Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

o to biega że uważam że sciemiasz na forum udając nie za bardzo rozgarnietego a z Twoich wpisów jasno wynika że prawidłowo składsz nawet zdania poprawnie  a wiec jesteś rozgarniety , jak poszedłeś na studia to znaczy żę i kontakt masz normalny z innymi ludzmi , a wiec .

Też mi od jakiegoś czasu nie pasuje, zadaje dziwne pytania 🙆‍♂️ ostatnio w temacie rolnik szuka żony, pyta jaki sex uprawia się na wsi 🙃

Opublikowano
Przed chwilą, Partyzant85 napisał:

Tak, mamy.

daj fotkę, bo nie dowierzam.

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Też mi od jakiegoś czasu nie pasuje, zadaje dziwne pytania 🙆‍♂️ ostatnio w temacie rolnik szuka żony, pyta jaki sex uprawia się na wsi 🙃

Ozimy.:lol:

Opublikowano
56 minut temu, Partyzant85 napisał:

@jarecki - co do twojego obrazka dodaj jeszcze, że premier zamyka cmentarze w najważniejsze święta, księża wpuszczają pięciu wiernych do kościoła a policja  targa kapłana po schodach jakby był workiem ziemniaków. Jeśli ktokolwiek dąży do odsunięcia ludzi od wiary to są to pisiory i czarni.

Widzisz tylko z tych powodów nikt nie odsunoł się od kościoła z praktykujących 😉 tylko takie bezbożniki krzyczą jak by to miał być koniec 🙆‍♂️

O ksiądzu mówisz tym co miał zakaz odprawaiania mszy?  To prawidłowo, co mieli na kolanach błagać żeby przestał 🤣

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 - masz swoje zdanie o tym i nie mam zamiaru się z nim kłócić. Ja wiem jedno - kiedyś ksiądz nie bał się wpuścić trędowatego do kościoła lub udzielić mu ostatniego namaszczenia. Na wiosnę księża stali się pracownikami sanepidu. Akcje z z zamknięciem cmentarzy, ograniczeniem liczby ludzi w kościołach nie mają na celu ochrony zdrowia.

@pafnucy - zapraszam na lepszą stronę Wieprza, ja ostatnio po tamtej byłem to i ty możesz raz się wybrać  i zobaczyć na własne oczy.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Partyzant85 napisał:

- zapraszam na lepszą stronę Wieprza, ja ostatnio po tamtej byłem to i ty możesz raz się wybrać  i zobaczyć na własne oczy.

nazwy stron pomyliłeś. :D

a zresztą. daj adres to kiedy podjadę, bo co tak jeździć bez celu? Wieprz długi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 minut temu, Partyzant85 napisał:

@Ursus932 - masz swoje zdanie o tym i nie mam zamiaru się z nim kłócić. Ja wiem jedno - kiedyś ksiądz nie bał się wpuścić trędowatego do kościoła lub udzielić mu ostatniego namaszczenia. Na wiosnę księża stali się pracownikami sanepidu. Akcje z z zamknięciem cmentarzy, ograniczeniem liczby ludzi w kościołach nie mają na celu ochrony zdrowia.

@pafnucy - zapraszam na lepszą stronę Wieprza, ja ostatnio po tamtej byłem to i ty możesz raz się wybrać  i zobaczyć na własne oczy.

Ja tez nie chce się kłócić, ale zrozum że na całym świecie są obostrzenia  , myślisz że księża robią to specjalnie

Opublikowano

Czego chłopu gówniane rady dajecie - mierzyć trzeba wysoko. Tak naprawdę to mnie zdrzaźnił bo wymienił wszystko co można zmienić poświęcając odrobinę wysiłku. O lenistwie wspominał? Zakręcić się przy dziewczynie to banalna sprawa. Pokleić coś z tego to zadanie duże, nie spier... choćby zaniedbaniem to wyczyn. Ursus - żadne to ustawianie jak sam pionu nie trzymasz. To klasyczna przypie....dolka jest. Całkiem jak kobita na PMSie..

