Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, staszek131415 napisał:

A Ty siedziałeś pod kołdrą że wiesz? Księżą pochodzą zludu to nie jacyś Bogowie skoro lud żyje w rozwiązły sposób to nie dziwota że księżą ile par przysięa sobie miłość co roku i co po krótkim czasie z tego zostaje? Co do drugiej części zdania 100% popieram pod warunkiem obowiązkowej kstracji mężą który odszedł od żony i pożucił dzieci  a potem zwiążę się z inną a znaszych podatków idzie kasa na dzieci jak żona odejdzie do innego to samo

Posłuchaj oni dają przykład powinni dawać. Ale nie dają. Przecież wiedzą co się wiąże z kaplanstwem to tak samo jakbyś kogoś zabił a później zdziwiony ze idziesz do wiezienia

Opublikowano
13 minut temu, nie napisał:

z tweta

Gazeta Wyborcza w 3 skrinach.
1. To skandal, że Polacy palą tyle zniczy i niszczą środowisko!
2. Zapalmy znicze na grobach Rosjan
3. To skandal, że Polacy nie mogą palić zniczy!

podobno strajk lewaczek opracował program ...... lądowania na słońcu :D :D i oczywiście powrotu

Zawsze chciałem zapytać z Urbanem nie masz nic wspólnego 🙆‍♂️ bo to NIE mnie zmyliło😁

Opublikowano
1 minutę temu, staszek131415 napisał:

Najwięcej na temat księży i ich związków to mają do powiedzenia rozwodnicy i co na kocią łapę siedzą tak zagłuszją swoje wyrzuty sumienia szukają w ten sposób usprawiedliwienia

Dokładnie, to samo na temat wiary i kościoła najwięcej plotą ci, co tam już latami nie byli, bo ksiądz coś tam zmalował to on nie pójdzie.

Opublikowano

A sędzioie co kradną nie powinni dawać przykładu , ksiądz nikogomnie osądza to Pan Bóg jest sędzią jak coś ukradniesz i staniesz przed sądem to powiesz do sędziego wy***rdalaj złodzieju? Nauczyciel jak ma kochankę to daje dobry przykład dla dzieci które uczy?Może też nie powinien być nauczycielem przyjdą rodzice na wywidówkę i powiedzą mu wy***rdalaj? Bądzmy konsekwentni nie trktujmy tematu wybiórczo

4 minuty temu, sabuliga napisał:

Posłuchaj oni dają przykład powinni dawać. Ale nie dają. Przecież wiedzą co się wiąże z kaplanstwem to tak samo jakbyś kogoś zabił a później zdziwiony ze idziesz do wiezienia

Opublikowano
4 minuty temu, sabuliga napisał:

Księża są tylko przewodnikami duchowymi w sprawowaniu obrządków religijnych, problem jest w tym że ludzie wierzą w księdza a nie w Boga, jakby wierzyli w Boga to by wiedzieli że ksiądz jak źle robi to swoją zapłatę otrzyma kiedyś, Ty patrz sam na siebie a nie interesuj się że ksiądz tam z kimś śpi.

Opublikowano
6 minut temu, Sean napisał:

Dokładnie, to samo na temat wiary i kościoła najwięcej plotą ci, co tam już latami nie byli, bo ksiądz coś tam zmalował to on nie pójdzie.

Do tego o kasie ile to ksiądz dostaje albo bierze, a k**wa złotówki latami nie daje 

Opublikowano (edytowane)

Identycznie jak w polityce, rząd niby niepotrzebnie rozdaje, ale pierwszy łapę wyciąga po darmową kasę.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

Zawsze chciałem zapytać z Urbanem nie masz nic wspólnego 🙆‍♂️ bo to NIE mnie zmyliło😁

ohydna postać 

9 minut temu, DTaras napisał:

Jutro protestów nie będzie - otwierają cmentarze.

czy tu jest jakiś podtekst? :) 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, sabuliga napisał:

Nie sądzisz, że kościół już dawno by upadł, gdyby nie witamina S=witamina życia. I tu rola kobiet, aby wchodzić do kościoła z dodatkową błyskawicą/transparentem pt. PRECZ Z CELIBATEM-UWOLNIĆ KSIĘŻY PRZED SZATAŃSKIM ZAKŁAMANIEM~coś w tym stylu.

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał:

ohydna postać 

czy tu jest jakiś podtekst? :) 

Też tak uważam 👍

Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

Nie sądzisz, że kościół już dawno by upadł, gdyby nie witamina S=witamina życia. I tu rola kobiet, aby wchodzić do kościoła z dodatkową błyskawicą/transparentem pt. PRECZ Z CELIBATEM-UWOLNIĆ KSIĘŻY PRZED SZATAŃSKIM ZAKŁAMANIEM~coś w tym stylu.

