Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Ni wiem czy są ale kretynizmem była zachęta by ludzie tłumnie gromadzili się w miejscowościach turystycznych.

Sami tam pojechali bez namawiania, mało się nie posrali żeby jeździć gdzie popadnie. 

Opublikowano

Ty musisz być kobietą Ulka, facet nie może być tak upierdliwy, to jest fizycznie niemożliweeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Opublikowano
18 minut temu, Strongman napisał:

jak ja bym był politykiem bym na takie gówniarzerstwo nawet nie patrzył.

Jakbyś był politykiem to na rodzinę i znajomych byś tylko patrzył i myślał o stołkach dla nich.

Jakby nie patrzeć to ta gównarzeria  przyjmując, że ma 15 lat to za 3 lata będzie głosować. I wcale im się nie dziwię, że wyrażają sprzeciw wobec dyktatorskich rządów bezdzietnego 70latka z postępującą demencją i kompletnym oderwaniem od rzeczywistości. Temu człowiekowi już nie zależy na narodzie - jest samotnym starym człowiekiem otoczonym ludźmi z partii. Gdyby nie był politykiem to byłby zwykłym szarym emerytem dla którego wyjście do warzywniaka i na cmentarz to jedyna rozrywka.  Zero jakichkolwiek bodźców które zmobilizowały by go do polepszenia sytuacji w kraju dla swoich dzieci/wnuków. Zostanie po nim kot i płyta nagrobna. Nazwisko zaginie bo Lechu chyba nie miał męskiego potomka.

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Co sie zmieniło od tamtej pory? :lol: Ulman to do Twojego ogródka.

No i żeby nie było na koniec na smutno.

https://www.liveleak.com/view?t=uxFCw_1604086113

To jest lewicowiec o wąskich horyzontach i ekonomiczny analfabeta. Znamienne co powiedział - wyborcy nie potrzebują niczego rozumieć 😁 Oni maja wierzyć i głosować na Jarosława a w zamian będą codziennie uswiadamiani ze jest za***iście.

Koledzy z forum reagują podobnie jak ich guru - podatki musza być skomplikowane i wysokie i wtedy bedzie dobrobyt a kto mówi inaczej ten się myli.

Opublikowano (edytowane)

To niech głosują, ale zamiast zabrać się za naukę i panienki to za zadymy się biorą, ja tam za tradycją i zwyczajami polskimi a to co się wydarzyło ostatnio to słów mi brak jak te nasze potomstwo zostało wychowane.Myślałem ze jesteśmy pionierami Religi i dobrych zwyczajów nie przesiąkniętych zachodem z tego słyniemy i ze tak nasz uważają a tu hańba wstyd aborcja bez przeciwwskazań jeszcze za darmo.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

A czemu tu sie dziwić? Ogladają w TVPis  kłamców Smoleńskich paranoików widzących wszedzie sPISek, zaprzańców, nienawistnych kłamców i kretynów którzy szczują ciemny lud na wszystkich wkoło.   

Po co maja się zabierać za naukę? Wykształciuchy są be, robolem być  to prawdziwa cnota. Po co maja sie uczyć? Żeby na socjal dla nierobów zarabiać?

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Strongman napisał:

To niech głosują, ale zamiast zabrać się za naukę i panienki to za zadymy się biorą, ja tam za tradycją i zwyczajami polskimi a to co się wydarzyło ostatnio to słów mi brak jak te nasze potomstwo zostało wychowane.Myślałem ze jesteśmy pionierami Religi i dobrych zwyczajów nie przesiąkniętych zachodem z tego słyniemy i ze tak nasz uważają a tu hańba wstyd aborcja bez przeciwwskazań jeszcze za darmo.

Do tego lesbijka na czele protestów, nie dziwota że tak atakują kościół, nie tak dawno pisałem że pedały i lesbije zaczną podnosić głowy. Ale nie trzeba być tolerancyjnym dla odmieńców. Jeszcze trochę a będziemy na ich pasku chodzić wszyscy.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Kobiety dały się im zmanipulować, dużo ludzi ich popierających, nawet nie wie o co im teraz chodzi, dalej myślą że tylko o decyzjęTK, a to dawno nieaktualne,   xD  wiedziałem że kobiety najpierw coś robią a potem myślą, ale nie myślałem że jest aż tak tragicznie.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
14 minut temu, Strongman napisał:

Lesby i geje to dlamnie chorzy umysłowo ludzie i bym ich leczył psychjatrycznie.

wtedy  mogloby braknac miejsca dla bardziej potrzebujacych ,jak ty........

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Myślałem że tylko w mieście jest taka degradacja mózgów na zachodni styl pedalsko lesbijski, ale na wsi już też to dotarło, no to mamy problem i to duży.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Strongman napisał:

Czy to naturalne jak ktoś gogoś w d*pę,czy ona do tego słurzy czy do wypruzniania.

O to trzeba pytać @Roman176 bo ostatnio rozpisywał się o praktykach analnych. 

Czy jest to naturalne? Oczywiście że tak,  bo zjawisko homoseksualizmu istnieje w przyrodzie u wielu gatunków od poczatku swiata i żadne leczenie, przesladowania i szykany tego nie zmienią. Już wielu próbowało i nic z tego nie wyszło. Byli , sa i będą  jakmś procentem w całym społeczeństwie i trzeba to uznać za oczywiste. Ot i cały temat

@Sean o degradacji mózgów na wsi świadczy choćby wynik ostatnich wyborów.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v