Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zuzanna Rudzińska-Bluszcz społeczna kandydatka na RPO zamiast potępić ataki na kościół i modlących się, pyta:" Na jakiej podstawie prywatne bojówki bronią dostępu do kościołów?"

Rafał Otoka Frąckiewicz: 
Dzień dobry. Nazywam się ZuzannaRB i jestem kandydatką na rzecznika praw obywatelskich. Chcę zadać pytanie: Jakim prawem ludzie bronią się przed lewicowymi bojówkami, utrudniając im niszczenie mienia? No ja się pytam, jakim??? :D 

a gdzie troska o ludzi atakowanych w kościołach? emocje wzięły górę i niechcący pokazała swoje prawdziwe oblicze, rzecznik lewaków

ładnie się podłożyła rządowi

• Haha 1
Opublikowano
19 godzin temu, Ulman napisał:

O to trzeba pytać @Roman176 bo ostatnio rozpisywał się o praktykach analnych. 

Czy jest to naturalne? Oczywiście że tak,  bo zjawisko homoseksualizmu istnieje w przyrodzie u wielu gatunków od poczatku swiata i żadne leczenie,

tylko ze ja o kobietach ty jak zawsze o swoim seksualizmie ... czy to normalne hmm każdy przypadek opisywała psychologia ze jest wytłumaczenie więźniowie itp 

chciałem dodać ze jednym i drugim homo wystarczy jeden zastrzyk jednym hormony drugim tescia  to się nazywa htz   podaje sie to nawet zdrowym ludziom hetero dla zdrowia 

19 godzin temu, Ulman napisał:

Wtedy ty byś protestował i beczał że Polski zaraz nie będzie bo ja zniszczą i reszta tak jako prezes przepowiada. Protesty w sprawie aborcji zaczeły się po tum jak Jarosław nakazał Przyłębskiej działanie a nie bez przyczyny

skont wiesz słyszałeś masz na to dowody ?? 

11 godzin temu, hubertuss napisał:

Ty nie masz się śmiać z nawróconego prezesa. Ty masz go słuchać.

a tuska słyszałeś rozkazy ss centrali ?? 

11 godzin temu, Ywa napisał:

Polskie HALLOWEEN? Sztuka i moje klimaty. Niezwykłe i wzruszająca. Autentyczna dawka emocji, której nawet w filharmonii nie doświadczysz

współczuje imprezowania 

Opublikowano
1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

A to już policji nie ma, która powinna bronić obywateli? Kaczor wysługuje się darmowymi pomagierami w imię obrony kościołów a policja druczek za druczkiem wypisuje i kasa płynie.

Co w przyszłości - jak nie będziesz chciał się zaszczepić to przyjdą smutni panowie w mundurach, zawiną w prześcieradło i zawiozą do najbliższego namiotu gdzie cię żołnierze wot-u zaszczepią jak weterynarz psa na wściekliznę.

Ty zmienń nick z Partyzanta na osioł bo to wszystko na co zasługujesz z tą wiedzą popatrz ile w nIemczech przypadków więcej jak wpolsce no ale tam pewnie też PiS RZĄDZI jak już bęą wyłapywać na te szczepienia to mam nadzieję że Ciebie pierwszego zaszczepią choć na głowę to raczej nie pomoże

Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał:

Tylko tego jakoś nikt na taką skalę krzyczeć nie chce. No może oprócz garstki kiboli, których natychmiast wyłapuje policja i którzy w większości jak pokazał przypadek z Wrocławia mają kryminalną przeszłość.

większość ludzi tak sądzi co ma własne zdanie ...   bo twoja argumentacja i fakty operacją się na jednej propagandzie lewackiej o dziwo tej samej co mój teściu 

sami nie umiecie wniosków wyciągać a te pytania na forum wiza wi   ........... bełkot tvn owski  wszystko wyreżyserowane 

1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

A to już policji nie ma, która powinna bronić obywateli? Kaczor wysługuje się darmowymi pomagierami w imię obrony kościołów a policja druczek za druczkiem wypisuje i kasa płynie.

nie qurwa ro***erdalać sobole po wojnie światowej pochówki w imię czego ?? 

Opublikowano
40 minut temu, Partyzant85 napisał:

Co w przyszłości - jak nie będziesz chciał się zaszczepić to przyjdą smutni panowie w mundurach, zawiną w prześcieradło i zawiozą do najbliższego namiotu gdzie cię żołnierze wot-u zaszczepią jak weterynarz psa na wściekliznę.

To też odradziłem  chłopakom  tego zaangażowania . Niech się bronią przed niesprawdzonymi szczepionkami a z tymi zbokami to na wioskach spokojnie damy sobie radą . 

