grodzkiego 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, DTaras napisał:

A kto się  bawił u Sowy😁 Kto jest głupszy ?

Edytowane przez Dariowola
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, staszek131415 napisał:

Otwóz oczy świat się zmienia w Dani wybili całe pogłowie norek nawet dziko żyjące i nikt słowa nie pisnął u nas dziki co ASF roznoszą k**wy nie dadzą ruszyć myślisz że jak te baby by doszły do władzy to jakikolwiek ubój w Polsce będzie ? Głupoty wypisujesz bo nie masz pojęcia o rolnictwie

No oglądaj ten TVN zakłąmany tam Cię straszą ile to ludzi umiera że to wina rządu popatrz na innne kraje Francja Anglia to też nieudacznicy tam rządżą?

Szczujni się naoglądałeś i brednie piszesz. Wystarczy wpisać w przeglądarkę ze dwa słowa i można łatwo znaleźć info. Ale nie trol taki jak ty będzie powtarzał brednie. Dziki nie mają wirusa niebezpiecznego dla ludzi a norki tak ot cała różnica. Po co baby mają dochodzić do władzy skoro Kaczyński skutecznie niszczy nasze rolnictwo. A wy jakimiś babami straszycie. To wasza taktyka. Kaczyński niszczy rolnika. A wy wymyślacie jakiegoś sztucznego wroga i nim straszycie dla odwrócenia uwagi. Tak robią trole zatrudniane na pisowskich farmach troli o których wszyscy słyszeli.

Co mnie inne kraje obchodzą? Być może tam też rządzą nieudacznicy. Coś ostatnio mocno zaczeliście na innych się oglądać. Nie na tych co mają lepiej a tych co mają gorzej.

6 minut temu, Dariowola napisał:

Mu chodzi o to, ze rząd rozwala forsę na lewo i prawo co nie ukradną to zmarnują. Przykład zamknięcia cmentarzy bezmyślnego a potem wypłata 180 milionów za kwiaty. Potem my za te głupotę rządu będziemy płacić.

53 minuty temu, Denwer napisał:

No patrz to się zgodzili z Pinokiem i Adrianem bo ci to samo mówili.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
42 minuty temu, sabuliga napisał:

Akurat kierunek sam wybrałem bo jedna siostra zdala to i ja zdam. Składales na technikę rolnicza i leśna ale nie otwarto tego kierunku na uczelni.

Zawsze trzeba spełniać marzenia i iść pod prąd, nie jak owce pis na rzeź jeden za drugim; stawiać ciągle nowe cele i tak do końca życia byle na laurach nie osiąść. 

15 minut temu, Dariowola napisał:

A kto się bawił i za czyje pieniądze w Rzeszowie  w Boss przy okazji kampanii?

Opublikowano
48 minut temu, Partyzant85 napisał:

Musisz umieć rozróżniać przepisy od rozporządzeń nie mających podstawy prawnej określonej ustawą.

Życie i zdrowie jest najważniejsze a Ty będziesz pier**lił o podstawach prawnych 🙆‍♂️

Opublikowano
27 minut temu, Ywa napisał:

Zawsze trzeba spełniać marzenia i iść pod prąd, nie jak owce pis na rzeź jeden za drugim; stawiać ciągle nowe cele i tak do końca życia byle na laurach nie osiąść. 

Napisz kto w Rzeszowie ja napiszę kto u Sowy jak to licytacja. 

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, Ywa napisał:

Tylko ze ja tak naprawdę nie wiem na jakie studia bym miał isc żebym bym zadowolony Lubie ciagniki em jeździć ale być może czeka mnie przeszczep i po rolnictwie jedynie mógłbym skończyć jako rolnik na swoim niedużym gospodarstwie albo przedstawiciel handlowy ale się so tego nie nadaje myślę że fajny zawód to konstruktor maszyn rolniczych

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 Najważniejsze jest łupienie obywateli. Jeśli myślisz, że ktokolwiek dba o twoje zdrowie to idź do lekarza specjalisty - wtedy zobaczysz jak bardzo nieważny jesteś dla ministerstwa zgonów.

