Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przed kolegami jak się zaczną o władzę napier... Na filmie dymu narobił "obrońca". Ksiądz od razu powinien podjąć dialog jako gospodarz a mu się ktoś wbił przed szereg. I tak generuje się syf.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Bo to Oni będą mieć broń.

wynajdź jakiś powód,myślisz że będą strzelać dookoła na oślep do każdego?

Przed chwilą, Ywa napisał:

Mogę kołnierzykiem się zakryć , przecież jest dopuszczalny również.

majtki na gębie też

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

zyli jak wymagają od ciebie noszenia maseczki, to w imię kompromisu przyłbicę zakładasz?

Nie, kompromis jest w tym że czasem pozwalają maseczkę zdjąć.:lol:

Opublikowano

nawet tu by się kilku takich znalazło. :D

1 minutę temu, witejus napisał:

Opublikowano

Wszelki milicje mają to do siebie że po pewnym czasie same stają się prawem. Nie ogarniesz tego. na oslep to może nie, ale raczej wybiorą sobie cele tylko że kryteria wyboru magą Ci się nie spodobać.

Opublikowano
8 minut temu, gienio007 napisał:

Powiedzcie mi Lewacy , czemu teraz gdy Koronka ma w tysiącach zakażonych  ten co krzyczał 'Zabójcze   koparty "  w  jednostkach zakażonych  teraz nie apeluje o nie gromadzeniu się . To przy urnach mięli wszyscy umierać bo jeden po drugim  by głosy oddawał , a teraz ta dzicz lewacka stadnie łazi i jest OK ???? Jeszcze te ku--rwy  kościoły atakują . Sam za bogobojny nie jestem ale takim zdziczałym być by do świątyń wchodzić ?? Takie zwierzęta co czy to meczety , czy cerkwie , czy kościoły atakują  powinny  być do końca życia izolowane od reszty świata . Do kamieniołomów z tymi lewackimi zwierzętami !!!!!!

Ale na tych protestach to w większości katolicy byli, czyli jak to też lewactwo? Kurna bo już się powoli gubie.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, gienio007 napisał:

Jeszcze te ku--rwy  kościoły atakują

Może pora się zastanowić dlaczego atakują pierwszy raz w historii Polski? Jak nie wiesz czemu to ci podpowiem - bo jeszcze nigdy kler nie był w takiej więzi z partią rządzącą jak za pisu. Kościół jest świątynią dla WIERNYCH, nie bilbordem reklamowym którą rząd kupuje za pieniądze od chciwych jeżdżących bentleyami biskupów.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
7 minut temu, pafnucy napisał:

nawet tu by się kilku takich znalazło. :D

Zapewniam że to tylko internetowe szczyle i nosa poza chałupę nie wysadzom i tyle 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Wszelki milicje mają to do siebie że po pewnym czasie same stają się prawem. Nie ogarniesz tego. na oslep to może nie, ale raczej wybiorą sobie cele tylko że kryteria wyboru magą Ci się nie spodobać.

wekslujesz temat na swoją działkę a mi nie chodzi rozszerzanie tematu tylko i wyłącznie o to że wuj z takiej policji która jest sparaliżowana strachem przed przyszłą władzą i tyle i aż tyle

Opublikowano

Policja też ma żony i córki i nie będzie palowac społeczeństwa bo jakiś stary dewiat tego chce... To nie są brygady zomowcow i tyle..... 

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Może pora się zastanowić dlaczego atakują pierwszy raz w historii Polski? Jak nie wiesz czemu to ci podpowiem - bo jeszcze nigdy kler nie był w takiej więzi z partią rządzącą jak za pisu. Kościół jest świątynią dla WIERNYCH, nie bilbordem reklamowym którą rząd kupuje za pieniądze od chciwych jeżdżących bentleyami biskupów.

co ty mi tu do gęby wkładasz ?to nie moje słowa,i nie cytuj jako bym to ja powiedział bo samo sedno dotyczyło innej części posta i takie cytaty podsyłaj autorowi,pomyliłeś adresy

Opublikowano (edytowane)

dopóki strajki bedą polegały na strajku to po co pałować ? nie rozumiem waszych toków myslenia .              a czy kler jest bardziej dotowany niż kiedyś ? raczej nie .bo i kiedyś były dotacje tylko  nie przykładaliscie uwagi .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

wekslujesz temat na swoją działkę a mi nie chodzi rozszerzanie tematu

Ależ ja wiem o co Ci chodzi. Tylko że ostrzegałem iż tak to się może skończyć, przy okazji procedowania ustawy dezubekizacyjnej.  Oczywiście możesz to zrzucić ( jak niektórzy) na karb mojego zrytego służbą łba, ale wszystko jest tak jak przewidywałem. Choć nie liczyłem że tak szybko. 

• Haha 1
Opublikowano

witejus - to nie Ty broń chciałeś rozdawać? Policja jest od utrzymania porządku. Prawo do demonstracji jest? Dopóki jakiś światły ciul nie zacznie go łamać mają stać i porządku sami przestrzegać. To nie jest niczyja gwardia i niech tak zostanie.

Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

Policja też ma żony i córki i nie będzie palowac społeczeństwa bo jakiś stary dewiat tego chce... To nie są brygady zomowcow i tyle..... 

chyba wojsko w ZOMO odrabiałeś bo ciągle ci pałowanie w głowie

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, leszek1000 napisał:

Spokojnie jak Kaczyński machnie palcem to zaczną pałować. 

Zobaczycie sami 

Kaczyński jest tchórzem i nie wyda taKiego rozkazu bo skończy jak jaruzel 

chyba wojsko w ZOMO odrabiałeś bo ciągle ci pałowanie w głowie

Do czego przed chwilą nawoływałeś ty i tobie podobni szczyle... Piszę c i wyraźnie że wybij to sobie z główki... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

@witejus - mój błąd bo zaznaczyłem cytowanie selektywne z posta, którego ty zacytowałeś w swoim wpisie. zaraz spróbuję poprawić

Poprawione po edycji 👍

Edytowane przez Partyzant85
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v