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, dsbh napisał:

Popatrz a ja Ciebie nie mogę zrozumieć :ph34r:.

Zastanawiałem się co te tęczowe flagi robią na tych protestach i co wspólnego mają geje z aborcją. Pani przewodnicząca jest po prostu niespełnionym zawodowo politykiem. Pretensje powinna jednak kierować do swoich wyborców w okręgu a nie do całej Polski.

Śmieszny jesteś, rozumiem bać się czarnej sutanny czy białego kitlu, ale tęczy nigdy w życiu, należy ją kochać! Nie "geje" tylko z szacunkiem osoby interpłciowe proszę. Taka osoba też może np. zostać ofiara gwałtu psychopaty.

Z artykule przykuło mnie i mogą wywnioskować po fragmencie jedno: mendy społeczne skoro nie odpowiadają za swe czyny : Dzielnica” we Wrocławiu, na który miało się składać dziesięć domów energooszczędnych w zabudowie szeregowej. Generalnym wykonawcą tej inwestycji był nie kto inny, a właśnie państwo Lempartowie, którzy kierowali spółką ART Budownictwo, posiadającą 99,9% udziałów dewelopera. Tym razem Andrzej Lempart był prezesem zarządu, a prokurentem była Marta Lempart, która zapewniała klientów, że firma ART Budownictwo nie zostanie zlikwidowana, a przyszli nabywcy nowoczesnych domków nie mają powodów do obaw w kwestii respektowania gwarancji. Wbrew zapewnieniom Lempart, w 2015 roku decyzją Sądu Okręgowego we Wrocławiu spółka ART Budownictwo została zlikwidowana. Okazało się, że obawy klientów w kwestii respektowania gwarancji przez dewelopera były słuszne.” (…) „budynki zostały wzniesione niedbale, a Marta Lempart nie ma zamiaru za to odpowiadać. 

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
7 minut temu, staszek131415 napisał:

Ty zmienń nick z Partyzanta na osioł bo to wszystko na co zasługujesz z tą wiedzą popatrz ile w nIemczech przypadków więcej jak wpolsce no ale tam pewnie też PiS RZĄDZI jak już bęą wyłapywać na te szczepienia to mam nadzieję że Ciebie pierwszego zaszczepią choć na głowę to raczej nie pomoże

Ile mieszka ludzi w Polsce i Niemczech? Ośle popatrz na wszystko procentowo a nie na liczby i zauważysz, że w większości państw Europy porównania procentowe są do siebie bardzo podobne.

7 minut temu, Roman176 napisał:

nie qurwa ro***erdalać sobole po wojnie światowej pochówki w imię czego ?? 

?

Opublikowano

Joe Biden piętnuje na Twitterze polskie "strefy wolne od LGBT"

Co czeka Polskę jak on Wygra wybory .

Trump czy Biden? Kto wygra wybory w USA? [PROGNOZA] 

Amerykańskie wybory prezydenckie odbędą się 3 listopada. Prognozowana jest rekordowa frekwencja, do której przyczyni się masowe głosowanie korespondencyjne. Analitycy z serwisu bukmacherskiego Betfan przygotowali z tej okazji specjalną analizę. Kto ich zdaniem wygra wybory prezydenckie w USA? Jak będzie wyglądało głosowanie w poszczególnych stanach?

Opublikowano
3 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Ile mieszka ludzi w Polsce i Niemczech? Ośle popatrz na wszystko procentowo a nie na liczby i zauważysz, że w większości państw Europy porównania procentowe są do siebie bardzo podobne.

No właśnie podobne ale opozycja ryczy jakby covid był tylko w Polsce a te bajki o szczepionkach zachowaj dla dzieci jak będziesz przpadkie miał

4 minuty temu, Ywa napisał:

Śmieszny jesteś, rozumiem bać się czarnej sutanny czy białego kitlu, ale tęczy nigdy w życiu, należy ją kochać! Nie "geje" tylko z szacunkiem osoby interpłciowe proszę.

Taka osoba też może np. zostać ofiara gwałtu psychopaty.

Z artykule przykuło mnie i mogą wywnioskować po fragmencie jedno: menda społeczna : Dzielnica” we Wrocławiu, na który miało się składać dziesięć domów energooszczędnych w zabudowie szeregowej. Generalnym wykonawcą tej inwestycji był nie kto inny, a właśnie państwo Lempartowie, którzy kierowali spółką ART Budownictwo, posiadającą 99,9% udziałów dewelopera. Tym razem Andrzej Lempart był prezesem zarządu, a prokurentem była Marta Lempart, która zapewniała klientów, że firma ART Budownictwo nie zostanie zlikwidowana, a przyszli nabywcy nowoczesnych domków nie mają powodów do obaw w kwestii respektowania gwarancji. Wbrew zapewnieniom Lempart, w 2015 roku decyzją Sądu Okręgowego we Wrocławiu spółka ART Budownictwo została zlikwidowana. Okazało się, że obawy klientów w kwestii respektowania gwarancji przez dewelopera były słuszne.” (…) „budynki zostały wzniesione niedbale, a Marta Lempart nie ma zamiaru za to odpowiadać. 