Opublikowano

@Ursus932 - byłeś gdziekolwiek poza Polską przez ostatnie 12 miesięcy? Skąd wiesz co się dzieje na całym świecie? Z reżimowej tvpis ? Afryka miała zostać zdziesiątkowana z powodu Covid  i słabo rozwiniętej opieki medycznej  - nadal mają się dobrze. W Hiszpanii protesty przeciwko obostrzeniom, we Włoszech to samo, w Niemczech, w Anglii. Widziałeś wzmianki w tvpis o tym? Myślę, że cała ta sytuacja to zwykły przekręt, a Watykan to takie samo państwo uwikłane w ten przekręt jak reszta krajów europejskich. Z tą różnicą, że Watykan rządzi klerem. Gdzie te trupy na ulicach? Gdzie była pandemia jak watowiecki zjeździł całą Polskę podczas kampanii? Czemu Szwecja ma się dobrze bez rozpierdolu w gospodarce? - dlatego, że pandemii nie ma nigdzie oprócz pasków w tv.

Opublikowano

W dobrym to idzie kierunku, czy ktoś usilnie prowokuje ?

https://wiadomosci.wp.pl/kaja-godek-prosi-policje-o-ochrone-strajk-kobiet-ujawnil-jej-dane-6569492897753792a

Strajk Kobiet ujawnił w mediach społecznościowych adres zamieszkania oraz adres mailowy i numer telefonu Kai Godek.

Działaczki zaczęły również ujawniać dane osób, które ich zdaniem są odpowiedzialne za to, że Trybunał Konstytucyjny wydał niekorzystny dla nich wyrok. Ujawnione zostały m.in. dane Bartłomieja Wróblewskiego, Krystyny Pawłowicz, Roberta Bąkiewicza czy Kai Godek.

Te osoby mają większy wpływ na TK niż prezes 🤣.

Opublikowano

Choroba jest. Pandemia? Niewiem. Babeczka opowiadała o gościu co się nim opiekuje. Od marca nie wyłazi. Prewrócił się i złamał biodro. Pogotowie zabrało, zrobili test, wynik pozytywny. Babka negatywny. Chlłopina w szpitalu, operować nie chcą, robi pod siebie bo pigół brak... Tą pandemię ktoś świadomie lub nie podkręca wprowadzając zbiorową histerię, albo sami to robimy autosugestią.

• Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano

Stasiek co z tymi pieszymi? wstawiasz i chowasz. centrala się pomyliła?

Opublikowano
22 minuty temu, DTaras napisał:

Czego chłopu gówniane rady dajecie - mierzyć trzeba wysoko. Tak naprawdę to mnie zdrzaźnił bo wymienił wszystko co można zmienić poświęcając odrobinę wysiłku. O lenistwie wspominał? Zakręcić się przy dziewczynie to banalna sprawa. Pokleić coś z tego to zadanie duże, nie spier... choćby zaniedbaniem to wyczyn. Ursus - żadne to ustawianie jak sam pionu nie trzymasz. To klasyczna przypie....dolka jest. Całkiem jak kobita na PMSie..

To po co przytakujesz takim cymbałom jak racyl? 

Opublikowano
12 minut temu, Partyzant85 napisał:

@Ursus932 - byłeś gdziekolwiek poza Polską przez ostatnie 12 miesięcy? Skąd wiesz co się dzieje na całym świecie? Z reżimowej tvpis ? Afryka miała zostać zdziesiątkowana z powodu Covid  i słabo rozwiniętej opieki medycznej  - nadal mają się dobrze. W Hiszpanii protesty przeciwko obostrzeniom, we Włoszech to samo, w Niemczech, w Anglii. Widziałeś wzmianki w tvpis o tym? Myślę, że cała ta sytuacja to zwykły przekręt, a Watykan to takie samo państwo uwikłane w ten przekręt jak reszta krajów europejskich. Z tą różnicą, że Watykan rządzi klerem. Gdzie te trupy na ulicach? Gdzie była pandemia jak watowiecki zjeździł całą Polskę podczas kampanii? Czemu Szwecja ma się dobrze bez rozpierdolu w gospodarce? - dlatego, że pandemii nie ma nigdzie oprócz pasków w tv.

Teraz nie byłem ale mam rodzinę po całym świecie, dziwnym trafem te paski lecą w TVP, Polsacie, TVN itd przeczytać możesz na okrągło w obcych mediach i portalach a Ty cuś pier**lisz o TVP 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

@staszek131415To może wklejaj lepiej jakieś artykuły z datą po 1 lipca 2020. Bo możesz się zdziwić że trochę od tej daty się zmieniło w przepisach.:lol:

Nic się w tej kwestji nie zminiło

Opublikowano
7 minut temu, DTaras napisał:

Choroba jest. Pandemia? Niewiem. Babeczka opowiadała o gościu co się nim opiekuje. Od marca nie wyłazi. Prewrócił się i złamał biodro. Pogotowie zabrało, zrobili test, wynik pozytywny. Babka negatywny. Chlłopina w szpitalu, operować nie chcą, robi pod siebie bo pigół brak... Tą pandemię ktoś świadomie lub nie podkręca wprowadzając zbiorową histerię, albo sami to robimy autosugestią.

