Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

wsiok-to nie miejsce zamieszkania, to stan umyslu...

pogodze was lubelaki- dla mnie wy wszyscy to wiocha😂, teraz mozecie mnie..

prezes zalozyl skrzynke pocztowa wiec wybory na bank sie odbeda.

A Ty to co niby krakusek 😄

no ładna ta skrzynka 😁

gSyktkuTURBXy83M2YzNjJlNy0zOGQzLTQ2ZGYtO

2 godziny temu, galan99 napisał:

Jarosław Kaczyński to bardzo wybitny polityk zna go cały świat dał ludziom kasę znakomitych programach co nawet opozycji się nie śniło , jest bardzo skuteczny rozgromił opozycję , który polityk tak potrafił .

A kto go lubi po za orbanem w europie 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Przecież od dawna twierdzę że PSL nie ma nic wspólnego z rolnictwem. A Ty im wmawiasz i wymagasz aby mieli.:lanie2:

powiedz to Sawickiemu i Pawlakowi 

2 godziny temu, sumek666 napisał:

@Rio znowu? Bardziej kreatywnego nicku nie byłeś w stanie wymyślić?

WTF ? co ty robisz ??   moderatorze 😛

Opublikowano

Nowego zetorki 12 usunąłeś ?

1 minutę temu, sumek666 napisał:

Ja lubię Urbana :)

@roman176 walczę z multikontami

Opublikowano
11 minut temu, sumek666 napisał:

Zgodnie z regulaminem za multikonto 

Bo to podrabianiec był. 

Tylko jak to @ogarek wywęszył? 🤔

Jam tu więcej kont wywęszył jak Ty... 😋

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Za co lubić można urbana ? Jeszcze się zaraz okaże że są tu wielbiciele kiszczaka albo jaruzelskiego. 

Obejrzyj kilka jego filmów.

Szczególnie obejrzyj te dłuższe gdzie opowiada np o Czarnobylu i decyzjach jakie wtedy podjęli. 

Nie twierdzę, że jego całokształt jest godny chwały i naśladowania. 

Opublikowano

No jaruzelski też twierdził że w 80 roku uratował Polskę. Urbanowi u nas jest źle i nie dobrze dlaczego za tem nie wyjedzie do swojej ukochanej rosji ? To stary pieprzony komuch. Zdania nie zmienię. 

• Like 3
Opublikowano

co mozna mu zazdroscic- jedynie kasy i zdrowia w tym wieku, no i moze kilku zon......

co takiego zrobil rzad prl w 86 r ??? 1 maja po pochodzie kazde dziecko dostawalo plyn lugola nalewany z kotla przed osrodkiem zdrowia -tak to zapamietalem ,co wiecej mogli zrobic jesli chmura radioaktywna przyszla z wiatrem od wschodu,wtedy duzo rzadszym niz dzisiaj..

Opublikowano

Płyn lugola zawierał jod miał powodować niewchłanianie jodu 131. Postąpili dobrze, wręcz wzorcowo. 

Nie miał pomysł, tylko jak większości przygotowano mu taki intratny biznesik. Taki genialny i z koneksjami to on nie do końca był. 

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, hubertb napisał:

No jaruzelski też twierdził że w 80 roku uratował Polskę. Urbanowi u nas jest źle i nie dobrze dlaczego za tem nie wyjedzie do swojej ukochanej rosji ? To stary pieprzony komuch. Zdania nie zmienię. 

Przynajmniej nigdy tego nie ukrywał że jest komunista i się sam z siebie śmieje... A taki zbawca narodu komuch z krwi i kości i nawet już nie udaje demokraty to bolszewickie metody ma we krwi.... 😋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v