Ale w czym problem zwoła swoje szczekaczki i będzie krzyczeć wy***rdalać

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Co czeka Polskę jak on Wygra wybory .

No przecież obiecał ze przyśle na ambasadora ( zamiast Red Hair Woman co to ustawiła naszych już do kąta) gostka reprezentującego LGBT, czyli biegłego w porządkowaniu stosunków społecznych.:lol:

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

...pedały

Wagino sceptycy 🤮

Opublikowano
29 minut temu, nie napisał:

a gdzie troska o ludzi atakowanych w kościołach? emocje wzięły górę i niechcący pokazała swoje prawdziwe oblicze, rzecznik lewaków

ładnie się podłożyła rządowi

Ktoś wie może ilu wiernych modlących sie w kościołach ucierpiało w skutek bestialskich ataków lewackich bojówek? 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, staszek131415 napisał:

No właśnie podobne ale opozycja ryczy jakby covid był tylko w Polsce a te bajki o szczepionkach zachowaj dla dzieci jak będziesz przpadkie miał

No skoro podobne to czemu straszysz większą liczbą zamiast podać odsetek pozytywnych wyników? Manipulancie.

Co do szczepionek -

Jarosław Pinkas (Główny Inspektor Sanitarny) mówi wprost: "Wygenerujemy emocjonalne zapotrzebowanie na szczepionkę Covid-19. Taki stan ducha, że chcę to mieć, bo jest to dla mnie niezwykle ważne."

U Ciebie już widzę wygenerowali i takich osiołków jak ty będą miliony.

Wielkanoc zniesiona, 1 listopada zniesiony, o Bożym Narodzeniu też zapomnijcie że spędzicie je normalnie. Księża kiedyś mieli miejsce w kościele dla wszystkich - nawet trędowatych, teraz odgradzają się od wiernych. Co bystrzejsi już widzą, że wcale nie chodzi o chorobę tylko o oderwanie ludzi od wiary, wspólnoty chrześcijańskiej, od ograniczenia im wolności trzymając na kwarantannie.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

Nie takie rzeczy już słyszałem wczoraj pani lampart straszyła katolików że mają się bać a wiesz nieszczęścia chodzą po ludziach Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy kto mieczem wojuje ten od miecza zginie

Opublikowano
3 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Taki stan ducha, że chcę to mieć, bo jest to dla mnie niezwykle ważne."

Ale to trzeba zrobić szczepienia najlepiej w dniu wyborów.  Szczepionka i do urny z kartką do głosowania.:lol:

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

a wiesz nieszczęścia chodzą po ludziach Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy kto mieczem wojuje ten od miecza zginie

A skąd Ty wiesz że Bozia będzie chciała zajmować a tym bardziej karać, kogoś takiego jak ta Pani Lempart?  Jeżeli odebrała jej rozum to już tylko czekać na upadek.:lol:

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, staszek131415 napisał:

Nie takie rzeczy już słyszałem wczoraj pani lampart straszyła katolików że mają się bać a wiesz nieszczęścia chodzą po ludziach Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy kto mieczem wojuje ten od miecza zginie

Tylko, że pani Lampart nie jest Głównym Inspektorem Sanitarnym.

Ty już jesteś przesiąknięty pandemią strachu jaką serwują Ci pislamiści w rezimowej telewizji za pomocą cyferek.

Mamy 380 000 pozytywnych wyników - przy ponad 4 000 000  wykonanych testów - mamy  niecały JEDEN PROCENT pozytywnych wyników.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Nie, od tego jest artyleria i lotnictwo

Za drogo wychodzi. Paliwo do samolotów, bomby, piloci, remont uszkodzonych budynków i dróg generuje koszty.  Namiot i kolejka bezmyślnych owieczek pokroju staszka jest tańszym rozwiązaniem. Ci którzy przeżyją brak opieki lekarskiej zostaną dobici wstrzyknięciem jakiegoś gówna do krwi.

Opublikowano

No cały ten protest skończy się jakkilka lat temu Ciamajdan bo ile można na prochach jechać 🤮

Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał:

No przecież obiecał ze przyśle na ambasadora ( zamiast Red Hair Woman co to ustawiła naszych już do kąta) gostka reprezentującego LGBT, czyli biegłego w porządkowaniu stosunków społecznych.:lol:

sorka ale to nie tramp ma zmienić ? bo nie pamietam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v