Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

Powiedz to osobom chorym i rodzinom osób które zmarły

powiedz to  rodzinom osób które zmarły z powodu utrudnionego dostępu do opieki zdrowotnej. takich dramatów jest więcej niż zmarłych rzekomo na covid. 

Opublikowano

Żadna psychoza strachu, raczej refleksja nad swoim postępowaniem, Polakom dużo udało się zrobić i wywalczyć, tylko że zawsze robili to z Bogiem, teraz uznali że Bóg już im nie potrzebny i dobra passa może się skończyć.   :)

4 minuty temu, Ulman napisał:

Bbuuuchaaachaaaaaaa!!!!! Szatańskim pokazie walki z Opatrznością🤣 Bbuuuchaaaachaaaaaaa😄😁😂🤣 Psychoza......

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Polakom dużo udało się zrobić i wywalczyć, tylko że zawsze robili to z Bogiem

Po tym jak Mieszko uznał że jednak Bóg Cesarza jest silniejszy od jego dotychczasowych Bogów i warto jemu się kłaniać, to poszło już gładko. Pasmo samych sukcesów.🤣

Opublikowano
24 minuty temu, Ulman napisał:

Bo to zwolennik PIS - zastraszony, osaczony, bez refleksji i swojego zdania, z kompleksami niższości a jednocześnie partia daje mu mozliwość poczucia się kimś choć trochę ważnym.  Smutne to i tragiczne ale teraz niziny społeczne maja przyzwolenie na takie harce bo przecież wstali z kolan i odzyskali godność.  

Nie jestem zwolennikiem żadnej Parti  bo oni do walki między sobą używają niewinnych ludzi tak jak to robi obecnie opozycja wyciągająć młodzierz na ulicę wrażliwą na krzywdę innych dają się wciągnąć w fałszywe rozgrywki dorosłych gdzie ktoś prubuje coś ugrać ich kosztem nie ma zgody zmojej strony na jakąkolwiek przemoc tak jak nawołują protestujący jest tu dwóch prowokatorów Miro i Ulman ale coż wszędzie są czarne owce

Opublikowano
6 minut temu, Sean napisał:

Żadna psychoza strachu, raczej refleksja nad swoim postępowaniem, Polakom dużo udało się zrobić i wywalczyć, tylko że zawsze robili to z Bogiem, teraz uznali że Bóg już im nie potrzebny i dobra passa może się skończyć.   :)

Kto uznał że Bóg nie potrzebny? Chyba wiesz co miałeś na mysli gdy pisałeś to co powyżej?

A może z tego zastraszenia powielasz teksty jakiś bałwanów i nawet sie nad tym nie zastanawiasz.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Po tym jak Mieszko uznał że jednak Bóg Cesarza jest silniejszy od jego dotychczasowych Bogów i warto jemu się kłaniać, to poszło już gładko. Pasmo samych sukcesów.🤣

A teraz po protestach czy popieraniu tego, czyli pełnej aborcji na żądanie, bo nie kryją że chcą d*py skrobać jak będą miały taki kaprys, może być czasem pasmo samych porażek.    :P   Zagwarantujesz że nie?   :)

Opublikowano
3 minuty temu, staszek131415 napisał:

1. Nie jestem zwolennikiem żadnej Parti ...........

2. ..................jest tu dwóch prowokatorów Miro i Ulman ale coż wszędzie są czarne owce

1. Zaprzaniec albo schizofrenik 😆 BBBUUUUCHHHHHAAAAAACCHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

2. Nie nasza wina że nie umiesz sobie poradzić z najprostszymi argumentami i nie wielbimy tych bogów co ty

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Tylko dwu?😂

No liczę tylko tych na etacie 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Kto uznał że Bóg nie potrzebny? Chyba wiesz co miałeś na mysli gdy pisałeś to co powyżej?

A może z tego zastraszenia powielasz teksty jakiś bałwanów i nawet sie nad tym nie zastanawiasz.

Wszyscy tacy jak ty popierający zabijanie nienarodzonych dzieci, o bluzgach i profanacji kościołów nie wspomnę, bo Pan Bóg nie jest materialistą, ale i tego nie zapomni.

Opublikowano

https://www.facebook.com/oko.press/videos/korwin-złapany-przez-młodzież-pod-sejmemwczoraj-późnym-wieczorem-środa-2810-młod/3564980240258028/

Czy to są ludzie o zdrowych zmysłach? Bęą prowokować aż krew się poleje i potem wyjdą pa;ić znicze przeciwko przemocy a chasła z jkimi idą pokojowe na pewno nie są bo nawołują do agresji względem drugiego człowieka to nie jest protest a Korona Party

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Wszyscy tacy jak ty popierający zabijanie nienarodzonych dzieci, o bluzgach i profanacji kościołów nie wspomnę, bo Pan Bóg nie jest materialistą, ale i tego nie zapomni.