No wreszcie coś napisałeś za co mogłem dać laika, 

Tylko może ktus mi wytłumaczy jaki cel miałby rząd świadomie podkręcac, zamykać i hamować gospodarkę🤔 

Przecież to k**wa ni jak to nie pasuje i kupy się nie trzyma 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Opublikowano

@Ursus932 - może kiedyś przyznam Ci rację, że pandemia jednak jest lub to Ty mi przyznasz rację, że to jednak ściema.

Zostawiam ten wpis tutaj kolejny raz

Jarosław Pinkas (Główny Inspektor Sanitarny) mówi wprost: "Wygenerujemy emocjonalne zapotrzebowanie na szczepionkę Covid-19. Taki stan ducha, że chcę to mieć, bo jest to dla mnie niezwykle ważne."

Niech Ci którzy wierzą w tą szaleńczą chorobę przemyślą sobie to co powiedział ten gość.  A jak zaczną się pojawiać pytania w głowie to niech poszukają odpowiedzi na nie analizując działania Billa Gatesa w dziedzinie szczepionek.

Opublikowano
12 minut temu, dsbh napisał:

Działaczki zaczęły również ujawniać dane osób, które ich zdaniem są odpowiedzialne za to, że Trybunał Konstytucyjny wydał niekorzystny dla nich wyrok. Ujawnione zostały m.in. dane Bartłomieja Wróblewskiego, Krystyny Pawłowicz, Roberta Bąkiewicza czy Kai Godek.

Noooooo akurat ci Państwo na tyle brylują w nasze rzeczywistości że ich danych pewnie nikt nigdzie znaleźć nie mógł i dopiero te "podstępne baby" to puściły w obieg. To może statu świadka koronnego im przyznać, zmienić tożsamość? :lol:

2 minuty temu, staszek131415 napisał:

Nic się w tej kwestji nie zminiło

Polecam głębszą lekturę. Może uratuje Tobie dupsko a komuś życie,:lol:

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Przecież to k**wa ni jak to nie pasuje i kupy się nie trzyma 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

A działania rządu trzymają się kupy? Podpremier watowiecki zamyka cmentarze a kłamczyński pod eskortą borowików wkracza na Powązki niczym wielki król? Myślisz, że ludzie kupujący respiratory od handlarza bronią dbają o twoje zdrowie?

Podpremier stawia namioty do pobierania wymazów, które docelowo mają się stać punktami szczepień zaraz po tym jak jakaś ważna paniusia z rady UE mówi o szczepionce dostępnej na początku przyszłego roku.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Noooooo akurat ci Państwo na tyle brylują w nasze rzeczywistości że ich danych pewnie nikt nigdzie znaleźć nie mógł i dopiero te "podstępne baby" to puściły w obieg. To może statu świadka koronnego im przyznać, zmienić tożsamość? :lol:

Polecam głębszą lekturę. Może uratuje Tobie dupsko a komuś życie,:lol:

Dla Ciebie to już ratunku nie ma a żcie przecież w tym kraju nic nie warte kobitki krzyczą ale powoli cichną bo gimbaza szybko się nudzi myślę że do końca tygodnia wszystko się zakończy

Przed chwilą, Partyzant85 napisał:

A działania rządu trzymają się kupy? Podpremier watowiecki zamyka cmentarze a kłamczyński pod eskortą borowików wkracza na Powązki niczym wielki król? Myślisz, że ludzie kupujący respiratory od handlarza bronią dbają o twoje zdrowie?

Podpremier stawia namioty, które mają się stać punktami szczepień zaraz po tym jak jakaś ważna paniusia z rady UE mówi o szczepionce dostępnej na początku przyszłego roku.

Widać pracodawcy niezle Cię nastraszyli większych głupot to tylko Salbuga psisze że niby ksiąz puka nauczycielkę na j=którą on ma ochotę jak takich zwolenników ma ta opozycja to długiego żywota jej nie wróżę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v