Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarosław Kaczyński to bardzo wybitny polityk zna go cały świat dał ludziom kasę znakomitych programach co nawet opozycji się nie śniło , jest bardzo skuteczny rozgromił opozycję , który polityk tak potrafił .

• Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

@galan99 Czy ja wiem czy rozgromił. Po ma te około 20 % lewica z 10 śmiało a i psl wciąż się jakoś trzyma. Opozycja razem to mniej więcej tyle co pis. A w senacie pis nawet lanie dostał.

Z drugiej strony pis osłabł. Po 18 posłów ma Ziobro i Gowin. Czy ja wiem czy taki wielki polityk. Kasę wydać każdy głupi umie. Żeby zarobić dla budżetu umiał tyle co wydał to by dopiero był polityk.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Co znaczy w polityce senat nic jak można go ominąć to że dał kasę ludowi w wielu programach to ludzie bardzo doceniają a jest ich naprawdę wiele PiS ma 55 % poparcia a opozycja cała składająca się z kilku partii różniących się poglądami sami nie mogą dojść do porozumienia . Na chwilę obecną Jarek potrzebuje tylko zwycięstwa prezydenta i ma władzę zupełną . Korona mu pomoże tak rozgromić opozycję przez 3 lata następne że się nie pozbierają przez następne 10 lat .

• Thanks 1
Opublikowano

Za chwilę będzie mona ominąć wodza bo mu Gowin nóż w plecy zasadzi.... 😋

Opublikowano

galan 99 ma taki sam nastroj do zartow jak ja- zobaczymy za pare miesiecy kryzysu...........

27 minut temu, sumek666 napisał:

@jacus tak samo jak Kraków dla poznaniaków :)

i vice versa albo na odwrot

21 minut temu, mirro napisał:

И я тебя тоже люблю

naprawde ?? nie wiem co napisac, moja orientacja jest  troche inna wiec musze cie rozczarowac-ja ciebie nie 😜

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Za chwilę będzie mona ominąć wodza bo mu Gowin nóż w plecy zasadzi.... 😋

Nie wsadzi to tylko gra polityczna sam zobaczysz tylko jeszcze troszkę czasu Gowin sam nic nie znaczy bez Jarka a opozycja Gowina ma gdzieś dla Po to on zdradnik .

Opublikowano (edytowane)

No wodzu ma więcej zdrajców.... Wiec spoko, nie pospi spokojnie... 🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 godzin temu, Bartek933 napisał:

Dokładnie

I nazwał  naszego jenarała pisiorem - przecież na tym forum muszą być jakieś  kontrargumenta inaczej będziemy się lizac po rowkach i klaskać  sobie do wiwatu. To, że Jenerał akurat kibicuje Pisiorom to są tylko jego odczucia. Też kiedyś byłem za pisdziorami po sławetnych aferach POstkomuchów.  ale jak Duduś zaczął kombinować z tą mycką na łepetynie to mi się diametralnie odwróciło - zrozumiałem,. że ONY na przemian się wybierają a z nas elektorata jaja sobie robią. POglądy nie dyskredytują jeszcze człowieka a wżne co wnosi na grupie.

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

naprawde ?? nie wiem co napisac, moja orientacja jest  troche inna wiec musze cie rozczarowac-ja ciebie nie 😜

Wystarczyło krótkie 'a weź spierdalaj".:lanie2:

Opublikowano
3 minuty temu, many12 napisał:

lizac po rowkach

Taka perwera o tak wczesnej porze? 

Zgadza się nie możemy mieć wszyscy tych samych poglądów i fajnie rozmawiać ale to ma być rozmowa a nie walka na słowa. 

Opublikowano

Walka to taka nasza tradycja. Nikt nie robi co do niego należy, tylko walczy. Tak samo w dyskusji, tzn gdyby przyjąć że rozważa się przedstawione przez stronę przeciwną argumenty , konfrontuje z własnymi "a co najgorsze" wyciąga wnioski, to byłaby wtedy dyskusja. I to nawet konstruktywna.

Opublikowano
3 godziny temu, ElProfesor napisał:

cooooo???

92781375_2583554785296568_55103612246586

Jenerał widzę, ze przesunąłeś się w stronę zielonych - wiesz to może być ciekawa obcja. Raz ściełem  się z jednym psl-owcwm - jest przewodniczącym Sejmiku w Lublinie. Mówię do niego jaki z ciebie PSL-owiec jak ty hektarów nie POsiadasz i gó***wna krowiego nie znasz zapachu -on mi na to, że tata POsiada 4 ha. Zgadza się w końcu nie w tym to poprzednim POkoleniu mamy ten sam rodowód - najgorzej jak się trafi inteligent w pierwszym Pokoleniu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v