Tacy jak ja........... ? Widziałeś jak profanuje kościoły jak bluzgam na nie, jak popieram zabijanie dzieci? No podaj mi twarde przykłądy a nie tylko jakieś urojone domówienia i wyobrażenia powstałe w  twojej zastraszonej i zmanipulowanej jaźni.  Wytresowano cie w ten sposób że kto nie popiera Paranoi I Socjalizmu musi być taki jak przedstawia TVPropaganda.  Przedstaw twarde dowody na swoje twierdzenia albo odszczekaj 

Opublikowano (edytowane)

12 minut temu, staszek131415 napisał:

https://www.facebook.com/oko.press/videos/korwin-złapany-przez-młodzież-pod-sejmemwczoraj-późnym-wieczorem-środa-2810-młod/3564980240258028/

Czy to są ludzie o zdrowych zmysłach? Bęą prowokować aż krew się poleje i potem wyjdą pa;ić znicze przeciwko przemocy a chasła z jkimi idą pokojowe na pewno nie są bo nawołują do agresji względem drugiego człowieka to nie jest protest a Korona Party

Nie ma z kim tam rozmawiać choćby nawet ktoś chciał, bo już same nie wiedzą czego chcą, udają mądre a tak naprawdę to zero. Szkoda słów, dziwię się tylko tym co takie coś popierają.   :D  Ja bym się ze wstydu spalił panowie i panie na waszym miejscu popierać taki kretynizm.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
52 minuty temu, mirro napisał:

Armią są ludzie, w tym przypadku odpowiadający za zarządzanie kryzysowe i służba zdrowia. Ich też będzie ubywać w tej walce. Gospodarka dalej jest gospodarką i tylko od niej zależy jak długo wytrzymamy oblężenie.  Skończy się zaplecze to pozostanie tylko święcona woda. 

Policja swój rozum ma i nie będzie na siłę pchała się do interwencji. 

Wódz geniuszem nie jest, ponieważ tak jak ważne jest działanie , tak też może i ważniejsze jest wyczucie kiedy należy powstrzymać się od działania. A tego nie zauważyłem u niego. Jak coś mu się up***doli we łbie, to choćby pora była nie taka będzie to forsował. 

Pozwól, że uznam to jako nasz wspólny wniosek, a tymczasem zarażajmy się, bo faktycznie, tym lepiej, im szybciej to się potoczy/przetoczy, albo i na odwrót, jak kto woli. 

Opublikowano
13 godzin temu, Sean napisał:

Teraz po tych protestach się przynajmniej okaże jak to jest z tym wirusem i to w krótkim czasie, czy zdjęcia wywożących ciężarówkami nieboszczyków były fikcją czy autentyczne, jeżeli autentyczne i u nas się to powtórzy, to nie chciałbym być na miejscu organizatorów. Złość narodu obróci się przeciwko nim, nawet nie zdają sobie sprawy jak szybko.

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Jeśli temu panu urlopik to i Staszkowi też bo rzuca tymi urwami pod adresem kobiet a urwa to też zawódjak każdy inny a że ma p**** łajdaczkę to już tylko i wyłącznie jej sprawa. 

Trochę mnie razi Staszka słownictwo ale patrząc wyżej jak się wypowiadają  protestujący, to może czas zacząć mówić takim samym językiem ?

54 minuty temu, Ulman napisał:

Smutne to i tragiczne ale teraz niziny społeczne maja przyzwolenie na takie harce bo przecież wstali z kolan i odzyskali godność. 

Wydaje mi się, czy już dzielisz ludzi ? Rasa panów była kiedyś.

34 minuty temu, Partyzant85 napisał:

powiedz to  rodzinom osób które zmarły z powodu utrudnionego dostępu do opieki zdrowotnej. takich dramatów jest więcej niż zmarłych rzekomo na covid. 

Akurat jak działa dzisiaj Służba Zdrowia wiem, wiem też jak działała przed epidemią i za poprzednich rządów i o ile wiosną nie znałem nikogo chorego na Covid, to w tej chwili ta wiedza mi się zmieniła. Są w tym przypadki śmiertelne.

Opublikowano (edytowane)

Panowie byli kiedyś i lewactwo chciało ich się pozbyć tak jak teraz PISowskie elyty robotniczo chłopskie. Niestety dla prolatariatu Panowie byli są i będą bo to jest naturalny porządek świata.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v