Nasłuchałeś się podpremiera, który mimo wprowadzania nowych zakazów wciąż notuje wzrost pozytywnych wyników i myślisz, że to w  trosce o twoje zdrowia te maseczki ze skarpety? Zejdź na ziemię reżimowy człowieczku.

Jakby przyszła policja i na podstawie walki z epidemią zabrała twój ciągnik to jeszcze im byś pewnie zatankował pod korek

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

Antypisowy człowieku,możesz nawey z gołą d*pą chodzić, co mi do tego, zadam Ci pytanie w zachodnich państwach na które tak ochoczo się powołujecie 🤔wprowadzają jeszcze gorsze obostrzenia i według Ciebie tam jest demokracja, wszystko ok, tam też mają ministerstwa zgonów?? 

@Partyzant85nie pier**l znów o specjalistach bo znam to dobrze sam lecze stawy 

Opublikowano
28 minut temu, Dariowola napisał:

Napisz kto w Rzeszowie ja napiszę kto u Sowy jak to licytacja. 

to wygrałeś u sowy strategiczne spółki pastwa oddano za tusia skreślono strategiczne spółki pastwa zrobił to Schetyna 

Opublikowano

W Szwecji też wprowadzają obostrzenia?

Kiedy zrozumiesz, że  koronaściema to jeden wielki spisek?  Jak przyjdzie felczer cię dobić szczepionką?

Opublikowano
36 minut temu, hubertuss napisał:

W Siemiatyczach pis zorganizował iwent z Zenkiem w zeszłym roku za pieniądze PGE. Niby 30 lecie pewnej firmy a tak naprawdę wiec przedwyborczy z politykami pisu i za państwowe pieniądze.

to dobrze bo spółki są zapeło oddane za cenę zysku miesięcznego teraz to sobie bawi jeden za kasę 

a prezes azotów i karty na zabawy dziwki i inne przyjemności dla peło ?? 

40 minut temu, hubertuss napisał:

W Siemiatyczach pis zorganizował iwent z Zenkiem w zeszłym roku za pieniądze PGE. Niby 30 lecie pewnej firmy a tak naprawdę wiec przedwyborczy z politykami pisu i za państwowe pieniądze.

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zch-police-nieprawidlowosci-skandal,32,0,2204448.html

i went tylko dla kasty ??

https://niezalezna.pl/254620-toaleta-za-600-tys-zl-dla-prezesa-za-rzadow-po-odslaniamy-szokujace-fakty

za pis chyba tego niebyło ??

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Partyzant85 napisał:

W Szwecji też wprowadzają obostrzenia?

Kiedy zrozumiesz, że  koronaściema to jeden wielki spisek?  Jak przyjdzie felczer cię dobić szczepionką?

mozesz rozszerzyć Swą myśl o spisku ?

Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

No właśnie. A co z zabójczymi kopertami ? Opozycja lub rząd pracują nad formą wyborów w czasie epidemii, czy nie ma nad czym debatować ?

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Co mnie inne kraje obchodzą? Być może tam też rządzą nieudacznicy. Coś ostatnio mocno zaczeliście na innych się oglądać. Nie na tych co mają lepiej a tych co mają gorzej.

Gdzie to jest lepiej dzisiaj ? Mało obiektywny jesteś. Myślisz że inna partia u władzy nie podnosiła by opłat, podatków, lepiej poradziła by sobie z epidemią, nie gnębiła by rolników w imię Unii ? Być może nie było by tych protestów kobiet ale to też nic pewnego bo część osób tam jest aby się wyszumieć. Pretekst by się znalazł.

1 godzinę temu, Ywa napisał:

Byłaś :ph34r: ? Opowiadaj :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v