Jakby im kobiety d*py nie dawały to by nie grzeszyli, a że kobiety łase na kasę to jest jak jest.   :P

Opublikowano

https://www.gdansk.pl/wiadomosci/11-dzien-protestow-przeciw-wyrokowi-tk-z-bialo-czerwona-w-rece-na-plazy,a,182199“Cała Polska walczy. My również walczymy! Dlatego OGROMNE PODZIĘKOWANIA należą się również służbom, które dbają o nasze bezpieczeństwo. Dociera do mnie masa informacji na temat tego, jak profesjonalnie zachowuje się Policja wobec strajkujących. Nie szukają winnych na siłę, nie szukają powodów do wystawiania mandatów, pytają jak mogą pomóc w kwestii bezpieczeństwa... BRAWO” 

A w stolicy!!!!!!!!!!!!!ręce opadają:

https://wideo.wp.pl/strajk-kobiet-w-warszawie-obezwladniono-starsza-kobiete-policja-nie-reagowala-6568481390344321v

Opublikowano (edytowane)

No w tym sęk że ja nie złapałem żadnego, to jak mam zareagować? każdy niby wie ale tylko słyszał.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

https://www.gdansk.pl/wiadomosci/11-dzien-protestow-przeciw-wyrokowi-tk-z-bialo-czerwona-w-rece-na-plazy,a,182199“Cała Polska walczy. My również walczymy! Dlatego OGROMNE PODZIĘKOWANIA należą się również służbom, które dbają o nasze bezpieczeństwo. Dociera do mnie masa informacji na temat tego, jak profesjonalnie zachowuje się Policja wobec strajkujących. Nie szukają winnych na siłę, nie szukają powodów do wystawiania mandatów, pytają jak mogą pomóc w kwestii bezpieczeństwa... BRAWO” 

https://wideo.wp.pl/strajk-kobiet-w-warszawie-obezwladniono-starsza-kobiete-policja-nie-reagowala-6568481390344321v

A może to wolne miasto Gdańsk 🤔

Opublikowano
12 minut temu, Ywa napisał:

lepiej odpowiedz co z zabijaniem zdrowych dzieci do 12 tygodnia ciąży a nawet co ostatnio słyszałem do 9 miesiąca ciąży ,jak w Kanadzie

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

jak widzisz że przewodnik błądzi to nie zwracasz na to uwagi ?

7 minut temu, Ywa napisał:

No i dobrze że nie regowała kto bierze udział w takich zadymach mussi się liczyć z konsekwencjMI JA BYŁEM NA CMENTARZU WCZORAJ I DZIŚ poLICJA TEŻ NIE REAGOWAŁA

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Ta babcia jest wszędzie gdzie można dopiec Kaczorkowi, chyba dał jej kiedyś kosza i się teraz mści.  :P 

niezły kabaret🤣,babka to zawodowa protestantka a w tej torbie ma tekturki z hasłami na każdą okazję

Opublikowano

Te kobiety nie cfną się przed niczym one chcą trupów na ulicach i też by to była wina pIs jak ktoś wchodzi pod samochód to jest swiadome działanie i musi się liczyćz konsekwencjami to że bierze udział w protestach go nie usrawiedliwia ten kierowca który potrącił te kobiety nie poniesie rzadnych konsekwencji i słusznie

Opublikowano
4 minuty temu, staszek131415 napisał:

Te kobiety nie cfną się przed niczym one chcą trupów na ulicach i też by to była wina pIs jak ktoś wchodzi pod samochód to jest swiadome działanie i musi się liczyćz konsekwencjami to że bierze udział w protestach go nie usrawiedliwia ten kierowca który potrącił te kobiety nie poniesie rzadnych konsekwencji i słusznie

Facetom nawet bym się nie dziwił, ale co wstąpiło w te kobity to masakra.

Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał:

lepiej odpowiedz co z zabijaniem zdrowych dzieci do 12 tygodnia ciąży a nawet co ostatnio słyszałem do 9 miesiąca ciąży ,jak w Kanadzie

Jak to co, nie czujesz się odpowiedzialny, znieczulica jakaś, brak świadomości? Pamiętaj NAJWAŻNIEJSZE, że za tym stoi również mężczyzna i skończcie z tą spychologią. Bardzo dobrze i prawidłowo, że czujesz krzywdę i wyobraź sobie, że kobieta czuje jeszcze większą i jest z tym sama. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v